• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Edirne'de iğneli epilasyon yaptıranlar?

Anladım canım peki yüzünde iz falan kaldı mı fiyat durumu nasıldı
İz kalmadı Allaha şükür. İlk başlarda sivilce oluyordu. Sonrasında madecasol kullandım. Kabuk bağlayıp geçiyordu. Fiyat dakikası 2 tl diye hatırlıyorum.

Alexandrite yaptırmıştım baya iki sene falan gittim evet azaldı seyreldi ama tam bitmedi benim yapımlada alakalı olabilir ama iğneliyle yapışcak kadar yani aşırı çok değil şimdi kalanlar için iğneli düşünüyorum
Yüze asla lazer yaptırmayın!! Hale de alexi hiç!! çoğaltıyor.

Eğer sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmak isterim, çünkü ben de çok çektim kıllardan. Çok kötüydüm, psikolojim bozulmuştu.
Çok sağol canım ben de yüz ve boyun düşünüyorum ince ince ama sık benimde kaç seferde tamamen yüzünü bitirdi hani tekrar çıkanları değil de tüm yüzünü yani eli hızlı mı bide ne zaman sonuç almaya başladın

Çok sağol canım ben de yüz ve boyun düşünüyorum ince ince ama sık benimde kaç seferde tamamen yüzünü bitirdi hani tekrar çıkanları değil de tüm yüzünü yani eli hızlı mı bide ne zaman sonuç almaya başladın
Eli çok hızlı değil ama iyi çalışıyor, bunu da bitirmesinden anlıyorum. Şimdi şöyle ki; daha önce de söyledim benim lazer yaptırmışlığım vardı. Ütüleme denedim hatta ice deneyecektim ama belli bir süre sonra aynen geri çıkıyordu kıllar ince sık ve uzuyorlardı hemen. Burdaki arkadaşların tecrübe ve tavsiyelerinden sonra başladım iğneli epilasyona. Anladım ki gerçek güzellik uzmanları asla yüze lazer yapmıyor. Benim kıllarım çok dirençlilerdi. 1 sene boyunca her 2-3 hafta boyunca gittim. Çünkü çıkıyorlardı hiç yaptırmamışım gibi. İşte bu anlarda çok umutsuz oluyordum. Çünkü yara sivilce kabuk oluyor ve aynen geri çıkıyorlardı. Özellikle boyunda yayılma vardı. Sabırla ve inatla gittim. Sonra 4 haftada bir oldu, ama pek bir azalma yoktu. İnatla devam ettim. Sonra birden azaldılar, benim konuştuğum arkadaşlar da hep birden azaldığını söylemişlerdi. Yine gidiyordum ama, 4 haftada bir. Şu an sadece boyunda 2 tane çıkıyorlar 4-5 haftada bir.

İlk başlarda haftada bir mi gittiniz yara iz çok fazla oluyor mu? Bir de çalıyor musunz bi sonraki seansa kadar kılların durumu nasıl oluyor ? Kısaltmanz gereken durumlar oldu mu ? Ben maalesf suan çenemde yoğun bulunan kılları cımbızla alıyorum akşamdan sabaha çıkıyor. İğneli yaptırınca Kökten çekemiyoruz malum ama çalışıyorum ancak haftasonu müsait olabileceğim ilçedeyim. Kafamda deli sorular:110::KK64:

İlk başlarda haftada bir mi gittiniz yara iz çok fazla oluyor mu? Bir de çalıyor musunz bi sonraki seansa kadar kılların durumu nasıl oluyor ? Kısaltmanz gereken durumlar oldu mu ? Ben maalesf suan çenemde yoğun bulunan kılları cımbızla alıyorum akşamdan sabaha çıkıyor. İğneli yaptırınca Kökten çekemiyoruz malum ama çalışıyorum ancak haftasonu müsait olabileceğim ilçedeyim. Kafamda deli sorular:110::KK64:
Aslında herkeste farklı olur. Benim kıllarım çok dirençliydi, inceydi, sıktı. 3 haftada hatta bazen 2,5 haftada aynen geri çıkıyorlardı ilk başta. Bu kısa zamana rağmen rahatsız edecek kadar uzamış oluyorlardı ama asla kısaltmadım çünkü hemen güçleniyorlardı benimkiler. Cımbız asla kullanmayın ya da kullanacaksanız hiç başlamayın çünkü hiçbir işe yaramaz. Kökten alırsanız bütün emek heba olur. Bence şu an şal ya da fularla kapatabilirsiniz. Ben de çalışıyorum, krem sürüp şal fular boğazlı kazak bir şekilde geçiyor. Başlamak için en güzel zaman havalar da soğuyor saklamak daha kolay olur. Zaten inanın kimsenin o kadar dikkatini çekmez.

İz olmuyor, şu an baktığımda hafif kırmızılıklar var boynumda. İlk zamanlarda çok sivilce oluyordu. Yara derken iğne cilde girip elektirik verince haliyle kabuk oluşur. Nokta nokta kabuklar evet çok çirkin oluyor. Belki sizde olmaz her ciltte farklı ama 3 4 günde düşüyor. Madecasol krem çok iyi geliyor. Kökten çözüm için katlanılır bence.

En yakın zamanda başlamayı düşünüyorum inşallah.

Back