• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Efexor kullanan arkadaslar varmı? Cevaplarinizi bekliyorum

Nasil peki faydasini görüyor musun? Kacla basladin?
yani ilk zamanlar gördüm bir yıla yakın kullanıyorum ama son bir aydır anksiyetem yoğunlaştı iç sıkıntım çok oluyor kalpte heyecan da yapıyor xanax alıyorum arada ben 37.5 mgla başladım sonra 75mgla devam ettim ama bazıları bana dozu sana az geliyor diyorlar yükselt kararsız kaldım bende

Mrb bende 15 yildir kullaniyorum bende suan anksiyete var ama anksiyetem artinca depresyonuda tetikliyor.300 mg kullandigim donem.bile olmuştu. Birakilmasi en zor ilaclar grubunda.bunu bir cok dr bizzat soyledi fakat cok etkili bir ilac.birakman gerektigi zamnda diger ilaclar gibi azaltark birakmak baya zor oluyor ekstra destek bir ilaci ayni anda alarak azaltarak birakma yoluna gitmistik daha kolay oldu bu sekilde birakmak.hos tabi cok uzun surmedi bu durum anksiyetem nuksedince bir sure sonra yeniden girdi hayatima

Merhaba, ben de okb hastasıyım. 8 senedir kullanıyorum. 150 mg ile başladım. Şuan 37,5 mg ile devam ediyorum. Gönül isterdi kullanmamak ama yapacak bir şey yok mecburum. Sadece bu ilaç derdime çare. Allah dertsiz çare vermesin ne diyelim :KK61:

Ben bağımlılık yaptığını duymuştum ama bilmiyorum kesin bilgi değil. Hiç kullanmadım

Bu ilaç bana ağır geldi, bayılmıştım bu ilaç yüzünden ama neden bayıldım hala bilmiyorum. O kadar tahlil falan hiçbir şey çıkmadı, doktor da ilaçtan dedi ama 1 tane hap nasıl bayıltabilir ya! Gören de intihar ettim sanacak ama 1 hapla olacak şey değil.

Back