- Konu Sahibi preeklemsi
Ben 2009 yılında ikinci bebeğimi de kaybettim(birinciye hiç girmiyorum)Karnımda 6,5 aylıkken öldü ve ben de ölümlerden döndüm...preeklemsi diye bir rahatsızlık var,hamilelikte tansıyon yukseklıgı ve kan pıhtılasması...anne ve bebk ölümüne giden sonuçlar.Bu üzücü deneyimimden sonra doktorlar 'kesınlıkle hamılelık tavsıye etmıyoruz' dedıler.Fakat bır yuva evlatsız olmuyor ıste,yıkılmıstım,özellıkle de Acıbadem hastanesı doktorlarından da bunu duyduktan sonra resmen bunalıma gırdım.Fakat bır seyler yapmalıydım,annelıge hazırdım,bu duyguyu tatmak herseye degerdı ya.Zeynep Kamıl'ın jınekologlarından prof.dr Ateş Karateke'ye ulastım,tv de de gormustum kendısını,tavsıye de etmıslerdı,bana tek kelıme 'hamıle kal gel' dedı.2010 Kasımı hamıle oldugumu ogrendım,,,abartmıyorum ogrendıgım ılk andakı tek duygum korku oldu.Zeynep Kamıl gebe ızlem,Ates bey ve Erdem Hastanesi 3 yere bırden gıdıyordum.Yeterkı bebegım saglıklı olsun.6 aya yakın hep yattım,tuvalet harıcı oturmam bıle yasaktı,sadece dr a gelıs gıdıslerde cıkıyordum.ıkı kez Zeynep Kamıl'e yattıktan sonra 36 hafta 4 gunlukken tehlıkeye gırdıgımız ıcın aldılar bebısımı sezaryenle,zaten ılk dogumumda sezaryendı.kızım bır gun yogun bakımda kaldı,nefes alıs verıste sorun yasamıstı,erken dogmasına ragmen 3 kılo 51 cm dı.sımdı 54 gunluk,bırbırımıze alıstık,olmaz dıyenlere ınat Rabbım verdı,Allah olmayan herkese versın...kısaca bu benım hıkayem