ebru şallı nın hamilelikte sağlıklı ve güzel kalmak kitabını aldım

Vdshs

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
222
3
296
kızlar ebru şallının kıtabını aldım ve yutuyorum nerdeyse,
hani basında hep eleştiri konusu oldu belkı şu an ben yazdığımda bile birçoğunuz bana tepki gösterir ama bence faydasız
okuduklarımdan paylaşmak isterim sizinle
1-kitapta herşeyi açık ve güvenilir bir şekılde yansıtmıs hazırlarken ve kendısı hamılelık sürecınde yanında uzmanların olduğu bir grup kadın doğumcu diyetisyen (gülgün uzun),spor eğitmeni maya center ve...
2-ay ay gitmiş her ayda ilk olarak genel bilgiler bebeğin gelişimi ne olacağı,annedekı değişiklikler bedenen ve ruhen sonrasında kendisinşn yaşadıkları bu süreçlerde ,sonrasında uzmanlardan bilgiler soru cevap şeklinde sorulabılecek bütün konular ve benım okuduğum bilgiler daha ayrıntılı işlenmiş
sadece kendı yasadıkları degıl diğer olabılecek herşeyle ılgılı bılgı sunmus bence yanınızdan ayırmayacağınız bır kıtap
şahsen ben de hamıle olduğımu öğrendıgımde doktoruma bu kıtabı gösterecem örnek besın programı vermıs gayet pratık ve guzel
kendısınden açık bı sekılde bahsetmıs çevresındekılerın bıle şaşırdığı ,iştahlı olması onu da şaşırtmıs ama önune geçememiş (ilk defa hayatında boyle bırsey yaşadığını,diyetısyenıne gıttıgınde dıyetısyenı vucut analızınde onun yağlanması gerektiğini bunun süt olması için gereklı oldugunu ögrendıgınde çok tepkı göstermıs çunku bu zamana kadar 1 gr yağdan korkan ınsan karşısındakı kısıden yağlanması gerektiğini öğrenıyor ama bebeği için ona uygun beslenme programıyla bunu gerçekleştirmiştir.
ılk 3 ay her turlu ıhtımale karşı spor yapmamış,ki zaten ılk 3 ayda metabolızma hızı çok artıyor sonrasında normal sevıyeye ınıyormus,fıl gıbı yedıgını ama ilk 3 ayda hıc kılo almadıgını bulantı kusma olmadıgını,ama 3.ayın sonunda metabolızma da alıştıgı ıcın kılo aldıgını farketmıs ve doktorundan onay alarak spora başlamış hafıf tempolu yürüyüşşler yüzme ve hamılelık egzersızı(spor salonunda hoca eşiliğinde)ve doguma kadar devam etmıs
toplamda 7 kılo almış bebeği 8,5 aylıkken doğmuş(doğum yoluna gırdıgı ıcın doktoru beklememiş)2.300 kg dogmasına ragmen premature degılmıs bütün organları gelısmıs kuvezde kalmamış,doğumdan 10 gun sonra da yıne hafıf tempoda yürüyüşüne başlamış
ben kısaca özetledım daha ayrıntlısı kıtapta ,insanların tepkısı bu ne canım dalga mı gecıyor para kazanmak için kıtap basıyorlar reklam olsun dıye
ama bence guzel bır annenın ağzından ay ay yaşadıklarını anlatmıs uzmanlarla desteklı ben tavsıye ederım.

BEN BEĞENDıM YAZDIKLARINIZI GERÇEKTEN DE GÜZEL BıLGıLER..Teşekkürler paylaştığınız için...

ben teşekkür ederim canım
çoğumuz bu forumlarda birçok konuda bilgi sahibi oluyoruz,diğer kadın sitelerine göre paylaşım ve güncellik olarak kadınlar külübü harika
burdan yöneticilere teşekkürlerimi iletmek istiyorum...

bende almayi dusunuyorum
hem kendisi guzel ve saglikli kaldi hemde saglikli bir bebek dunyaya getirdi .. bende suan hamileyim kesinlikle 10 kilodan fazla almak istemiyorum .. fransada yasiyorum cevremdeki tum fransiz arkadaslarim 5,6 kiloyla dogum yaptilar hemde cok saglikli ve normal kilolu bebeklerle
cevremdeki tum turk bayanlar ise en azi 15 en fazlasi 28 kilo aldi .. ve geriye kalan cipciliz cocuklar kilolu anneler oldu
kimse yanlis anlamasin yazdiklarimi hamilelikte rejim yapin demiyorum kimseye ama en azindan saglikli beslenebiliriz ...

bı dr un bu kıtabı tavsıye ettıgını duymustum
arkadaslar önyargı en tehlıkelı seylerdendır
bizim ülkemizdede kıskanc ve sırf ...ok atmak ıcın dedıkodu yapan fesat ınsanlar var allah onlara zaten hakettıgını verıyor ama ben bu tıp ınsanlara gııcık oluyorum
bıkere kadın zengın oldugu ıcın herseyı doktorlara sorarak ve dogrusunu ögrenerek bır hamıleleık gecırıyor
ve bu ogrendıkelrınıde kıtap halıne getırıp herkesle paylasıyo bunun neresı kotu
para kazzanır tabıkı herseyın bı malıyetı var ve bızım ınsanımızda herseyın belesıne alısmıs
kalıtelı herseyın bı fıyatı vardır bunu kalıtelı yasayan ınsanlar bılır ve bence herkes kalıtelı yasamalıdır
ucuz ve bayat sebzeden 2 kılo alacagına en tazesını ve guzelınden al yarım kılo al bence daha ıyı olur bu sadece bır örnekti
ben ebru sallıyı taktır edıyorum
ınsanları spora tesvık ettıgı ıcın
bı laf ettı dıye ustune cok gıttıler bence haklıydı endamlı bır kadın sısman bır kadından daha guzeldır bunun aksını soyleyen kendınıde kandırıyor demektır
ayrıca bızım kadınlarımız yası ılerleyınce kendını cok bırakıyor ve kadın oldugunu unutum bayaa bı kılo alıyor ve ccoook itici oluyor bence
bende bır zamanlar 85 kıloydum ve ne gıysen ustumde sırıtıyorsu
bunun yerıne spor yapıp saglıklı beslenerek hem saglıklı hemde guzel gorunmek varken bunu basaran kadınları kıskanmak yerıne bence onlarda bıseyler yapsın

evet canım cok guzel yazmıssın teşekkür ederim kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş ya aynen o şekılde ,sonucta çok da pahalı degıl ben hepsiburada dan kargosu da bedava 14,25 tlye aldım kı değmiş gerçekten,su an bulundugum yerde spor eğitmenı dıyetısyen yok,kadın dogum doktoru da bıldıklerını aktarır ama bırebır onlarınkı gıbı olmaz o yuzden bizim için çok faydalı uzaktan da olsa aklımıza takılan soruların cevaplarını bulabılırız...

hamılelıgımı ılk ogrendıgım zamanlarda bu kıtabı almıstım ve okumustum halada saklıyorum bence guzel bılgıler var okumanızı tavsıye ederım.

hamılelıgımı ılk ogrendıgım zamanlarda bu kıtabı almıstım ve okumustum halada saklıyorum bence guzel bılgıler var okumanızı tavsıye ederım.

canım sen de almıssın uyabıldın mı pekı programa sen kaç kıloyla tamamladın sımdı kaç kılodasın daha erken belkı ama merak ettım de

Kızlar kitabı hamile olduğumu doktordan duyar duymaz bende aldım ama Ebru Şall'nın bir emeği yok gibi sürekli uzmanlar yorum yapmış buradaki yorumları okuyarak aldım açıkçası ama konuda uzman kişilerin kitaplarını almak daha faydalı ve Ebru Şallı'nın bebekten çok kilo alırsam ne yaparım endişesini taşımış hatta 8. aya girerken spor yapmaması yönünde uyarı almasına rağmen spora devam etmiş ve bebeği 8.5 aylıkken dünyaya gelmek zorunda kalmış sanırım kadınlarda doğumdan sonra bak kilolarımı verdim formuma kavuştum gibi bir kompleks yaratıyor bu durum. Ama bu kitabı almak isteyenlere tavsiyem bence değmez int. araştırma yapmak ve konuda uzman kişilerin kitaplarını almak sizin için bence daha faydalı olacaktır...

ben de hamileyim ve ebru şlallının bu kitabını ben de okumak istiyorum .ama ne kitapçılarda ve markeltlerde hatta internette bile bulamıyorum.
elinde olan ve bana satmak isteyen olursa diye burdan sormak istedim.
ilgilenen varsa bana mesaj ile ulaşabilir mi

Elinde bu kitabı bulunduran yada satmak isteyen var mı arkadaşlar,piyasada bulamıyorum.

merhaba anne adayları bende anne adayıyım 8 haftalık hamileyim ve umarım az bir kiloyla da doğum yaparım ama bizde o kadar güzel yemekler var ki ve herkes zorla ye ye diye ısrar ediyor ki insan kilo alıyor :) . hamilelikte nasıl egzersizler yapılıyor bilen var mı ben şu anda sanırım yapamam daha erken bir dönemdeyim ama hangi haftadan sonra nasıl hareketler yapılıyor merak ediyorum

HAMİLELİKTE PLATES HAREKETLERİ YAPILIYORMUŞ. AMA EĞİTMEN VEKONTOLÜNDE SALON ŞARTLArında olduğu için ben cesaret edemewm.
sadece 3 aydan sonra düşük tehlikesi yoksa yürüyüş. en ideali ve en kolay olanı diye düşünüyorum.

HAMİLELİKTE PLATES HAREKETLERİ YAPILIYORMUŞ. AMA EĞİTMEN KONTOLÜNDE ve SALON ŞARTLArında olduğu için ben cesaret edemewm.
sadece 3 aydan sonra düşük tehlikesi yoksa yürüyüş. en ideali ve en kolay olanı yürüyüş diye düşünüyorum.

Merhaba, Ebru Şallı'nın "HAMİLELİKTE SAĞLIKLI VE GÜZEL KALMAK KİTABI" kitabını okumayı çok istiyorum.Ancak uzun süredir baskısı yok.Hiçbiryerde kendi internet sitesinde dahil bulamıyorum.Elinde kitabı olup da satmak isteyen var mı? Veya kiralarım nasıl isterse artık..Yada içindeki bilgilere başka nereden ulaşabilirim ?? :(

Merhaba arkadaşlar
bende bu kitabı arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım, satışşının yapıldıgı bir internet sitesi varsa yada elinde olan varsa bana ulaştırma imkanınız var mı

Back
X