Cilt Bakımı Ürünleri Eczaneden alabileceğim nemlendirici markası tavsiye eder misiniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar bende iki krem arasında, kaldım cildim karma hassas en ufak dikkatsizlikten sivilce çıkıyor bu sene güneş kremi sayesinde oldu:KK59:
sizce bioderma sensibio light krem mi alayım yoksa ceradolin losyon mu almalıyım hangisi bana daha uygun olur kullananlar ve kullanmayanlar öneri lütfen..

Ceradolin denemelisiniz, güncel fiyat 35 tl,,mükemmel bir nemlendirici,saatler sonra bile tenimdeki nemi hissedebiliyorum,,çok başarılı..

Ben yıllardır sadece eczanelerde satılan cilt bakım ürünlerini kullanıyorum, evet biraz daha maliyetli ama etkilerini gördüğünde buna kesinlikle değdiğini anlıyorsun. Nemlendirici olarak Dermalogica kullanıyordum, ama son 6 aydır tercihim kesinlikle Skin Ceuticals 'ın Daily Mouisture nemlendiricisi, üstelik düzenli kullandığında gözeneklerinin küçüldüğünü de farkedeceksin. Tavsiye ederim.

arkadaşlar bende iki krem arasında, kaldım cildim karma hassas en ufak dikkatsizlikten sivilce çıkıyor bu sene güneş kremi sayesinde oldu:KK59:
sizce bioderma sensibio light krem mi alayım yoksa ceradolin losyon mu almalıyım hangisi bana daha uygun olur kullananlar ve kullanmayanlar öneri lütfen..

benim yüzüme ne sürersem süriyim sivilce yapar .eczaneye gittiğimde bioderma önerdiler set halinde aldım . sadece nemlendirici istiyosan bioderma önerebilirm sivilce yapmıyo başta çıkarabilir bi kaç tane ama o da değişimden dolayıoluyo . ama sensibo hassas ciltler için o da sivilce yapabilir bide sebium serisi var ben onun nemlendiricisni kullanıyodum başlarda faydasını göremedğmi düşündüm ama sonradan iyi geldi .:) bu arada noviderm aldım cumadan beri kullanmama rağmen çenemde sivilceler çıktı . tekrar biodermayı kullanıcam :)

Ceradolin denemelisiniz, güncel fiyat 35 tl,,mükemmel bir nemlendirici,saatler sonra bile tenimdeki nemi hissedebiliyorum,,çok başarılı..

merhaba ceradolinden memnunsunuz galiba ben cilt üürünlerimi değiştiriyorum daha önceden bioderma demiştim ama farklı bi krem yüznden cildim alerji oldu bioderma değil kesinlkle ama onu kötlemym =) cilt tipinz nasıl :)

Cetaphil nemlendirici losyon muhteşem bir nemlendirici, etkisi uzun sürüyor...Fransa'da , Galderma firması tarafından üretiliyor...ayrıca fiyatı da uygun 33 TL. uzun zamandır böyle güzel bir ürün arayışı içindeydim, öncesinde Avene kullandım pek beğenmedim (hem çok daha pahalı bir ürün hem de bana çoook hafif geldi). zaten bu Cetaphil yurtdışında dermatologların en çok tercih ettiği nemlendiriciler arasında..kesinlikle tavsiye ederim...

X