• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ecrin Ela'm (preeklemsi bebeği)

preeklemsi

***Benim minik Ela'm***
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
511
8
46
İstanbul
Ben 2009 yılında ikinci bebeğimi de kaybettim(birinciye hiç girmiyorum)Karnımda 6,5 aylıkken öldü ve ben de ölümlerden döndüm...preeklemsi diye bir rahatsızlık var,hamilelikte tansıyon yukseklıgı ve kan pıhtılasması...anne ve bebk ölümüne giden sonuçlar.Bu üzücü deneyimimden sonra doktorlar 'kesınlıkle hamılelık tavsıye etmıyoruz' dedıler.Fakat bır yuva evlatsız olmuyor ıste,yıkılmıstım,özellıkle de Acıbadem hastanesı doktorlarından da bunu duyduktan sonra resmen bunalıma gırdım.Fakat bır seyler yapmalıydım,annelıge hazırdım,bu duyguyu tatmak herseye degerdı ya.Zeynep Kamıl'ın jınekologlarından prof.dr Ateş Karateke'ye ulastım,tv de de gormustum kendısını,tavsıye de etmıslerdı,bana tek kelıme 'hamıle kal gel' dedı.2010 Kasımı hamıle oldugumu ogrendım,,,abartmıyorum ogrendıgım ılk andakı tek duygum korku oldu.Zeynep Kamıl gebe ızlem,Ates bey ve Erdem Hastanesi 3 yere bırden gıdıyordum.Yeterkı bebegım saglıklı olsun.6 aya yakın hep yattım,tuvalet harıcı oturmam bıle yasaktı,sadece dr a gelıs gıdıslerde cıkıyordum.ıkı kez Zeynep Kamıl'e yattıktan sonra 36 hafta 4 gunlukken tehlıkeye gırdıgımız ıcın aldılar bebısımı sezaryenle,zaten ılk dogumumda sezaryendı.kızım bır gun yogun bakımda kaldı,nefes alıs verıste sorun yasamıstı,erken dogmasına ragmen 3 kılo 51 cm dı.sımdı 54 gunluk,bırbırımıze alıstık,olmaz dıyenlere ınat Rabbım verdı,Allah olmayan herkese versın...kısaca bu benım hıkayem

Ben 2009 yılında ikinci bebeğimi de kaybettim(birinciye hiç girmiyorum)Karnımda 6,5 aylıkken öldü ve ben de ölümlerden döndüm...preeklemsi diye bir rahatsızlık var,hamilelikte tansıyon yukseklıgı ve kan pıhtılasması...anne ve bebk ölümüne giden sonuçlar.Bu üzücü deneyimimden sonra doktorlar 'kesınlıkle hamılelık tavsıye etmıyoruz' dedıler.Fakat bır yuva evlatsız olmuyor ıste,yıkılmıstım,özellıkle de Acıbadem hastanesı doktorlarından da bunu duyduktan sonra resmen bunalıma gırdım.Fakat bır seyler yapmalıydım,annelıge hazırdım,bu duyguyu tatmak herseye degerdı ya.Zeynep Kamıl'ın jınekologlarından prof.dr Ateş Karateke'ye ulastım,tv de de gormustum kendısını,tavsıye de etmıslerdı,bana tek kelıme 'hamıle kal gel' dedı.2010 Kasımı hamıle oldugumu ogrendım,,,abartmıyorum ogrendıgım ılk andakı tek duygum korku oldu.Zeynep Kamıl gebe ızlem,Ates bey ve Erdem Hastanesi 3 yere bırden gıdıyordum.Yeterkı bebegım saglıklı olsun.6 aya yakın hep yattım,tuvalet harıcı oturmam bıle yasaktı,sadece dr a gelıs gıdıslerde cıkıyordum.ıkı kez Zeynep Kamıl'e yattıktan sonra 36 hafta 4 gunlukken tehlıkeye gırdıgımız ıcın aldılar bebısımı sezaryenle,zaten ılk dogumumda sezaryendı.kızım bır gun yogun bakımda kaldı,nefes alıs verıste sorun yasamıstı,erken dogmasına ragmen 3 kılo 51 cm dı.sımdı 54 gunluk,bırbırımıze alıstık,olmaz dıyenlere ınat Rabbım verdı,Allah olmayan herkese versın...kısaca bu benım hıkayem

Tebrik ediyorum anneliğnizi alah sağlığından eksik etmesin yavrunuzu...Arkadaşım Erdemdeki< takiplerini kiminle devam ettin.ben hala dr seçemedimde:(fikir almak istedim

sizinki ibretlik olmuş
umudumumuzu asla kaybetmemeliyiz rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah

tebrik ederim sizi.
inanın kendi bebeğim dünyaya gelmiş gibi sevindim analı babalı sağlıklı hayırlı uzzuuuuuuuuuuuuuuuuunn bir ömrü olur inş.

Tebrik ediyorum anneliğnizi alah sağlığından eksik etmesin yavrunuzu...Arkadaşım Erdemdeki< takiplerini kiminle devam ettin.ben hala dr seçemedimde:(fikir almak istedim

Fatoş Özlem Yıldırım,,Erdem hastanesi..Bi tanıdık vasıtasıyla bu dr u buldum ve memnundum.preeklamsi konusunda bilgili ve guleryuzlu gayet sıcak bı Dr. Ben yıne de Zeynep Kamıl dıyorum ısrarla arkadasım ,erdem e dvm etsenız bıle lutfen Zeynep Kamıl de de takıp ettırın gebelıgınızı...tebrıgınız ıcın tesekkur edıyorum,,umarım ısteyen herkes saglıklı bebıslere kavusur:)

Tüm tebrikler için tesekkur ederım ,Rabbim kımseye yasatmasın evlat acısını ve ısteyen herkese saglıklı bebekler nasıp etsın ıns...Biricik kızım,Ecrin Ela'm butun teyzelerini öpüyoooo:)

Benimde kızımın ismi Ecrin Ela....Allah evlatlarımıza ve bizlere uzun ömürler versin

Çok duygulandırdı anlattıklarınız beni. Evlat sahibi olmanın ne demek olduğunu gerçekten tadan bilir ve dileyen, gönülden isteyen herkese nasip olur dilerim. Size sağlıklı, huzur dolu ve her daim mutlu nice uzun birliktelikler diliyorum. :) Bir yaşına geldiklerinde dönüp bunları okumayı ve geri bildirimde bulunmayı ihmal etmeyin :) Sevgiler...

Allah yavrunu sana bağışlasın. Ben de preeklemsiden 29 haftada 1.390 gr olan oğlumu erkenden doğurmak zorunda kaldım, şanslıydık 1 aylık yoğun bakım sürecinden sonra ewimize döndük. Şimdi kocaman oldu yawrum, anne baba dede mama gel bile diyor:)

ne mutlu size gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Allahım sizin yaşadığınız o kutlu günü emek veren gözyaşı döken kapı kapı evlat için umut arayan tüm kadınlara yaşatsın...

Gözünüz aydın rabbim küçük kuzunu size bağışlasın...

Allahım sizin yaşadığınız o kutlu günü emek veren gözyaşı döken kapı kapı evlat için umut arayan tüm kadınlara yaşatsın...

Gözünüz aydın rabbim küçük kuzunu size bağışlasın...

Rabbim bizlere onların acılarını göstermesin,Allah'ım inşallah tüm evlat hasreti çeken arkadaşlara anneliği nasib etsin,hayırlısıyla,,,sağlıkla inş..

ne mutlu size gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

[COLOR="#4B0082"]Hepimizinkini inşallah :) Rabbim olmayanlara da versin hayırlısıyla..Bebek sahibi olamayacağım diye düşündüğüm zamanlarda kendimi kadın gibi bile hissetmiyordum artık,çok zor,Allah kımseye yaşatmasın[/COLOR]

Back