• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Edirne Falcı Melahati Bulalım

Prenses_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
251
140
103
İstanbul
Kızlar merhaba,

Şu sıra sık sık fal baktırıyorum ve kimisi gerçekten iyi kimisi idare eder :) Fakat internetten araştırırken fark ettim Edirne Falcı Melahat gerçekten çok iyiymiş. Bazısı İstanbul'a taşındı diyor, kimisi halen Edirne'de bakıyor diyor.

Bilen, giden var mı yorumları alalım? Ya da numarasını falan nasıl buluruz sizce?

Herkese çok sevgiler, iyi hafta sonları :)

Kızlarr,

Kimse bilmiyor mu falcı melahatin nerede olduğunu :KK43:(( Birisi yardımcı olsa bari ya...
Kızlarr,

Kimse bilmiyor mu falcı melahatin nerede olduğunu :KK43:(( Birisi yardımcı olsa bari ya...
hemen yardımcı olayayım abla anı güzel bilyor 5 sene önce arkadaslarla gittik oturduğu semt çok kötüydü ama ilerisi ile dedikleri çıkmadı.ama o anki olayları direk söyledi gerisi arkadaslarda bende tutmadı tam tersi olmuştu ama numarasını orda ki birilerinden bulursun

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Hem istanbulda hem edirnede melahat varmış. Benim aradığım edirneden buraya taşınan Melahat hanımdı, onunda numarasını kimse bilmiyor ne yazıkki :( yine de çok çok teşekkür ederim ☺️

İstanbul'a taşındıysa nasıl bulacağız, gidip eli boş dönmek var. Bana bir kez telefonda bakmıştı o zaman bile herseye bilmişti. Lütfen iletişim bilgisi olan varsa paylaşsın

Back