• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Edirne'de iğneli epilasyon yaptıranlar?

medic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
88
0
36
İstanbul
iğneli yaptıran var mı kimlere ne kadar süre gittiniz?
memnun kaldınız mı?
iz durumu nasıl?

Son düzenleme:
bir yer bulabildin mi arkadasım ben de bakınıyorum ama tecrübesi olan yok sanırım edirne için

Kızlar edirne de iğneli epilasyon yaptıran, bilen, duyan var mıı? ???

Ben de edirnede iğneli epilasyona başlamak istiyorum ama daha önce yaptıran memnun kalan var mı acaba epinaza başlamayı düşündüm şuan en iyi orası gibi duruyor deneyimleyenler yazarsa çook sevinirim

Kızlar iğneli epilasyon yüze yapılan öyle değil mi? Kanama oluyor mu acaba bilginiz var mı :KK64:

Kızlar iğneli epilasyon yüze yapılan öyle değil mi? Kanama oluyor mu acaba bilginiz var mı :KK64:
Tüm bölgelere yapılabiliyor uzman birini bulursanız iz de kalmıyor sonrası kızarıklık oluyor sadece diye biliyorum ankara istanbul izmir gibi yerlerde uzman kişiler ve memnun kalanlar var ama edirne de tecrübe edinen çok kimse yok diye biliyorum epinazı deneyeceğim ama korkmuyor değilim edirne de yaptıran birileri olsa süper olurdu

Ben de edirnede iğneli epilasyona başlamak istiyorum ama daha önce yaptıran memnun kalan var mı acaba epinaza başlamayı düşündüm şuan en iyi orası gibi duruyor deneyimleyenler yazarsa çook sevinirim
Canım seni takipteyim bende yaptırmak istiyorum ilçedeyim merkez hakkında bilgim yok

Canım seni takipteyim bende yaptırmak istiyorum ilçedeyim merkez hakkında bilgim yok
Tamam canım ben daha önce lazer epilasyon yaptırdım kol altı ve bacak kalan tüyler için gideceğim ama öyle az değil baya var yine de bir iki ay içinde başlayacağım haberdar ederim

Lazerden memnun kaldın mu nerde yaptırdın canm

Alexandrite yaptırmıştım baya iki sene falan gittim evet azaldı seyreldi ama tam bitmedi benim yapımlada alakalı olabilir ama iğneliyle yapışcak kadar yani aşırı çok değil şimdi kalanlar için iğneli düşünüyorum

Tüm bölgelere yapılabiliyor uzman birini bulursanız iz de kalmıyor sonrası kızarıklık oluyor sadece diye biliyorum ankara istanbul izmir gibi yerlerde uzman kişiler ve memnun kalanlar var ama edirne de tecrübe edinen çok kimse yok diye biliyorum epinazı deneyeceğim ama korkmuyor değilim edirne de yaptıran birileri olsa süper olurdu
Ben Epinazda yaptırdım, başka yapan yer var mı bilmiyorum.

Ben memnun kaldım nerdeyse bitmek üzere.

Hangi bölgeye yaptırdın canım kaç seans sürdü biraz süreci anlatır mısın ?
Ben yüzüme uzun yıllar lazer yaptırmıştım ve yayılmıştı. Yaklaşık 2,5 sene gittim. Seans diye bir şey yok, sabırla gitmek gerekiyor. Önceleri 3 haftada bir gidiyordum, sonra 4-5 haftaya çıktı. Şimdi tek tük çıkıyor. Zor bir süreç ama kesin sonuç. Daha önce İstanbulda yaptırmıştım ama git gel zor ve yorucu olduğundan burda devam ettim. Kıllarım ince ve sıktı. Acayip vardı. Şu an tek tük çıkıyor.

Ben yüzüme uzun yıllar lazer yaptırmıştım ve yayılmıştı. Yaklaşık 2,5 sene gittim. Seans diye bir şey yok, sabırla gitmek gerekiyor. Önceleri 3 haftada bir gidiyordum, sonra 4-5 haftaya çıktı. Şimdi tek tük çıkıyor. Zor bir süreç ama kesin sonuç. Daha önce İstanbulda yaptırmıştım ama git gel zor ve yorucu olduğundan burda devam ettim. Kıllarım ince ve sıktı. Acayip vardı. Şu an tek tük çıkıyor.
Anladım canım peki yüzünde iz falan kaldı mı fiyat durumu nasıldı

Back