Edebiyattan atanan arkadaşlar bakabilir mi?

Tebrik ederim sizi. Çok güzel bir net yapmıssınız alanda. Ama keşke gy gk ü de yapabilseydiniz yazık olacak bu netinize. Biraz da o kısma çalısıp girseniz vaktiniz de kısıtlıdır biliyorum ama. Siz memnun mısunuz dicem özel sektörde olmaktan ama kim memnun kintam olarak?

Ben atanmadım henüz okuyorum ama bildiğim Mehmet Gül hoca var size yararı dokunabilir araştırın isterseniz
Araştıracağım onu da çok tesekkürler. Sizin de hakkınız da hayırlısı olsun. Ara vermeden atanmak için mücadele edin diye nacizane tavsiye verebilirim. Başka yollara sapınca geri dönmek çok zor oluyor

İlk 500 e giren o müthiş sıkı çalışanlardansınız haa o kişileri gözümde o kadar büyütüyordum ki haksız da değilmişim. Günde 900 soru çöznek mi
Diyecek birşey bulamadım tebrik ederim çok emek vermişsiniz ve hak ettiğiniz yerdesiniz. Çok sevindim adınıza.

Ben önce eğitimle genel kültür ü halledip alana başlayacağım.Simdi alan çalışırsam diğerleri yetismeyecek gibi geliyor.
Evet o da var ama ben yine takıntı yaptıgım için alanı alandan başladım. Çocukla plan yapmak yetiştirmek o kadar zor ki. Günde 5 6 saat çalısarak kazandık diyen arkadaşlarım var edebiyatta. Nasıl o kadar zaman bulacagız bilmiyorum bakalım

Alan sınavında iki doğrumu sildim karar değiştirdim:) 40 net geleceğine 38 net gelmiş oldu.Nasip değilmiş demek ki.Silmesem çoktan atanmıştım.
Bence bir sene daha sıkı çalısmalısınız. Bence çok daha iyi yapıp atanabilirdiniz. Ha sizin yerinizde olsam ben de bırakmıstım ama bence siz bırakmamalısınız.

Konunuzla kendimi size çok yakın hissettim :) aynı yaşta bir bebeğim, bu sene sınava hazırlanma isteğim ve alan sınavıyla derdim var :) benim bölümüm de türkçe. Sizinki kadar ayrıntılı olmasa da ben de bahsettiğiniz o edebiyat konularına uzağım inşallah çalışıp atanabiliriz. Yavrular da daha hareketlenecek nasıl yapacağım bilemiyorum takipteyim :)

Evet ya gerçekten benziyormusuz. Siz bir yolunu bulursanız bana da söyleyin olur mu. Küçül bebekle nasıl ders çalısılır

Teşekkür ederim darısı başınıza şansım da yaver gitmisti şükür. Şans da çok önemli bir faktör.

Mezun sayimizi biliyorum ama sinava girmeyen de çok o nedenle öyle söyledim. Mesela benim eski kurumum da kpssye girmek yasaktı. Bildiğim pek çok kurumda da kpssye girme engeli vardı.
2015te giren sayısı 44 bindi. Aslında belki de 60 bin civarı bekleyen var ama insanlar umutlarını kaybetti.O yüzden kpssye giren sayısı azaldı.

Maalesef gkgy çalışma şansım yok. Yani matematik başlı başına problem bana zaten,diğerleri ile aram limoni..
Ev, iş, çocuk derken saate baktığımda 11-12 olmuş oluyor maalesef.

2015te giren sayısı 44 bindi. Aslında belki de 60 bin civarı bekleyen var ama insanlar umutlarını kaybetti.O yüzden kpssye giren sayısı azaldı.
Bende fen bilgisi öğretmeniyim 2017 2018 puanı ortak atama oldugu için sıralamam kaydı atanamıyorum. Normalde 2017 lilerin puanıyla almasalar atanıyordum. Sizi çok iyi anlıyorum. Bu seneki sınavda ters köşe yaptı. Yine atanıcagımı sanmıyorum.

İşte biz elimizden geleni yaptık canım.Olmadı demek ki nasip değilmiş.Bu saatten sonra da kendi bölümüm için umutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…