Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tebrikler canım bence bir dershaneye git ve orda güzelce tercihlerini yap senin gibi başarılı bir kızla seve seve ilgileniceklerdir yolun açık olsunnn herşey gönlünce olsunnnnn
tüylerim diken diken oldu kıss.gönlden kutlarım canım, opuyorumnanaktan gercekten büyük başarı, alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis allah bundan sonrada yolunu acık etsin,inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: herşey gönlünce olur.
ha bu arada o kiloları nasıl verdin .valla merak ettim.ac ac iyi çalışabilmişsin.
bravoo ne zeka varmış
benim karnım ac olduğunda başım dönüyor,beyni uyuşuyor resmen. kaydirigubbakcemile3
sen müttişsiiinn :lepi:
Tebrikler tebrikler tebrikler...alkisalkisalkisülkemizin böyle gençlere ihtiyacı var .turkbayragiRabbim her şeyi gönlüne göre versin tatlım...opuyorumnanaktan
aferin tatlım, bravo, harikasın :dance:
çalışkan insanın başarıları tembel insanın bahaneleri olurmuş
bravo sana, bahane edecek çok şeyin varken başarıların olmuş, süpersin :lepi:
Tebrikler bitanem..Seninle kk Gurur Duyuyor.. :hooray: Sıra Tercih aşamasında Allah yardımcın olsun..Amangüzelim tercihlerini yaparken Türkiye'nin şartlarını düşünerek hayırlara vesile olmasını Diliyorum...
süper bı haber cnm masallah dıyorum sana
cok mutlusun bellı gecenın kacında yazmışsın
RABBIM bu mutluluğunu hıc bozmasın cnm :Saruboceq:
senı sevende var daha nolsun
acılınnn zekı ınsan gelıyorrr
öncelikle tebrik ediyorum.türk dili ve edebiyatı mezunu biri olarak diyeceğim tek şey eğer oluyorsa mutlaka türk dili ve edebiyatı öğretmenliğini seç ben bölüm okudum şimdi de formasyon derdine düştüm olacak mı bilmiyorum daha sonra benim gibi pişman olma!!!
O kadar duygulandım ki şuan Gerçekten yazdıklarınız.. Benimde tüylerim pörçük pörçük oldu vallahi :) (Kilo meselesini merak eden varsa seve seve yardımcı olacağımsırnaşık şey) Gerçekten çok mutluyum formasyon ile ilgili bir çok pm de aldım çalıştığım için tek tek daha sonra cvp yazıp ilgileneceğim...
Tek tek isim isim teşekkür etmeyi çok diledim Allah razı olsun hepinizden çabalayan başarıyormuş anladım...
cnm benim Allah çok ii yerlere getirsin senı inan yazdıklarını okurken çok tuhaf oldum ağlıcaktım nerdeyse ( hoş öss denınce heme doluo gözler senağlama ) seninkisi bir azım öyküsü halını almış.senın yerdınde başkası olsa bırsuru derdım var olmassa onlara sığınırım der uğraşmazdı çokkkk tebrık ederım başarılarının devamını dilerim Allah'tan
ınşl.. Çok çok teşekkür ederim :)
Özel üniversitelerden tel yağıyor %100 burs diye kafamçokkarıştı Nerden buldu bunlar numarayı yahu? laelaelaelaelae
Çalışıp başarmak harika bi duyguymuş, paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun :Saruboceq: sositososito