• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ecrin Ela'm (preeklemsi bebeği)

Allah yavrunu sana bağışlasın. Ben de preeklemsiden 29 haftada 1.390 gr olan oğlumu erkenden doğurmak zorunda kaldım, şanslıydık 1 aylık yoğun bakım sürecinden sonra ewimize döndük. Şimdi kocaman oldu yawrum, anne baba dede mama gel bile diyor:)

Çok çoook mutlu oldum okuyunca,,,inanın içimi bi sevinç kapladı :) Sağlıkla,sıhhatle,mutlulukla büyüsün küçük adam inşallah...''1 aylık yoğun bakım süreci'' demişsiniz ne zor geçmiştir kimbilir,kimbilir ne zordur beklemek,Allah'ım sabrını vermiş ve şimdi oğlunuzla olmanın tadını çıkarıyorsunuz,,inanın çok mutlu oldum sızın adınıza,kızımın sesini duyacağım günü (ilk anne diyecek belki) öyle özlemle bekliyorum kı :)))

Çok duygulandırdı anlattıklarınız beni. Evlat sahibi olmanın ne demek olduğunu gerçekten tadan bilir ve dileyen, gönülden isteyen herkese nasip olur dilerim. Size sağlıklı, huzur dolu ve her daim mutlu nice uzun birliktelikler diliyorum. :) Bir yaşına geldiklerinde dönüp bunları okumayı ve geri bildirimde bulunmayı ihmal etmeyin :) Sevgiler...

İyi dileklerinize çok çook teşekkür ediyorum,o kadar içten buldum ki,,,evlat sahibi olmak aşk gibi bişey öylesine heyecan verici ki ve evet ancak tadan bilir,Allah ım hepimizin evladına uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin insallah

Back