DML Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2008 200 6 1 Şubat 2008 Konu Sahibi DML #1 ARKADAŞLAR HADİ BAKALIM TERCİH ETTİĞİMİZ ÜRÜNLERİ NEDENLERİ VE SONUÇLARI İLE YAZALIM.CİLDİME BAKIM KREMLERİ ÖZELLİKLE GÖZALTI İÇİN KREM ALICAM AMA HANGİSİNİ ALMALIYIM BİLEMEDİM:sm_confused:
ARKADAŞLAR HADİ BAKALIM TERCİH ETTİĞİMİZ ÜRÜNLERİ NEDENLERİ VE SONUÇLARI İLE YAZALIM.CİLDİME BAKIM KREMLERİ ÖZELLİKLE GÖZALTI İÇİN KREM ALICAM AMA HANGİSİNİ ALMALIYIM BİLEMEDİM:sm_confused:
xoxzlemax Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2007 31 0 49 1 Şubat 2008 Konu Sahibi DML #2 cnm benim hiç farketmeyor çünkü artık eczanelerde kozmetik
A Arwen Ziyaretçi 1 Şubat 2008 Konu Sahibi DML #3 Eczanelerdeki ürünlerin daha çok denetimden geçtiğini düşünüyorum kozmetik ürünlerine harcadığım paraya yanarım.
Eczanelerdeki ürünlerin daha çok denetimden geçtiğini düşünüyorum kozmetik ürünlerine harcadığım paraya yanarım.
S sereno Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 2 0 17 Ocak 2011 Konu Sahibi DML #4 arkadaslar bence eczane ürünlerini hatta iyi bir eczacı le birlkte secmenis gerekir. cünkü eczacı bununda dersinii okulda görüyor... kozmetik bitkiler diye bitkileri bile inceliyo....
arkadaslar bence eczane ürünlerini hatta iyi bir eczacı le birlkte secmenis gerekir. cünkü eczacı bununda dersinii okulda görüyor... kozmetik bitkiler diye bitkileri bile inceliyo....