edirne ekol hastanesi

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
Edirne ekol hastanesinde en iyi doktor hangisi
Ümmühan Hanımmı
Berna Hanımmı
Selda Hanımmı
CADIARZU

ben şuan 10 haftalık hamileyim ve selda hanıma başladım şuan gayet memnunum daha önceleri ümmühan hanımada gitmiştim ama gerçekten kıyaslandığında daha ilgili ve daha güler yüzlü sadece şimdilik bu kadar bi fark görebildim :)

merhaba.ben 34+5 haftalık hamileyim.ben selda hanım a gidiyorum.aslında ümmühan hanımın methini çok duymuştum ama bir doktor yakınım selda hanımı önerdi bende ona gittim.iyikide gitmişim.ben çok memnunum.diğer doktorları tanımadığım için bir kıyaslama yapamam ama gerçekten çok ilgili.herkese öneriyorum.çok deneyimli ve bilgili.Selda hanımı öneririm.

merhaba gulsem bende ilk kez gitmeme rağmen aynı şeyleri düşünüyorum selda hanım hakkında ben ümmühan hanımada gitmiştm ve hatta yine ümmühan hanımdan randevu aldım fakat acil gitmesi gerektiği için o gün muayene olamadım bende buraya kadar gelmişken başka bir doktora muayene olayım dedim ve tesadüf selda hanıma sıra aldım iikide böyle bi durumla karşılaşmışım diyorum:)

merhaba gulsem bende ilk kez gitmeme rağmen aynı şeyleri düşünüyorum selda hanım hakkında ben ümmühan hanımada gitmiştm ve hatta yine ümmühan hanımdan randevu aldım fakat acil gitmesi gerektiği için o gün muayene olamadım bende buraya kadar gelmişken başka bir doktora muayene olayım dedim ve tesadüf selda hanıma sıra aldım iikide böyle bi durumla karşılaşmışım diyorum:)

bende ümmühan hanıma tam 2 kez randevu aldım dediğin gibi acil işi varmış 2 sindede geri çevrildim.her işte bi hayır vardır dedim.zaten selda hanımı önermişlerdi ama ümmühan hanımda ısrar etmiştim.iyikide selda hanıma almışım ilk randevumu diyorum.
ne ilginç hikayelerimiz aynı a.s kırklarelinden mi geliyorsun zor olmuyor mu senin için?

Son düzenleme:
merhaba evet kırklarelinden geliyorum burada güvenecek dr. olmadığı için başka çarem yok .Sizin artık yaklaşmış sanırım doğum nasıl normalmi,sezeryanmı olacak.....

allah kurtarsın,allah hayırlısınla kucağına almayı nasib etsin inş.

sizi 2 gündür göremeyince eyvah benm arkadaş doğurdu heralde dedim:):)

merhaba kızlar cevapladığınız için teşekkürler ,bayadır giremedim çok bulantım vardı başımı kaldıramadım bgn iyiyim çok şükür .bende ümmühan hanıma gidiyordum bayramda hamile olduğumu öğrendim bayram sonrası ümmühan hnm izinli olunca daha önce başka sebepten bi kere gittiğim s elda hanıma gittim,onunda yaklaşımını beğendim.ama edirneli sorduğum kişiler ve hastane personelinden tanıdığım 2 3 kişi ümmühan hanımı tavsiye ettiler.2 haftadır ümmühan hnm olmadığı için selda hanıma gittim 2 hafta.şimdi selda mı ümmühanmı ona karar veremiyorum.

X