Edebiyatçı Kardeşinizin Öss Sonucu!

gozdem18

Aşka Aşık..
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
137
6
118
İstanbul
Evet kısmen biliyorsunuz beni sevgili ailem...
Hayallerim, geçmişim, sıkıntılarım...

Ben bir 325 alsam yetecek diye dua edip deli gibi çalışırken...
En fazla 5000. olsam ah bi olsam diye dua ederken...
Belki abartılacak bir puan ya da derece değil ama... Biliyorsunuz küçük bir ilçe burası...

(Anadolu Lisesi'nden yeni mezun oldum, TM bölümündeydim sözel açılmadığı için okul değiştirmeyide istemedim. Edebiyat bölümü istiyordum, nitekimde ortak alandan edebiyat bölümü dış nda birşey yazamıyorum. )

ıst. üni, Marmara veya Ege'den biri olsun diye herşeyimi vermeye hazırdım deli gibi çalışıyordum :kedi: Şimdi ise Boğaziçi de olur orayıda yazcak mısın diyorlar laelaelaelaelae Yazmayı düşünmüyorum özel sebeplerden dolayı...

Tercihlerden anlayan biri varsa ailemizde (üni öğrencisi, öğretmen gibi..) özelden ulaşabilir mi bana yardıma ihtiyacım var...

Eveet sonuçlarım; (Gerçekten oo süperim ilk 100 üm demiyorum.. O kadar çalkantılı dönemden sonra, çalışmalarımın karşılığı çıkar mı diye düşündükten sonra.. Umduğum neydi.. Anlayın işte :) )

Sözel 2 - 271 ham 0,8 le 343 :lepi:

Türkiyede 750. civarı gelmişim turkbayragi

Küsüratlı olabilir tabii direkt aklımdakini yazdım..

ıstanbul Üniversite'si Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bu denli isterken.. Şimdi bu mutluluk.. Bu şaşkınlık.. BUGÜN BAYRAM GÜNÜM OLDU E DOSTLAR!! hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Eh yeri gelmişken;

* 3 ayda 21 kilo verdim...

* Erkeklere güvenmeyi öğretecek kadar mükemmel bir sevgilim var ve benim için o kadar uğraşıyor didiniyor ki, sevmek nasıl birşey öğrenmeye başlıyorum..

* Senden hiçbir cacık olmaz diyen insanlara inat Türkiye de ilk 1000 deyim ve ilçe birincisiyim Sözel2 de... Ayrıca sözel 1 de de tr de 1000 lerdeyim.. Daha ben oynamayımda kim oynamasın? sositososito

* Burs bulamam maddiyat diyordum, nasıl okurum neresi verir diyordum.. Burda herşey çok çabuk yayılıyor 2 büyük şirket var hem anne baba ayrı maddiyat kötü hemde tr de başarı çok iyi diye burs için araştırmaya aldıklarını söylediler beni... Belki küçük yer olmasının avantajı budur...

Allah çalışana kapı açar demek ne kadar doğru! Allah'ıma şükürler olsun! Çok mutluyum! BUGÜN BAYRAM OLMASINDA HANGı GÜN OLSUN? HAYALLERıME KAVUŞMAK ÜZEREYıM !! :lepi:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
Aferim sana, çok sevindim. Bu başarının üniversitede de devam edeceğinden ve aklını, yüreğini hem kendi geleceğin için hem diğer insanların ve ülkemizin geleceği için en verimli şekilde kullanacağına eminim. Tekrar tekrar tebrik ederim.
Sevgiler.

Tebrik ederim.Bölümünü seçerken kılı kırk yar ki sonradan pişman olmayasın canım.Ben çok pişman oldum çünküyerimseniben

Çok çok teşekkür ediyorum çok mutlu ettiniz beni :)

Pamuksekeri ablam ben normal eşitağırlık çıkışlıyım edebiyat istiyordum sözel açılmadı okulda okul değiştirmek te istemediğim için tek tercih hakkım edebiyat zaten yoksa puanım düşer. gamyoncuiremsu

Tebrik ederim seni maşallah ne güzel sonuçlar bunlar başarılarının devamı dilerim tatlım :1hug:

Çok tebrik ederim gözdem opuyorumnanaktan
Kendi öss sonucumu aldığım gün geldi gözümün önüne
Burs kapıları ıstanbul'da da açılır bu başarıyla gözdem merak etme yerimseniben Tercihler için kolay gelsin şimdiden

çook güzell canım benimm yaa vallaa tüylerim diken diken olduu duygularını çook güzel anlatmışsınn tee buralardann hissettimmm opuyorumnanaktan benim de sözlüm Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenii ... çok güzel bi bölümü tercih ediyorsun bence dee Allah yar ve yardımcın olsun....

Tebrıkler edıyorum senı cnm

baŞarınıdan dolayı ve kendını Çok gÜzel ıfade ettıĞın ıÇın

ınŞ hayırlısıyla herŞey gÖnlÜnce olsun

Tebrikler...
ınşallah iyi bir tercih yaparsın.....
Allah başarılarını daim kılsın... opuyorumnanaktan

ne kadar güzel bir bölüm,ne kadar güzel bir sonuç
inşallah şansın hayatının her anında yanında olur
inaşallah bir gün kitaplarını okuruz

Çoook tşk ederim hepinize çok saolun mutluluğumu paylaştınığınız için opuyorumnanaktan

Edebiyat öğretmenliğini de seçebiliyorum ama ben öğretmenlik istemiyorum. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nü istiyorum fen edebiyattan kaydirigubbakcemile2

tebrikler gözdem ...........
gönlünden geçen bölüme ve ünv. yerleşmen dileğiyle.......a.s.
:hooray:yolun açık olsun ...........

tebrikler canım aferin sana başarılarının devamını dilerim

Bravo canım,tebrik ediyorum...
gerçekten hakkıyla çalışan başarılı olur,
yolunuz açık olsun,başarılarınızın devamını diliyorum...
sevgiler...

Gözlerim doldu resmen senağlama
Azminin başarıyla sonuçlanması duygulandırdı beni
Allah gönlüne göre versin canım benim...
Umarım herşey gönlünce olur TEBRİKLER

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…