• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Edebiyattan atanan arkadaşlar bakabilir mi?

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Arkadaşlar merhaba.
Benim 15 aylık bir kızım var. Atanma konusunda gaza geldim canım ders çalışmak istiyor ama tavsiyelere ihtiyacım var. Lütfen konum taşınmasın biraz fikir alayım. Benim hocam da kadir hoca var. Adam iyi ama ben dinleyemiyoeum asla konsantre olamıyorum. Daha normal anlatımı olan bildiğiniz hocalar var mı.satın alabilrceklerim de olabilir ücretsiz oşöasına gerek yok. Çocuktan dolayı dersaneye gidemem. Zaten gerek yok. 2ü17 de gitmiştim kpss kursuna 10 dan 82 aldım. Yaptıgım hata alandan çok eğitime yonelmemdi. Eğitim kısmından 89 aldım zaten. Ama edebiyata çalısırken çok sıkılıyorum hiç çalısasım gelmiyor. Bir ay çalıstım zaten ona doğru düzgün doğal olarak yetmedi. Ezberim kötü. Severek öğrenmek için dinlersem çalısırsam daha iyi aklımda kalıyor. Tarihe çok çalısmıştım mesela sevdiğim şeylere yonelebiliyorum eğitimi seviyorum ama alanıma çalısırken nasıl zevkli çalısabilirim bilmiyorum. Çok ruhsuz geliyor. Yeni edebiyatı kitap okumayı sevdiğim için kısmen severek çalısabilirim ama halk eski edebiyat hele kabus gibi yazar eser ezberlemece bir de eserler osmanlıca ya bana geliyorlar.
Atanan arkadaşlar nasıl edebiyata çalıstınız hangi kaynakları kullandınız test çözdünüz mü çözmediniz mi kimi dinlediniz. Alanınızı seviyormuydunuz. Bi el atın lütfen bana da.
Kendimi eksik hissediyorum. Tamam anneyim çocugumu kendim büyütmek istiyorum ama hak ettiğim olamam gereken yer burası değil gibi hissediyorum. Ünivsrsite sınavında ilk 2000 deydim az bir çalısmayla kpss de 900 deydim alanımda. Fena değilim aslında biraz gayret etsem yaparım gibi geliyor ama 15 aylık bir bebek de var şu an. Bu kadar küçük bir bebekle kpss ile atanan (hatta edebiyattan atanan) var mı. Benim ki hayal mi. Çok mu uçtum acaba????

Ben alan sınavının ilk yapıldığı yıllarda mülakat gelmeden önce atandım. Dersaneye gidiyordum. Dersane hocamızın notlarından çalışmıştım çoğunlukla. Eski Türkçeye Ercilasun’un kitabından çalıştım. Ben atanalı baya olduğundan kaynak yazar yardımından çok seni yüreklendirmek için yazıyorum. Umutsuz olma çalış çabala yaparsın bence. Çok fazla üstünde durmadığın halde çok iyi bir puan almışsın bir yıl disiplinli çalışmayla yapabileceğini düşünüyorum çünkü sınavlarda ciddi başarılar elde etmişsin ilk 2000 vs.. ev hanımlığı annelik bir yere kadar. Günümüz şartları da belli tek maaşla geçim zor atanmayıp dersanede ya da ücretli çalışayım dersen de onların şartları malum. Umarım kaynak noktasında da yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar

Cok sıkı sekilde calisip puanlar kaclarda seyrediyorsa o kadar puan almaniz lazim. Deli gibi calismak yani... zevk almayi beklemeyin cunku insan almayinca almiyor. Ben tarihe calisirken o kadar zorlandim ki ve vatandasliga. Fenalik geliyodu calisirken ama kendimi zorladim, mecburen.

Selam canım bende seninle hemen hemen aynı durumdayım.Alanim Türkçe , edebiyata göre atanması daha kolay ama benim iki çocuğum var.İki yıl kpss ye ara verdim 2020 de atanmak istiyorum artık.Ders çalışmak istiyorum ama odaklanmak çok zor inşallah başarabiliriz.Egitimdeyiz de nilüfer hoca vardı ben edebiyatta çok faydasını görmüştüm.Bir araştır istersen

Atanamadım ben.Bu saatten sonra da atanmak için insanüstü bir çaba harcanması gerektiğini düşünüyorum edebiyattan.Zira giren sayımız belli,kadro için aldığımız sayı belli.
Evet durumumuz berbat tam anlamıyla. Ama bir sene daha çalısmak istiyorum özel sektör de malum.bu yılki sınava girdiniz mi. Benim arkadaşım girdi ve zor demişti tek malumatım onun söylediği. Araştırmadım da nasılmış sorular. Soru sayısı da artmış. 2 yıl puanların geçerliliğinin olması da kötü oldu sanki. 2017 için kötü olmustu. 2018 ler hep önümüze geçmişti. Yine aynı sistem mi oluyor. Yani ilk alımla atandın atandın sonraki yıl hep önümüze mi geçecek. Bir bilginiz var mı?.öyleyse imkansız gibi bişey benim için.

Selam canım bende seninle hemen hemen aynı durumdayım.Alanim Türkçe , edebiyata göre atanması daha kolay ama benim iki çocuğum var.İki yıl kpss ye ara verdim 2020 de atanmak istiyorum artık.Ders çalışmak istiyorum ama odaklanmak çok zor inşallah başarabiliriz.Egitimdeyiz de nilüfer hoca vardı ben edebiyatta çok faydasını görmüştüm.Bir araştır istersen
İnşallah basarabiliriz. Sen daha avantajlısın bölüm olarak. Ben de çocuk sayısında daha avantajlıyım. 😝
Allah yardımcımız olsun inşallah olur. Büyük oranda video dinlemeyi planlıyorum. Yazıp çizip çalısacak bir vaktim yok çünkü. Dinleyerek anlamak da baya etkisi az. Hoca anlattıktan sonra önemli kısımları kendi kendime anlatıyorum ama şimdi çalıssan sınava kadar unuturum da nasıl olur bikemedim. Sadece edebiyattan kadir hocada 200 küsur video var bir de. Püff valla zor bu işler

İnşallah basarabiliriz. Sen daha avantajlısın bölüm olarak. Ben de çocuk sayısında daha avantajlıyım. 😝
Allah yardımcımız olsun inşallah olur. Büyük oranda video dinlemeyi planlıyorum. Yazıp çizip çalısacak bir vaktim yok çünkü. Dinleyerek anlamak da baya etkisi az. Hoca anlattıktan sonra önemli kısımları kendi kendime anlatıyorum ama şimdi çalıssan sınava kadar unuturum da nasıl olur bikemedim. Sadece edebiyattan kadir hocada 200 küsur video var bir de. Püff valla zor bu işler
Ben önce eğitimle genel kültür ü halledip alana başlayacağım.Simdi alan çalışırsam diğerleri yetismeyecek gibi geliyor.

Ben 2008 de atandım. Alan sınavı mülakat hiçbiri yoktu o zamanlar.
Çocuktan sonra zor olur çalışmak. Ben hele 2 çocukla şimdi olsa yapamam. Allah kolaylık versin.

Evet durumumuz berbat tam anlamıyla. Ama bir sene daha çalısmak istiyorum özel sektör de malum.bu yılki sınava girdiniz mi. Benim arkadaşım girdi ve zor demişti tek malumatım onun söylediği. Araştırmadım da nasılmış sorular. Soru sayısı da artmış. 2 yıl puanların geçerliliğinin olması da kötü oldu sanki. 2017 için kötü olmustu. 2018 ler hep önümüze geçmişti. Yine aynı sistem mi oluyor. Yani ilk alımla atandın atandın sonraki yıl hep önümüze mi geçecek. Bir bilginiz var mı?.öyleyse imkansız gibi bişey benim için.
Girmedim ben canım.2015te 0.5 ile atamayı kaçırdıktan sonra kpss için kafa yormadım.Geçen sene açıktan lisans çocuk gelişimine kaydoldum.İkiye geçtim.Bitince okul öncesi olarak deneyeceğim şansımı.Edebiyat defterini kapadım.

Girmedim ben canım.2015te 0.5 ile atamayı kaçırdıktan sonra kpss için kafa yormadım.Geçen sene açıktan lisans çocuk gelişimine kaydoldum.İkiye geçtim.Bitince okul öncesi olarak deneyeceğim şansımı.Edebiyat defterini kapadım.
Evet ona bu sene ben de yazılmayı düşünüyorum geçen yıl kaçırdım. Hayırlısı olsun hakkında. 0.5 de çok kötüymüş ya çok üzüldüm adına.

Evet ona bu sene ben de yazılmayı düşünüyorum geçen yıl kaçırdım. Hayırlısı olsun hakkında. 0.5 de çok kötüymüş ya çok üzüldüm adına.
Alan sınavında iki doğrumu sildim karar değiştirdim:) 40 net geleceğine 38 net gelmiş oldu.Nasip değilmiş demek ki.Silmesem çoktan atanmıştım.

2013'te atandım ben o zaman alan yeni gelmişti. Sıkı bir tempoyla çalıştım. Hızlandırılmış kursa gittim maksat disiplinli çalışmaktı faydasını da gördüm. Son iki ayda günde 900 soru çözüyordum. Alan yeni geldiği için çok bir şey yapamadım ben de simdi daha zordur. Matematiğim yoktu ona rağmen ilk 500 deydim. Yeni evlenmiş hiç bilmediğim bir şehre gelmiştim. Depresyonun eşiğindeyim. Çocukla olur mu bilmiyorum olur ama pek çok şeyden feragat edip çok planlı çalışmalısınız.

13 yıldır özel sektörde çalışan bir edebiyat öğretmeniyim, hobi olarak kpssye giriyorum artık. Benim de sizin tam aksinize alanım çok iyi ama gkgy yok gibi.
Hani sabah oturumunda Türkçeyi tam yapmasam 70in üzerine zor çıkarım, matematik tarih vatandaşlık üçlüsü beni bitiriyor.

Bu sene alanda 75 soruda 70 doğru 5 yanlış yaptım ama gygk facia yine atanma şansım yok.

Hoş artik ben kabullendim bu durumu.
30 bin mezunumuz var 500 kontenjan verseler 29500 kişi sınava boşuna girmiş olacak düşünebiliyor müsünüz? Durumumuz içler acısı

13 yıldır özel sektörde çalışan bir edebiyat öğretmeniyim, hobi olarak kpssye giriyorum artık. Benim de sizin tam aksinize alanım çok iyi ama gkgy yok gibi.
Hani sabah oturumunda Türkçeyi tam yapmasam 70in üzerine zor çıkarım, matematik tarih vatandaşlık üçlüsü beni bitiriyor.

Bu sene alanda 75 soruda 70 doğru 5 yanlış yaptım ama gygk facia yine atanma şansım yok.

30 bin mezunumuz var 500 kontenjan verseler 29500 kişi sınava boşuna girmiş olacak düşünebiliyor müsünüz? Durumumuz içler acısı
Bu alan netleriyle Türkiye derecesi bile yaparsınız aslında 😞 gk gy sınavına ciddi çalıştınız mı hiç mi olmuyor. Üzülüyorum sizin gibi heba olan meslekdaşlarıma yanlış anlamayın hakettiğinizin karşılığını almanızı isterdim özellerde bu pek mümkün olmuyor ne yazık ki... bir de devlete atanan öyle vasıfsız kişiler var ki siz ve sizin gibi arkadaşlarım için daha çok üzülüyorum

Mezun 50 bin.

Back