• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ecrin Tuanamın gelişii

pinar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
166
20
68
İstanbul
minik bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde dünyalar benim oldu. sürekli yürüyüş yaptım. gezdim. inanmayın öyle yok gezme yok araba kullanma falan diyenlere doğum rahat oluyor.:1: sürekli gezdim pazarıma gittim her işimi hallettim.son günler çok sabırsızlandık eşimle.
sık sık gelen sancılarımın hastaneye gittiğimde geçmesi sinirlerimi aşırı derecede bozmuştu. 11 aralık cumartesi günü eşim annem ve ben eminönüne gittik arabayla lohusa şekeri aldık. (ne gezgin kız demeyin arbadan indim şekeri aldım ) beşiktaş pazarına gidip dolaştık. annem ve eşim acayip tedirgindi. ama hiç sancım yoktu. 37 hafta 6 günlük hamileydim. evime geldim. tuvalete girdim ve aman Allahım nişanım gelmişti. sanki aybaşı olmuş gibi kan vardı. drmu aradık. gelin ama doğum olmayabilir dedi. 1 haftadır 2 cm açılmam vardı ama hiç ilerleme olmamıştı. neyse gittik hastaneye ama bende sancı hiç yok. dr baktı ewet doğru doğum başlamış dedi. neyse açılma olmayınca sancıda yok tabi. sancı fitili koydular. fayda etmedi akşam saat 6 da suni sancı serumu taktılar. ama oda açılma yapmadı. 2.yi taktılar 4 cm oldu. drum şstersen sezeryana dönelim dedi ama bendeki inat dönermiyim bebeğimi çıkar çıkmaz görücem belimden dolayı epidural olamıyorumm :43: bekleyelim dedim. bekledikaçılma artmayınca suyumu açtılar. hiç inanmayın kızlar yok suni sancı daha kötüymüş yok suyunu açarken çok canın yanıyomuş hikaye.. ben normal sancıda çektim suni sancı daha az hissedilebiliyor. son 3 saat dayanılmaz oldu sancılarım çok yavaş ilerkedi açılmam.. drum bu kadar zor doğum çok nadir olur dedi daha sonra.. benim dayanamadığım dönemde bebek kanala girmişti sezeryana dönemedik. 12 saatin sonunda canım yavruma kavuşmuştum. onu kucağıma verdiklerinde hiç sancı çekmemiş gibi hissettim. doğumdan sonra kızımı emzirdim. hemen kalkıp onunla ilgilenebildim. çok zor bi doğum olmasına rağmen yine doğursam normal doğururum diyorum. arkadaşlar drum bana hamileyken nefes egzersizi çalış demişti bense çok bilmişlikten duymamazlıktan geldim. ama nerde nasıl nefes alacağını bilirsen eğer doğumun acayip kolay oluyor. bunu son 3 sancıda farkettim. öğrendim 3ıkınmada çıkardım yavrumu :34: :nazar: Allahım nerde varsa hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın. bebeğim süt sarılığı oldu kontrolünde öğrendik. 1 gece fototerapide yattık ama şimdi Allahıma şükür ki iyiyiz. evimizdeyiz. böyle bişey başınıza gelirse sakin olun arkadaşlar. ben misillemelerden sütüm kesildi resmen. benim hikaymde buAllahım herkese kolay doğumlar nasip etsinn..

hayırlı olsun kurtulmuşsunuz ya
acılar elbet unutuluyor rabbim yavrularımızın acılarını göstermesin herkese kolay doğum hayırlı evlat versin :69:

Back