Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu eeose adlı serumu 8 AY hiç ara vermeden ve her gece aksatmadan büyük bir sabırla kirpiklerime sürdüm. SONUÇ: elde var 0 verdiğim paraya + emeğime yazık çok üzülüyorum. Gözle görülür hiç bir fark yok diyelimki uzadı, uzasa bile zaten kirpikleri döküyor dökülen kirpik zamanla çıksada uzamıyor başa geri dönüyorsunuz :13:
Canım sonuç nedir ? bizimle de paylaşır mısınarkadaşlar merhaba. 4 sene önce gözümde arpacığa benzer bir göz rahatsızlığından dolayı sağ gözümün tüm kirpikleri döküldü.
Denemediğim hiç bir ürün kalmadı. Eeose, mavala, catrice, eczanelerde satılan kaş kirpik besleyicileri, aktarların hazırladığı kirpik çıkması için yağlar...
Neler neler...hiç birinden sonuç alamadım. 4 yıldır van kedisi gibi geziyorum. Yaklaşık 3 gün önce, uzun araştırmalarım sonucu
kendi formülümü hazırladım. Deneyip sonuçlarını sizinle paylaşacağım. Neticede mahcup olmak istemem. Piyasada satılan ürünlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Herkez de aynı etkiyi göstermeyebiliyor. Formülü burada paylaşacağım. Bende işe yaradıysa yani 4 yıllık kirpik çıktıysa herkezde daha hızlı etki gösterir düşüncesindeyim. öpüyorum
Selam kullandığınız üründe etki gördünüz mü ?Bugun aldım.ama ben değil eşim kullanacak.eger faydası olursa size söylerim.eşimde daha cok farkedilir faydası olup olmadığı.kirpikleri hem seyrek hemde açık renk.15günde yüzde 25 uzama ve gürleşme deniyor.ama ben pek inanamıyorum. Eczacı oldugum için her konuda ne çıkarsa deniyorum.ama budur diyeceğim birsey yok bugune kadar.glokomda kullanılan goz damlasınin etkili oldugunu biliyorum.ama kullandığın sürece etkiliymiş.bu daha cok yag içeriyor gibi.yerli üretim.içinde pamuklu çubuklar var kocaman ambalaj küçücük şişe.
Iyi günler kullandığınız üründen memnun kaldınız mı ?93 tl.ben kullanmayı başlayalı iki gün oluyor.bakalım etki edecek mi