I ilaydadem Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2012 5 0 36 İstanbul 5 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydadem #1 gecen gün 3 ilac aldım ikisi krem biri antibiyotik *avene triacneal *monodoks *effeclar duo kullandım ve cildim tahriş oldu başka kullananlar var mı ne gibi etkileri oldu size?bilgi verirseniz çok mutlu olurum
gecen gün 3 ilac aldım ikisi krem biri antibiyotik *avene triacneal *monodoks *effeclar duo kullandım ve cildim tahriş oldu başka kullananlar var mı ne gibi etkileri oldu size?bilgi verirseniz çok mutlu olurum
pembeeldiven Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 28 0 36 Bursa 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydadem #2 avene kullandım kesinlikle önermiyorum ondan önce bio nike kullanmıştım keşke değiştirmeseydim diyorum.
avene kullandım kesinlikle önermiyorum ondan önce bio nike kullanmıştım keşke değiştirmeseydim diyorum.
G gsf Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2012 27 0 16 İzmir 23 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydadem #3 triacneal benim cildimde tahrişe neden olmadı ancak pek de iyi gelmedi. düzenli kullanmak lazım yoksa kısa sürede cildiniz eski haline dönüyor
triacneal benim cildimde tahrişe neden olmadı ancak pek de iyi gelmedi. düzenli kullanmak lazım yoksa kısa sürede cildiniz eski haline dönüyor