• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebruli Tırnak Oje

Jeyann

Fallen Angel
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
42
9
36
İzmir
[video=youtube;zEeUxtrYGAM]http://www.youtube.com/watch?v=zEeUxtrYGAM&feature=share[/video]

çok beğendim ama henüz yapmadım yapan olursa deneyimlerini paylassın

çok denedim ben elim yüzüm etrafım her taraf oje oluyo hiçbişeyede benzemiyo yaptıklarım. güzel ojeciklerimin ziyan olduğuyla kalıyom sonra

aslında çok zor degil yaa yanlızca ojelerin suda dagılabilir olması önemliii ben 2 kere denedim fenada olmadı :)

Eklentiler

• $5.JPG
    $5.JPG
    90 KB · Görüntüleme: 108
  • $44.JPG
    $44.JPG
    156,4 KB · Görüntüleme: 110
tırnak kenarlarına bant yapıştırınca daha kolay oluyor temizlemesi bir de kalem şeklinde aseton var o da süper bişey çok işe yarıyor :)

[video=youtube;zEeUxtrYGAM]http://www.youtube.com/watch?v=zEeUxtrYGAM&feature=share[/video]

çok beğendim ama henüz yapmadım yapan olursa deneyimlerini paylassın

bu vıdeoda chıne galaze dıye bır urun kullanılmıs baska ojemarkaları ıle olmazmı bu olay denemedımde merak ettım yoksa o ojenın bılmedıgımız bır ozellıgı felanmı var tanacan urunu nede olsa

bu vıdeoda chıne galaze dıye bır urun kullanılmıs baska ojemarkaları ıle olmazmı bu olay denemedımde merak ettım yoksa o ojenın bılmedıgımız bır ozellıgı felanmı var tanacan urunu nede olsa

hayır ojenin bi özelligi yok sadece bu ojede suda iyi dagılıyor onun dışında benimkiler pastelle yapıldı mesela

hayır ojenin bi özelligi yok sadece bu ojede suda iyi dagılıyor onun dışında benimkiler pastelle yapıldı mesela

bende deneyeyım bakayım olacakmı cokta guzel duruyorlar netten bır kac resıme baktım bununla ılgılı bayıldım resmen hepsıne yelızcem thanks bu arada

Son düzenleme:
ben denedim şimdi sabahın köründe ve bence çok sempatik oldular :52: ama biraz el alışkanlığı gerektiriyo düzgün çıkartmak için tırnağa herhalde..:53: bi de beyaz renk çok dağılıyor yahu tırnağa çıkartırken :43:

aslında çok zor degil yaa yanlızca ojelerin suda dagılabilir olması önemliii ben 2 kere denedim fenada olmadı :)

inanılmaz güzel olmuşlar canımmm hem güzel ellerine sağlık hem de eline sağlık :34: hele sağdaki çok süperrrr:52: kızlar bi de kağıt bant kullanın çok daha iyi oluyo. hem daha iyi kavrıyo parmakları hem de pıt diye çıkmıyo diğer lastik bantlar gibin suya girince:52:

Back