- 5 Kasım 2022
- 407
- 159
- 33
- 30
- Konu Sahibi Kelebek 09
-
Sonuçları kendi doktorunuza gösteriyorsunuz peki gebelik elde ettiniz miMerhabalar bu konuyu benim gibi aynı süreçlerden geçip tedirgin olanlar için yazıyorum. Rahim filmi çektireceğimi duyduğumda oturup ağlamıştım çünkü çok ürkütücü şeyler anlatıyorlardı daha sonra araştırdım ve echomarda çekilmeye karar verdim. Arayıp randevu alıyorsunuz. Ben özellikle bayan doktor istemiştim zaten tek kadın doktorları var ve ona verdiler. Cevat bey için ekstra bi ödeme yapmanız gerekiyor ama bence hiç gerek yok. Muayahane günü gözlerim dolu dolu içeri girdim yinede acırsa diye korkuyordum. Giyinmem için bi önlük verdiler. Herkes çok kibar açıkca korktuğumu söyledim ve sakinleştirdiler. Daha sonra sedyeye yattım. Doktor hanım geldi oda çok kibardı ve ondan yaptığı herşeyi anlatmasını rica ettim böyle daha sakin oluyorum dedim oda öyle yaptı. Bi jel ile dokundu önce daha sonra kanül yerleştiriyorum dedi (normal jinekolojik muayahaneden farksız) daha sonrada sıvıyı gönderiyorum dedi. Başta o kadar acımadı ki sıvı ilerlemedi heralde diye korktum sordum yoo iki tüpünüzde açık dedi son saniyelerde çok çok hafif bi regl sancısı hissettim ve bitti yani toplam 2 dakika anca sürdü zaten. Dolayısıyla doktor hanımdan çok memnun kaldım. Merkezle ilgili tek olumsuz yanı çıktıktan sonra durumumla ilgili doktorla görüşeceğimi sanmıştım ama öyle olmadı elime bir rapor verip bitti dediler. Yani herhangi bi şekilde doktor yorumu alamadım. Oysa çok pahalı bi merkez en azından bi doktorla görüşmek isterdim. Neyse sonuç olarak hiç acımıyor en azından bu anlamda rahat olabilirsiniz
Ay çok özür dilerim ben yeni görüyorum çektirdiniz miAlttan muayenede herşey iyi dedi hormon baktı iyi dedi. 5 aydır korunmuyorum bide rahim filmine bakalım dedi.
Rahim filmi konusunda uzman olan merkezin kendisi dolayısıyla görüşeceğimi düşünmüştüm ki her kadın doğum uzmanı bakmıyor rahim filmine. Neyseki daha sonra arayıp telefonla görüştüm doktorla. Malesef hala elde edemedim. Bu ay klomen deniyoruzSonuçları kendi doktorunuza gösteriyorsunuz peki gebelik elde ettiniz mi
Başka sorun var mı neden olmamışRahim filmi konusunda uzman olan merkezin kendisi dolayısıyla görüşeceğimi düşünmüştüm ki her kadın doğum uzmanı bakmıyor rahim filmine. Neyseki daha sonra arayıp telefonla görüştüm doktorla. Malesef hala elde edemedim. Bu ay klomen deniyoruz
Yani aslında yok gibi bütün tahliller yapıldı. sadece amh değerim 0.75 çıktı fakat gittiğim proföser yumurta sayımın iyi olduğunu söyledi dolayısıyla bi açıklaması yokBaşka sorun var mı neden olmamış
Yaaa benimde 0.98 dedi doktor yaşına göre rezervin azalmış doğal yolla gebelik olur ama çok ta sallanmamak lazım dedi 3 ay süre verdiYani aslında yok gibi bütün tahliller yapıldı. sadece amh değerim 0.75 çıktı fakat gittiğim proföser yumurta sayımın iyi olduğunu söyledi dolayısıyla bi açıklaması yok
Folikül sayımı yaptırdınız mıYaaa benimde 0.98 dedi doktor yaşına göre rezervin azalmış doğal yolla gebelik olur ama çok ta sallanmamak lazım dedi 3 ay süre verdi
Yok o nasıl yapılıyor sadece amh testi verdimFolikül sayımı yaptırdınız mı
Adetin 2. Veya 3.günü giderseniz doktor vajinal muyahene ile söyler yada siz sorabilirsinizYok o nasıl yapılıyor sadece amh testi vera
Anladım gecen adetin 3 günü bakmıştı yumurtalar güzel bisey demişti sadece bu ay hicbisey yapmadım kendi haline bıraktı geçen ay catlama iğnesi denemiştik ama tutmadı sonra rahim filmi çekildi bakalım nasipAdetin 2. Veya 3.günü giderseniz doktor vajinal muyahene ile söyler yada siz sorabilirsiniz
Çatlatma iğnesi olmadan yumurtanız takip edildi mi peki birde klomen falan kullandınız mıAnladım gecen adetin 3 günü bakmıştı yumurtalar güzel bisey demişti sadece bu ay hicbisey yapmadım kendi haline bıraktı geçen ay catlama iğnesi denemiştik ama tutmadı sonra rahim filmi çekildi bakalım nasip
Geçen ay yumurta takibi yapıldı femara kullandım catlama iğnesi oldum olmadı ben galiba tüp bebek yaptiracagim gibi duruyorÇatlatma iğnesi olmadan yumurtanız takip edildi mi peki birde klomen falan kullandınız mı
Büyümüşmüydü peki yumurtanız o zaman ve kaç adet oluştu bende ilk defa bu ay deniyorumGeçen ay yumurta takibi yapıldı femara kullandım catlama iğnesi oldum olmadı ben galiba tüp bebek yaptiracagim gibi duruyor
17mm 1 tane yumurta büyümüştü kaç adet yumurta olduğunu söylememişti bende bilmediğim için sormamıştımBüyümüşmüydü peki yumurtanız o zaman ve kaç adet oluştu bende ilk defa bu ay deniyorum
Anladım inşallah en yakın zamanda sonuç alırsınız hayırlısıyla17mm 1 tane yumurta büyümüştü kaç adet yumurta olduğunu söylememişti bende bilmediğim iç
Evet adetime 2 gün var aşırı bel ağrısı vardı bende 2 gündür. Merak ettim gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim demin sonuç aldım beta 231 çıktı napcam bilmem pazartesi kadın doğuma gidim diyorum aşırı belim ağrıyorAy çok özür dilerim ben yeni görüyorum çektirdiniz mi
Yaa ne güzel rabbim bizede nasip etsinEvet adetime 2 gün var aşırı bel ağrısı vardı bende 2 gündür. Merak ettim gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim demin sonuç aldım beta 231 çıktı napcam bilmem pazartesi kadın doğuma gidim diyorum aşırı belim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?