• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebuu*nun çeyizii=))

canım ben de çok beğendim herşeyini sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin rabbim :16: bu arada ben gecenlerde topiklerde gezinirken okumuştum bi arkadaşımız yazmıştı bernardonun porseleni çok kalitesiz bilmem ne tarzında kırılıyormuş elindeyken filan müşteri hizmetlerinden de memnun kalmamış bide karaca için çok kötü şeyler söylüyorlardı çelikleri paslanmış porselenler bulaşık makinesinde soyulmuş filan diye :26:

yaa bende söz nişan bişey yok hayatımda kimsede yok :37: ama bayılıyorum bu çeyiz işlerine evlenme planım olmasada alayım istiyorum işe girer girmez başlayacam şimdi 2-3 nevresim takımı,pike,uyku setim var ama bu mutfak eşyaları alıp götürüyor beni benden :6: şu keramika varya o markayı çok beğeniyorum ama bulunduğum yerde mağazası yok :36: neyse çok alakasız yazılar yazdıyorum galiba..

tatlım çeyizlerin çok güzel ve zevkle özenle seçilmiş ürünler olduğu belli boşver saçmalayanları keyfini bozma :nazar: :7:

$heybeli_420x318.webp
Paşabahçe Heybeli Serisi. Günlük kullanım için.

Buarada inanmayan bir arkadaş vardı.Bizzat senin için çeyizlerimi indirip çektim,ancak sorun oluyo yükleyemiyorum=) mail adresin falan varsa atabilirim ve inanmayan varsa onlara da=)

canım herşeyin çok güzel:) seramik tencere setini kaça almıştın?

Herşeyyy mü-kem-melll!!!:nazar::nazar::nazar:
Canım bnmmm güle güleee ve güzell günlerde kullan inşallah:16:

20 cm tencere -99tl
24 cm tencere -119tl
28 cm sığ tencere - 119tl
20cm tava -69tl
24cm tava -79tl
28cm tava -89tl

Set olarak değilde tek tek aldım Bernardo'dan canm=)teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah

Son düzenleme:
ebuu çok beğendim canım herkes almak istediği şeyde özgürdür bende minnacık kahve barkdaklrına 20 lira verdim:):)bende aldım 2000 tl kadar alışveriş yaptım bir kısmını kapadım bir kısmı kaldı 800 tl kadar onu kapatınca alışverişe devam ayrıca ikea mardinde yok keşke olsaymış çok güzel şeyler var kimsede yok bana alsın burda fiyatlar çok yüksek :(:(neysee ben şimdi derdimi anlatmıyım hepsi harika benim topiğide beklerim biraz tezcanlı bir topik bim bam bom diye başlıyor öpüyorummmm:16:

Back
X