Evet kısmen biliyorsunuz beni sevgili ailem...
Hayallerim, geçmişim, sıkıntılarım...
Ben bir 325 alsam yetecek diye dua edip deli gibi çalışırken...
En fazla 5000. olsam ah bi olsam diye dua ederken...
Belki abartılacak bir puan ya da derece değil ama... Biliyorsunuz küçük bir ilçe burası...
(Anadolu Lisesi'nden yeni mezun oldum, TM bölümündeydim sözel açılmadığı için okul değiştirmeyide istemedim. Edebiyat bölümü istiyordum, nitekimde ortak alandan edebiyat bölümü dış nda birşey yazamıyorum. )
ıst. üni, Marmara veya Ege'den biri olsun diye herşeyimi vermeye hazırdım deli gibi çalışıyordum :kedi: Şimdi ise Boğaziçi de olur orayıda yazcak mısın diyorlar laelaelaelaelae Yazmayı düşünmüyorum özel sebeplerden dolayı...
Tercihlerden anlayan biri varsa ailemizde (üni öğrencisi, öğretmen gibi..) özelden ulaşabilir mi bana yardıma ihtiyacım var...
Eveet sonuçlarım; (Gerçekten oo süperim ilk 100 üm demiyorum.. O kadar çalkantılı dönemden sonra, çalışmalarımın karşılığı çıkar mı diye düşündükten sonra.. Umduğum neydi.. Anlayın işte :) )
Sözel 2 - 271 ham 0,8 le 343 :lepi:
Türkiyede 750. civarı gelmişim turkbayragi
Küsüratlı olabilir tabii direkt aklımdakini yazdım..
ıstanbul Üniversite'si Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bu denli isterken.. Şimdi bu mutluluk.. Bu şaşkınlık.. BUGÜN BAYRAM GÜNÜM OLDU E DOSTLAR!! hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Eh yeri gelmişken;
* 3 ayda 21 kilo verdim...
* Erkeklere güvenmeyi öğretecek kadar mükemmel bir sevgilim var ve benim için o kadar uğraşıyor didiniyor ki, sevmek nasıl birşey öğrenmeye başlıyorum..
* Senden hiçbir cacık olmaz diyen insanlara inat Türkiye de ilk 1000 deyim ve ilçe birincisiyim Sözel2 de... Ayrıca sözel 1 de de tr de 1000 lerdeyim.. Daha ben oynamayımda kim oynamasın? sositososito
* Burs bulamam maddiyat diyordum, nasıl okurum neresi verir diyordum.. Burda herşey çok çabuk yayılıyor 2 büyük şirket var hem anne baba ayrı maddiyat kötü hemde tr de başarı çok iyi diye burs için araştırmaya aldıklarını söylediler beni... Belki küçük yer olmasının avantajı budur...
Allah çalışana kapı açar demek ne kadar doğru! Allah'ıma şükürler olsun! Çok mutluyum! BUGÜN BAYRAM OLMASINDA HANGı GÜN OLSUN? HAYALLERıME KAVUŞMAK ÜZEREYıM !! :lepi:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt