aynen canım bende çıktığı ilk gün aldım fakat kullanmak nasip olmadı ama bu hafta sonu nasipse kullanacağım sonucu merak ediyorum
Bu yağ kalıcı mı bronzlaştırıyor yoksa fondöten gibi sadece sürdüğün an mı bronz gösteriyor kızlarr :)
Kalıcı bronzlaştırıyo :) Ben 1 tane almistim ilk ciktigi zaman yetmez bu bana dedim gittim 1 tane daha aldim kokusu cok guzel :)
Ooo kalıcı bronzlaştırıyorsa bende kullanıcam o zaman ya çook sevindim canım sağol :) besler hem cildimizi dee :) her yere sürülebiliyor demi yüz falan :) benim yüzüm çok hassas ya cildim hemen alerji falan oluyor kremlerden falan herhangi bi tehlikesi yoktur umarımm :)
kızlar ben pazar günü denedim sadece 1 saat sürüp yattom hemen farketti 3 gün üzerinde durulsa düzenli güneşlenilse süper olur ürün inşallah kalitesini bozmaz benimki kory-uma faktörlü değil.
Ben eda taşpınar yoğun bronzlaştırıcı olandan aldım, bakalım artık.
Cikolata gibi olalim bu yazzz :))
eda nın markası neydi yazar mısınız
Eda Taşpınar yoğun bronzlaştirici yag :)
Kullanan yok muu :) ben kullanamadan kizardim golgede yanmisim farketmeden 2 gundur afterbsun kullaniuorum acilar azaldi yarin denicem ins :)
Eda Taşpınar yoğun bronzlaştirici yag :)
Kullanan yok muu :) ben kullanamadan kizardim golgede yanmisim farketmeden 2 gundur afterbsun kullaniuorum acilar azaldi yarin denicem ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?