- Konu Sahibi askrhpozitif
..............................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk ederım cnm benım saolasınTopiğin hayırlı olsun
Aldıklarını mutlulukla kullan canım![]()
dugun 21 hazıran da cnm evet az kaldı ortaklasa cnm bız o sekılde konustuk herseyı ortaklasa yapalım dedık :109:canım güle güle kullan düğüne pek bir şey kalmadı ggaliba:109:
canım merak etttiğim bunları sen mi aldın yoksa erkek arkadaşınla birlikte mi aldınz
dugun 21 hazıran da cnm evet az kaldı ortaklasa cnm bız o sekılde konustuk herseyı ortaklasa yapalım dedık :109:
yok cnm ortaklasa aldık Allah razı olsun cnmhayırlı olsun canımben de hepsini sen tek başına aldıysan ağır gelmiştir diye düşündüm. birlikte aldığınız iyi olmuş
süpürge de görümcecimin hediyesi :)Elektrikli Süpürgemız ve tv aynı tv lg 620 s değil mi nişanlım dayanamadı ben seçtim modeli yolladım geçen hafta aldı izlemeye başladık kanal geçişleri biraz yavaş tek kötü özelliği oama onun dışında mükemmel
![]()
elektrık supurgem vestel aslında suan ogrencıyım yenı buyuk bsey almayayım dedım hanı hemen el altında bulunsun dıye onu tercıh ettım evet tv onu tercıh ettık ıyı dıyorlar ama bılemıyorum cok yavas olmaması lazım gule gule kullanmak nasıp etsın sızede ınssElektrikli Süpürgemız ve tv aynı tv lg 620 s değil mi nişanlım dayanamadı ben seçtim modeli yolladım geçen hafta aldı izlemeye başladık kanal geçişleri biraz yavaş tek kötü özelliği oama onun dışında mükemmel
![]()
hımm :))süpürge de görümcecimin hediyesi :)
yok cnm herseyım bosch ve arcelık 9 kg camasır makınam sanırım benım 8 de olabılırİnşallah ocağı simfer almamışındir çünkü ben de simfer aldım cam ocak ama temizliği zor yaaa bi güzel siliyorum bi de özel bez aldım camsille temizliyorum bi yemek yap ocak iptal ama yine de çok beğenerek aldım tek yaptığım hata çamaşır makinesi 6 kilo aldık keşke daha fazla alan makine alsaydik![]()
cok tsk edeerım cnm amin ıns nettekı fıyatı 1.950 cnm dıgerı hakkında bı fıkrım sımdılık yokGerçekten bayıldım zevkine kendi Çeyizime bakıyo gibi hissettim :) Mevlam ağız tadıylaa güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah tvyi ne kadara aldınız merak ettim
hımm :)))Nişanlım ayrı bi kumandası varmış onu aparatıyla birlikte 1650 ye almış
Eki Görüntüle 895635 Eki Görüntüle 895636 Eki Görüntüle 895637 Eki Görüntüle 895638 Eki Görüntüle 895639
kızlar nasıl sızce kararsız kaldım:26: 6 kısılık gunluk kullanmak ıcın nasıl olur