Edebiyatci Kk Uyesinden Dan Tavsiyeler

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
35
İstanbul
ARKADAŞLAR BIR EDEBIYAT OGRENCISI OLARAK SIZE TAAŞUK I TALAT VE FITNAT ADLI KITABI ONERIYORUM KLASIK BIR KITAP ADINI DUYDUGUNUZDA SIKICI BOGUCU KURAL KITABI WS. GELIYORDUR BELKI ANCAK BENDE O SEKILDE YAKLASMIS OLMAMA RAGMEN HIC DE OYLE OLMADIGINI ANLADIM SU ANDA YAZILAN ROMANLARDAN COOK COKK USTUN WE SUPER HIZLI OKUNABILEN ENTRIKALI COK BASIT KLASIK BIR ANLATIM AMA INSANI ICINE CEKEN BIR KITAP BIZ BOLUM OLARAK OKUDUGUMUZ KITAPLARIN ICINDE EN COK BUNU BEGENDIK DENEYIN KIZLAARRa.s.

Şemsettin Samiye aittir acıklı bir aşkı anlatır ve ilk Türk romanları arasında yeri buulnur batı tarzında yazılan ilk eser bu aşkın değerini de bir çırpıda işler insana gerçekten okumaya değer bir eser TM bölümündeyim ben de edebiyatı fena severim ilgiliyim böyle şeylere

kolay bulabilir miyiz bu yapıtı arkadaşlar...bende kitabevlerini iyi arşınlarım ama denk gelmedim yoksa adı aşinalık yapardı...cumhuriyet öncesi türk edebiyatında ben zayıf bir okuyucuyum açığımıda kapatmak iistiyorum ama ağır bir dilin altında kalma korkusu herhalde bana mani oluyor...yine de teşekkür ederim öneri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…