Eczaneden alınan kozmetik ürün iade edilir mi?

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.761
4.814
698
Bayanlar mrb
Benim ellerimde inanılmaz kuruluk atopik dermatit tarzı catlakalr var parmak uclarim jileet kesici gibi havalarda soğudu için çatladı ne sürsem el kremi işe yaramadı.daha önce gittivim doktorlarda kortizonlu ilaç vermisti evde kalan çeşit çeşit kremin var onları da denedim olmadı.artik böyle ellerimin uçlarına şu değse açıyor kan akıyor artık dayanamadım hafta sonu eşimle dışarı çıkmıştık ezceneye uğradım cumartesi dermokozmetik ezane tesaduf çarşıda bir yer.bayan vardı eczacı elimi gosterdim karışım kremler hazırlanıyor ya satilandan daha iyi gelir dedim danıştım.bana hemen saydı saydı alttan girdi üstten çıktı kozmetik bir marka ismi farklı yazmak istemiyorum isimleri yaslami bilmiyorum
1 toz colajen
1 yine colajen tarzı vitamin vs..kapsül
1 farklı bir marka krem önerdi bunalri kullanmazsan elin tekrarlar durur kesin çözüm dedi .kadın kendinden emindi eşimle bende inandık aldık ellerim sızlıyor yaşam kalitem düşüyordu goUm görmedi tek iyi gelsinde dedim aldım gozumu kapattım 710 TL verdim.cumartesi eve gider gitmez kullandım ne krem iki gündür bsieye yaradı ve colajen diğer kapsül ağıt geldi bana.
Ayrıca ben kendine belirttim bayana
Dizim için doktorum önerdi kondromin s içiyorum günde iki kez suda eriyen tablet hicbisey olmaz dedi ağır geldi hepsi bir arada .
Ben şimdi açılmış bu ürünleri kremi iade edebilirmiyim acaba ne yapmam lazim

İnanin parmak uclarim sızlıyor dün oturdum ağladım bebeğim var yaşam kalitem düştü hergece eldiven takip krem suruyorum bolca gün içinde elimi yikatinca hop gene tekraliyor .

Eczacının verdiği krem zaten çok pahalı bişey fakat elime vazelin kadar etki etmedi.ustundede hamilelik dönemi oluşan karın catlaklari için yazıyor okudum orda gördüm bu elime iyi gelirmi ne alaka dedim yoğun nlendirici iyi gelir dedi .
Güvendim aldım

Açılmış ürünü tabi ki iade edemezsiniz.

Sedefin bir türü elde anlattığınız şekilde lezyonlara sebep olabiliyor. Anlattıklarınız çok tanıdık. Bu türün teşhisi de çok zor konuluyor. Alanında iyi bir dermatoloğa gidip sedef şüphesinden bahsederseniz belki biyopsi yaparlar teşhis konur.

Açılmış ürünü iade edemezsiniz, hijyen ürünü sonuçta.

Hiç evde bulaşık deterjanıyla bulaşık yıkıyor ya da çamaşır suyuyla temizlik yapıyor musunuz? Elleri temizlik sırasında çok iyi korumak gerekiyor

Ben daha önce kendilerinin önerip bana alerji yapan bi kremi iade edebilmiştim
Ama yüzüm sivilce dolmuştu
Barizdi yani ondan kaynaklı olduğu

Hem açmışsınız hem kullanmışsınız. Ayrıca iki günde mucizevi bir şey beklemeyin. Uzun bir süre kullanmanız gerek fayda görmek için

alerji falan olsa geri verebilirdiniz belki ama işe yaramıyor diye iade alacaklarını hiç sanmam. Arayın eczaneyi 2 günde hiç faydasını görmedim, ne zaman etki edecek diye sorun. Kesin işe yarar diye sattınız etkisini göremezsem ne yapmayı planlıyorsunuz falan diye çıkışın. Etkisi olur mu bilmem ama bişey yapmamaktan iyidir. Eczanede de olsa kozmetik satıcılarına çok itibar etmemek lazım. İstediğinizden farklı birşey önerdiklerinde hayır diyebilmek lazım.

Ben zaten eczaneye dermokozmetik olduğu için karışım krem hazırlatmak için gittim.el için onalr hazırlıyor satın alınan şeyler kozmetik mağazalarındakinden daha etkili çünkü.eczaci bayan ısrarla hazilrlarim ama eline bunalr daha iyi olur diye üç ürünü önerdi.haziladigim sana fayda etmez bunalri kullan kesin çözüm olur dedi.esimde etkili şeyler sanırım bayan çok kesin keendinden emin konustu çünkü al sağlığından önemlimi dedi.aldim bir umut ama krem losyon kıvamında açmadan bilemezdim hafif yapılı bişey zaten elimdeki çatlakları onarmak mi yüzünü zor nemlendirir

Ayrıca sıvı sabun kullanmam katı kullanırım.
Bu süreçte kimyasaldan uzak, butik sabun yapan yerlerden alsanız sabunu. Fiyatları çok uygun değil kabul ama çok uçukta değil. Eşimin kafa derisindeki sorunları öyle geçirebildik. max 50-100tl aralığında sabunlar. Kimyasaldan uzaklaşmak böyle süreçlerde çok işe yarıyor.

açılmış ürünü kimse almaz. ayrıca iki günde anlayamazsınız etkilerini. bir de organik kantaron yağı çok fayda eder.
ne katı ne sıvı sabun kullanmayın. amwayın sıvı sabununu deyın. yıne duş jeli ve sampuanınız da ozel olmalı, diğer ev temizleyicilerini söylememe gerek bıle yok. kullandıklarınız kadar yediğiniz içtiğiniz şeyler de önemli. baharatlı acı şeylerden uzak durup lifli sulu gıdalarınızı arttırmanız gerek

Hem açmışsınız hem kullanmışsınız. Ayrıca iki günde mucizevi bir şey beklemeyin. Uzun bir süre kullanmanız gerek fayda görmek için
O zamana kadar elimi kullanmam gerek ama bebeğim var ona bakmam lazım.
Çise geçtik yazın altını açıyor lazimliga koyuyorum.siliyorum wcye dokuyorum.gun içinde elimi sürekli yıkıyorum haliyle .okula giden çocuğum var okuldan geliyor yemek hazırlığı.benim bakmam gereken çocuklarım var.keyfi elime şurup iyileşmesini bekleyemem ki uzun sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…