- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Evet durumumuz berbat tam anlamıyla. Ama bir sene daha çalısmak istiyorum özel sektör de malum.bu yılki sınava girdiniz mi. Benim arkadaşım girdi ve zor demişti tek malumatım onun söylediği. Araştırmadım da nasılmış sorular. Soru sayısı da artmış. 2 yıl puanların geçerliliğinin olması da kötü oldu sanki. 2017 için kötü olmustu. 2018 ler hep önümüze geçmişti. Yine aynı sistem mi oluyor. Yani ilk alımla atandın atandın sonraki yıl hep önümüze mi geçecek. Bir bilginiz var mı?.öyleyse imkansız gibi bişey benim için.Atanamadım ben.Bu saatten sonra da atanmak için insanüstü bir çaba harcanması gerektiğini düşünüyorum edebiyattan.Zira giren sayımız belli,kadro için aldığımız sayı belli.
Tesekkürler. Şu anda küçük bir bebeğim var işte. O beni düşündüren.Üniversite sınavında ilk 2000’e giren az gayretle kpss’yi de halleder ☺
İnşallah basarabiliriz. Sen daha avantajlısın bölüm olarak. Ben de çocuk sayısında daha avantajlıyım.Selam canım bende seninle hemen hemen aynı durumdayım.Alanim Türkçe , edebiyata göre atanması daha kolay ama benim iki çocuğum var.İki yıl kpss ye ara verdim 2020 de atanmak istiyorum artık.Ders çalışmak istiyorum ama odaklanmak çok zor inşallah başarabiliriz.Egitimdeyiz de nilüfer hoca vardı ben edebiyatta çok faydasını görmüştüm.Bir araştır istersen
Ben önce eğitimle genel kültür ü halledip alana başlayacağım.Simdi alan çalışırsam diğerleri yetismeyecek gibi geliyor.İnşallah basarabiliriz. Sen daha avantajlısın bölüm olarak. Ben de çocuk sayısında daha avantajlıyım.
Allah yardımcımız olsun inşallah olur. Büyük oranda video dinlemeyi planlıyorum. Yazıp çizip çalısacak bir vaktim yok çünkü. Dinleyerek anlamak da baya etkisi az. Hoca anlattıktan sonra önemli kısımları kendi kendime anlatıyorum ama şimdi çalıssan sınava kadar unuturum da nasıl olur bikemedim. Sadece edebiyattan kadir hocada 200 küsur video var bir de. Püff valla zor bu işler
Girmedim ben canım.2015te 0.5 ile atamayı kaçırdıktan sonra kpss için kafa yormadım.Geçen sene açıktan lisans çocuk gelişimine kaydoldum.İkiye geçtim.Bitince okul öncesi olarak deneyeceğim şansımı.Edebiyat defterini kapadım.Evet durumumuz berbat tam anlamıyla. Ama bir sene daha çalısmak istiyorum özel sektör de malum.bu yılki sınava girdiniz mi. Benim arkadaşım girdi ve zor demişti tek malumatım onun söylediği. Araştırmadım da nasılmış sorular. Soru sayısı da artmış. 2 yıl puanların geçerliliğinin olması da kötü oldu sanki. 2017 için kötü olmustu. 2018 ler hep önümüze geçmişti. Yine aynı sistem mi oluyor. Yani ilk alımla atandın atandın sonraki yıl hep önümüze mi geçecek. Bir bilginiz var mı?.öyleyse imkansız gibi bişey benim için.
Evet ona bu sene ben de yazılmayı düşünüyorum geçen yıl kaçırdım. Hayırlısı olsun hakkında. 0.5 de çok kötüymüş ya çok üzüldüm adına.Girmedim ben canım.2015te 0.5 ile atamayı kaçırdıktan sonra kpss için kafa yormadım.Geçen sene açıktan lisans çocuk gelişimine kaydoldum.İkiye geçtim.Bitince okul öncesi olarak deneyeceğim şansımı.Edebiyat defterini kapadım.
Alan sınavında iki doğrumu sildim karar değiştirdim:) 40 net geleceğine 38 net gelmiş oldu.Nasip değilmiş demek ki.Silmesem çoktan atanmıştım.Evet ona bu sene ben de yazılmayı düşünüyorum geçen yıl kaçırdım. Hayırlısı olsun hakkında. 0.5 de çok kötüymüş ya çok üzüldüm adına.
Bu alan netleriyle Türkiye derecesi bile yaparsınız aslında13 yıldır özel sektörde çalışan bir edebiyat öğretmeniyim, hobi olarak kpssye giriyorum artık. Benim de sizin tam aksinize alanım çok iyi ama gkgy yok gibi.
Hani sabah oturumunda Türkçeyi tam yapmasam 70in üzerine zor çıkarım, matematik tarih vatandaşlık üçlüsü beni bitiriyor.
Bu sene alanda 75 soruda 70 doğru 5 yanlış yaptım ama gygk facia yine atanma şansım yok.
Hoş artik ben kabullendim bu durumu.
30 bin mezunumuz var 500 kontenjan verseler 29500 kişi sınava boşuna girmiş olacak düşünebiliyor müsünüz? Durumumuz içler acısı
Mezun 50 bin.13 yıldır özel sektörde çalışan bir edebiyat öğretmeniyim, hobi olarak kpssye giriyorum artık. Benim de sizin tam aksinize alanım çok iyi ama gkgy yok gibi.
Hani sabah oturumunda Türkçeyi tam yapmasam 70in üzerine zor çıkarım, matematik tarih vatandaşlık üçlüsü beni bitiriyor.
Bu sene alanda 75 soruda 70 doğru 5 yanlış yaptım ama gygk facia yine atanma şansım yok.
Hoş artik ben kabullendim bu durumu.
30 bin mezunumuz var 500 kontenjan verseler 29500 kişi sınava boşuna girmiş olacak düşünebiliyor müsünüz? Durumumuz içler acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?