Göz Çevresi Bakımı Effect Marka'Kaş ve Kirpik'bakım Yağı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
gözlerim inanılmaz derecede hassas ve alerjiktir..bir kaç kez badem ve hint yağı sürmeyi denedim,ama mafetti gözlerimikafamçokkarıştıbir yandanda çok istiyordum onlarada bakım yapıyım...derkeeennn:delphin:bu ürünü keşfettim:teytey:
önce içeriğini açıklıyımşutarafagitti
Kirpik bakım yağı içerisinde bulunan bitkisel yağlar :

Hint yağı

Buğday yağı

Fındık yağı

Tatlı badem yağı

Kaş bakım yağı içerisinde bulunan bitkisel yağlar :

Fındık yağı

Kayısı çekirdeği yağı

Buğday yağı

Susam yağı

Çörekotu yağı

Jojoba yağı

Isırgan otu yağı

gözlerimde asla yanma yapmadı:nazar:rahatsız etmedizemuszemusvarlığı bile belli değil..çift taraflı olmasıda çok pratikyerimsenibenfiyatıda uygun 15TL,tek bir yağa 5 tl verdiğimizi düşünürsek süper bencea.s

asocum nasıl buluyosun böyle orjinal şeyleri
opuyorumnanaktan.gerçekten kullanışlı bir şeye benziyor .aktarlardan mı aldın?
sonuçlarını bekliyorusss

nerden buldun bunu asomm.almam lazımm bundan benimde
bebeğim aktardan aldım bunu..soruştur bir mutlaka bulursunkaydirigubbakcemile5
asocum nasıl buluyosun böyle orjinal şeyleri
opuyorumnanaktan.gerçekten kullanışlı bir şeye benziyor .aktarlardan mı aldın?
sonuçlarını bekliyorusss

valla aklıma geldikçe sürüyorum minelim,gözüme kaçırmassam sorun yok:roflol:kirpiklerim zaten uzundur allaha şükür:nazar:kaşlarımda yerinde:):smiley-cool:bakım maksatlı aldım,yani tavsiye ederim aşkım

bebeğim aktardan aldım bunu..soruştur bir mutlaka bulursunkaydirigubbakcemile5

valla aklıma geldikçe sürüyorum minelim,gözüme kaçırmassam sorun yok:roflol:kirpiklerim zaten uzundur allaha şükür:nazar:kaşlarımda yerinde:):smiley-cool:bakım maksatlı aldım,yani tavsiye ederim aşkım

benimde kirpiklerim ufakk.uzatır mı acep:jeyyar:
ögrendiğim iyi oldu ne orjinal şey bu yafff:lepi:

benimde kirpiklerim ufakk.uzatır mı acep:jeyyar:
ögrendiğim iyi oldu ne orjinal şey bu yafff:lepi:
valla benim uzun olduğu için anlamıyorumbenneyaptımkiama uzatır tabi minelcim sen bulabilirsen temin et bi taneyerimseniben

ben de blue ocean marka kaş ve kirpik yağı almıştım hevesli hevesli kullanıyodum kiiiiiii burdan bi arkadaş bi konu açtı bütün hevesim kaçtı :( kirpik kılları kesinlikle gürleşmezmiş ne yaparsak yapalım değişmezmiş, kendisi güzellik uzmanıymış.. neden yalan söylesin dedim ondan beri kullanasım gelmiyo ben de 12 ytl verdiydim sanırım içime oturdu ..

ben de blue ocean marka kaş ve kirpik yağı almıştım hevesli hevesli kullanıyodum kiiiiiii burdan bi arkadaş bi konu açtı bütün hevesim kaçtı :( kirpik kılları kesinlikle gürleşmezmiş ne yaparsak yapalım değişmezmiş, kendisi güzellik uzmanıymış.. neden yalan söylesin dedim ondan beri kullanasım gelmiyo ben de 12 ytl verdiydim sanırım içime oturdu ..

:bbo:sen boşver canım kullanyerimsenibenbiliyorum o markanında görmüştüm bakım yağını

wuuww süper bi ürün bence :lepi:
kirpik için deglde kaş için kesin ve kesin almalıyım delikafadulden

bitanem, Mısır çarşısından mı aldın bunu bebeğim ? Ben de bakıcam eğer öyleyse =)

bende kullanıyorum bu markayı inş etkisini görürüm..
inşallah canım..
wuuww süper bi ürün bence :lepi:
kirpik için deglde kaş için kesin ve kesin almalıyım delikafadulden
al tabi patim almışken kirpiğnede sürersin iştehihoyyyt
bitanem, Mısır çarşısından mı aldın bunu bebeğim ? Ben de bakıcam eğer öyleyse =)
bebem ben bunu beşiktaştan aldım,ama mısır çarşısındada bulabilirsin belki,soruştur bi,ben aldığım aktarı tarif ederim bulamassan

hımm Beşiktaştaki büyük aktarı biliyorum kuzum, bugün oralardayım zaten bi bakarım =)
Sağolasın bebeğim
kaydirigubbakcemile5

kıslarrr bende aldım 3 gün oldu başlayalı..faydasını gören var mı acep CADIARZU varsa daha bi hevesli kullanıcam sositososito

bende 5 gundur kulanıyorum bu ürünü her gece sürüyorum. benim kirpiklerim kısadır baya uzamasını umuyorum ama bi etkisini göremedim henüz. gerçi daha 5 gün oldu ama pek umutlu değilim. uzun süre kullanan varsa bu ürünü işe yarayıp yaramadığını yazarsa sevinirim.

:bbo:sen boşver canım kullanyerimsenibenbiliyorum o markanında görmüştüm bakım yağını

BEN ESKİDEN KİRPİKLERMİN UCUNDA COK AZICIK SARI INCE GÖZUKEN YERLERI KESERDIM VE IKI AYDA AYNI UZUNLUGA GELIRDI .INANMA BÖYLE SEYLERE HEMDE UZAYINCA GURLESIYOR UCLARI.benim kirpiklerime kirpik kaynagı yaptırmıstım ve ıkı ay önce kırpıklerımden onları cıkarttıgımda hem arada bosluklar çok olmustu dusmus ve kendı kırpıklerımıde kopartmıtı cok mınıcık kalmıslardı hepsını cıkarttıgımda kırpıklerım cok buyuk bır husrana ugrdım tövbe ettım bırdaha böyle bır sey yapmamamk ıcın agladım cok uzuldum sonra AKTARA GITTIM BLUE OCEAN denılen yagdan aldım 2 aydır duzenlı olarak aksamları kırpıklerıme srürüyorum suan yarıda hala bıtıremedım ama gercekten sonuc harıka mukemmel kı eskı halıne gerı geldı kırpıklerım hem bosluktakı kırpıklerımı cıkardı hemde 2 ay gıbı bır surede bayagı uzadısuan uzunlar cok memnunum blue oceandan herkese tavsıye ederım yalan degıl benım bunları yazmamdan bır karım olmayacak ama bılın kı ıhtıyacı olan yanlsı urun kulanmasın .hemde 12 tl ye aldım aktardan hem kas hem kirpik ksların rengını karartıyor ama . bu arkadsımıza katılıyorum . sabırla mukemmel sonuc alabılırsınz . hemen uzamasını beklemeyın uzun zaman ıstıyor ben ım bır ay sonra fark edıldı uzadıgı . suan sükürler olsunkı istediigm uzunluga geldı ve halada uzama vr hala devam edıyorum cok memnunum

arkadaşlar uzun zamandır bu forumdayım ama kullanıcı bilgilerimi yeni elde ettim unuttuğum için seviyorum bu grubu takip ediyordum ama yazamıyordum yeni üyelikte açmadım konu dışına çıktım özür bende Blue ocean kaş ve kirpik bakım yağını kullanıyorum inanın harika bi ürün gerçekten uzatıyor kesinlikle tavsiye ederim ilk 3 gun içinde farkı anlıyorsunuz ayrıca 20 günde tam etkili oluyo hepinize bol şekerli gunler :):29:

Back
X