3.oldu:)) o erkekten dönme benzetmesi yaptığınız kişi kimdi acaba ben de onu merak ettim.ben 13 numarayı beğenmiştim birtek.. gerisinin vücutları okey eyvallah güzel ama yüzleri çok kötüydü.. hele bir tanesi için biz erkekten dönme heralde diye tartışmıştık... yarışmanın sonunu izlemedim. acaba o 13 numaraya ne oldu :))
3. olan kızdı sanırım boyu 1.66 =)vallahi bu sene kızların çoğunu hiç beğenmedim
benim gibi düşünenleri görünce rahatladım bende
üstelik yarışma programı çok acemice sunuldu ve bana çok karanlık geldi çekimden mi nedense
eskiden ne hazırlanırdı bu yarışmaya
kızlar profesyonel mankenler gibi yürürdü
ve eskiden Türkiye güzelleri gerçekten güzel olurdu düşünün en beğenmediğim birinci Azra Akındı
defne samyeliler Ceyda Düvenciler Ayşe Hatun Önallar Hande Subaşılar vardı
ben üstteki arkadaşa katılıyorum eskiden oyunculuk yapmak içinde şarkıcılık içinde tek yol Türkiye güzelliği gibi geliyordu seçilen kıza derhal ün kazandırıyordu ama şimdi cast ajansları mankenlik ajansları vs. derken eski popülerlik yok
bir de eskiden biraz daha yüz güzelliğine bakıyorlardı şimdi sadece fiziğe bakıyorlar boy 175 cm den uzun mu bacak boyu uzun mu yabancı dil biliyor musun tamam gir o zaman olmuş
evet buuBu mu ki?
evet herkes onu beğenmiş asıl birinci o olmalıydı denmişhahayen güzeli gülsah ünalmis
amine yabancı mıbende bu kız olmalı dedim beren saate benzetiyordum birazda. amine gülşeyi çok beğenirim. amcamin kızına benzetiyorum gözler renkli olmasada çok benziyor amineye. amine gülşe adriana lima-irina shayk karişimı tam:) 2002 dünya güzeli azra akından bile güzeldi amine.
hımmm anladm canm teşekkürleryok türkmiş amine. uzun süre isveç te yaşadığı için türkçesi iyi degil. türikye güzeli seçildikten sora bi daha isveçe dönmemiş. ailesi orda.
ergeni katana boyyundan dolayı güzel seçmişler yaniBu mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?