• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

efsax in ceyızlerı :))))))

canım güle güle kullan düğüne pek bir şey kalmadı ggaliba:109:

canım merak etttiğim bunları sen mi aldın yoksa erkek arkadaşınla birlikte mi aldınz

Elektrikli Süpürgemız ve tv aynı tv lg 620 s değil mi nişanlım dayanamadı ben seçtim modeli yolladım geçen hafta aldı izlemeye başladık kanal geçişleri biraz yavaş tek kötü özelliği o :( ama onun dışında mükemmel :16:

Elektrikli Süpürgemız ve tv aynı tv lg 620 s değil mi nişanlım dayanamadı ben seçtim modeli yolladım geçen hafta aldı izlemeye başladık kanal geçişleri biraz yavaş tek kötü özelliği o :( ama onun dışında mükemmel :16:
elektrık supurgem vestel aslında suan ogrencıyım yenı buyuk bsey almayayım dedım hanı hemen el altında bulunsun dıye onu tercıh ettım evet tv onu tercıh ettık ıyı dıyorlar ama bılemıyorum cok yavas olmaması lazım gule gule kullanmak nasıp etsın sızede ınss:16:

İnşallah ocağı simfer almamışındir çünkü ben de simfer aldım cam ocak ama temizliği zor yaaa bi güzel siliyorum bi de özel bez aldım camsille temizliyorum bi yemek yap ocak iptal ama yine de çok beğenerek aldım tek yaptığım hata çamaşır makinesi 6 kilo aldık keşke daha fazla alan makine alsaydik ;)

Gerçekten bayıldım zevkine kendi Çeyizime bakıyo gibi hissettim :) Mevlam ağız tadıylaa güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah tvyi ne kadara aldınız merak ettim

süpürge de görümcecimin hediyesi :)
hımm :))
İnşallah ocağı simfer almamışındir çünkü ben de simfer aldım cam ocak ama temizliği zor yaaa bi güzel siliyorum bi de özel bez aldım camsille temizliyorum bi yemek yap ocak iptal ama yine de çok beğenerek aldım tek yaptığım hata çamaşır makinesi 6 kilo aldık keşke daha fazla alan makine alsaydik ;)
yok cnm herseyım bosch ve arcelık 9 kg camasır makınam sanırım benım 8 de olabılır
Gerçekten bayıldım zevkine kendi Çeyizime bakıyo gibi hissettim :) Mevlam ağız tadıylaa güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah tvyi ne kadara aldınız merak ettim
cok tsk edeerım cnm amin ıns nettekı fıyatı 1.950 cnm dıgerı hakkında bı fıkrım sımdılık yok
Nişanlım ayrı bi kumandası varmış onu aparatıyla birlikte 1650 ye almış
hımm :)))

her şeyin çok hoş görünüyor iyi günlerde kullan canım :16:

eklediğin yemek takımı güzel bence çok cici duruyo :34::56:

Back
X