• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru topuz veya ümit hardal

ilaydakucuk2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
5
1
1
28
Merhaba burun estetiği olacam fakat doktor konusunda kararsızım ebru topuz ve ümit hardal var aklımda ebru topuzada veya ümit hardala ameliyat olan varmı öneririsiniz ?

Merhaba ben Ebru Topuz’a ameliyat oldum. Hafif kemerli , geniş kanatlı ve ucu büyük bir burnum vardı. Orta kalın deriliyim. Henüz 15 günlük yandan iyi duruyor önden ve yukarıdan eskiye göre küçülmüş. Önden çok beğendiğim söylenemez. (Kendim kompleks yapmış olabilirim,şişkikler kafamı karıştırıyor olabilir, beklentimi yüksek tutmuş da olabilirim) Gereğinden fazla kalkık ancak atel ve tampon baskısının bunu yaptığı söyleniyor diğer ameliyat olan arkadaşlarım tarafından. Aynı doktora ameliyat olan arkadaşımın o fazla kalkıklığı gitti gayet iyi şu an. Benimkini insanlar beğeniyor ama bilmiyorum. Orta kalın derili olsam da çok çok hassas bir cildim var morarmalarım geçti fakat burun ve yüzümdeki şişlikler devam ediyor. Deri tipi nedeniyle oldukça çok zamana ihtiyacım var. Doktorum ilgisiz değil ama ilgilenmesini de gerektirecek özel bir sorun yaşamadım. Ameliyat sonrasında burnumda hiçbir ağrı veya acı olmadı. Tamponlar nedeniyle nefes problemi herkes gibi yaşadım. Yapılan tekniğe ve kişiye göre değişse de burun estetiğinin en zor kısmı tamponlarla uyumaya çalışmak. İlk 3 gün en zoru sonra hiçbir şey olmamış gibi oluyorsunuz. Doktor seçerken burnunuzun temel sorunu nedir? Önce bunun cevabını bulun ucu kötüyse uçta başarılı doktorlara bakın. Burun sırtıysa çok da korkmayın değişim gözle görülür olacağı için herkes tarafından ve sizin tarafınızdan beğenilecektir. Etli ve kanatlıysa değişimin ne kadar olacağını öğrenin. İlk ameliyatta bütçe elveriyorsa uygun fiyata kaçmayın çünkü revizyonu başarılı doktorlar 48 bin ve 59 bin bandında üstelik çoğu euro üzerinden. Ameliyatı Memorial Bahçelievler’de yaptı hastane oldukça iyi. Ameliyat öncesi zorunlu covid testi yapıldı aynı hastanede anlatılan kadar zor bir şey kesinlikle değil. Refakatçiden de istiyorlar. Arkadaşım da aynı doktora 1 sene önce ameliyat oldu onun sonucu benimkinden çok daha başarılı burun ucu düşük ve kemerliydi şu an müthiş. Çok burun beğene bilirsiniz instagram’da ama iş ciddiye binince bu kez “benim yüzüme hangisi olur?” diye soracaksınız. Ben daha kibar bir şey istiyordum ama şimdi çok iyi anladım olmazmış. Çünkü iri elmacık kemiklerim var ve yanaklıyım minik bir burun yüzümde sanırım kaybolurdu. Her an her doktorda fiyatlar artabilir çok ertelemeyin ama aceleyle de karar vermeyin. Sonuçta bunca yıl o burunla yaşadınız birkaç ay daha yaşayabilirsiniz sonra pişman olmaktansa emin olup ameliyat olmak çok daha iyidir. Fotoğraflara bakarken before’da sorun ne olursa olsun burnun temel bir yapısı var ve after’da o yapı bir şekilde kendini gösteriyor buna iyi bakın. İnce ve kemikli bir yüzünüz varsa güzel olma şansı çok yüksek. Ayrıca euro üzerinden ameliyat yapan o en meşhur doktorların ameliyat sonuçlarında bile sorun çıkıyor. Tamamen şans işi.
Merhaba, ben de ümit hardala olmayı düşünüyorum. Siz oldunuz mu

Back