balıkkız seninle çok benziyo hikayemiz. ben de 34 yasında 2 cocuk annesiyim. 67 yi görüp 71.9 a cıktım sonrasında. sen de ufak hedefler belirlemeye basla bence. benim ilk hedefim pazartesiye 69.9 u görmekMerhaba arkadaşlar ben de direk bir dalış yaptım müsaade ederseniz 2 çocuklu 35 yaşında çalışan bir bayanım 73-74 arasıyım hedefim 60 olmak. Haşimato Tiroidi hastasıyım. 67 ye kadar düşüp verdiklerimi geri alan ve çıkmaza girenlerdenim yani ben de sizdenim kabul buyurur musunuz?
Amacımızda bu ya güzelimGünaydııınn!
Ben aslında çok düzenli öğünler yapmadığım için pek yazmıyordum. Adam akıllı düzen oturtursam yazmaya başlayayım inşallah.Ayy bayrama da az kaldı
Kolay gelsin o zaman cnmHoşbulduk canım
Evet ilaç kullanıyorum hergün sabah aç karnına
spor olarak yürüyüş bandım var ona çıkıyorum ama daha başlayamadım motivasyonumu kazanmaya çalışıyorum işte
Onun dışında biraz kg verdikten sonra pilates derim harika bir şey süper inceltiyor uzatıyor şekillendiriyor denedim daha önce çok faydalarını gördüm
balıkkız seninle çok benziyo hikayemiz. ben de 34 yasında 2 cocuk annesiyim. 67 yi görüp 71.9 a cıktım sonrasında. sen de ufak hedefler belirlemeye basla bence. benim ilk hedefim pazartesiye 69.9 u görmek
Kolay gelsin o zaman cnm
Bende ramazanda ara verdiğim sporuma inşallah bayramdan sonra devam edecem
Kızlar yeni jillian gurubu açılıyor
Bayramdan sonra başlıyor ben katılmayı düşünüyorum. Yoksa kendi başıma bişey yapacağım yok
Sizlerde düşünürmüsünüz bilmiyorum ama haberiniz olsun
Önemli olan spor yapmak artık ne yapabilirsekevet canım bence de öncelikle hedef 69 olsun sonra 65 sonra 60 inşallah verilmeyecek kilolar değil bunlar biraz irade azim sabır
et canım kesinlikle hiç yoksa yürüyüş mutlaka
jillian zor bir spor ben hemen yapamam onu canım yürüyüşle başlayıp kondisyonumu biraz artırmam lazım yoksa tıkanır kalırım ayrıca leslie ile evde yürüyüş de çok güzel öneririm
Tebrim ederim.buyuk basari bende 85lerde surunuyorum kilo vermem lazim uc dort ay sonra isteme ve nisan olacak 60lara insem keske : (
Hoşgeldin cnm Eğer azimli ve sabırlı olursan tabiki verirsin güzelimAraniza katilabilirim simdide itibaren baslamak istiyorum bende
Ooo sendemi gelin olucan tatlım
Hoşgeldin cnm Eğer azimli ve sabırlı olursan tabiki verirsin güzelim
Ooo sendemi gelin olucan tatlım
İkiniz içinde hayırlısı olsun
Tabi biraz ince olunca gelinlik daha güzel yakışır
Kızlar ben şöyle düşündüm sizler ne derseniz
Fikir alışverişi yapabiliriz
Bizim Kilo vermek için motivasyona ihtiyacımız var bunun içinde eğer birbirimize destek olacaksak buda burdaki paylaşımlara bağlı
Cumaya kadar daha bekleyelim başka arkadaşlarda gelecek olursa, cuma Kilo bildirimiyle beraber startı verelim
Akşamları toptan menü listemizi suyumuzu sporumuzu yazalım
Birbirimizin menülerine yorumlar yapalımki yanlışlarımızı bulalım
Her hafta cuma Kilo bildirimleriyle beraber listemizi yapar derecelendirme yaparız
Sizlerin böyle azimli olması benide harekete geçirir tekrar inşallahHosbulduk tesekkur ederim ..
Insallah azimle baslayip devam edecegiz birliktee : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?