ebru şallı ile 21 günde yağlarından kurtul

mdcrn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
6
2
23
merhabalar ben üniversite öğrencisiyim. şu anda 167 boyunda 78 kiloyum. hedefim 56 kg olmak.
yarından itibaren(14.10.2022) 21 gün boyunca :
sabahhları 5.00 da kalkıp ebru şallı ile yağlarınızdan kurtulun + 10k adım
akşamları ebru şallı ile 2 haftada 2 beden incelme + 1000 ip atlama yapıcam.
günlük 1600 kalori almayı düşünüyorum.

hedefim 21 günde en azından 22 kilonun 10 kilosunu verebilmek

10 kilo 2,5 ayda verilirse daha sağlıklı olur. 100 kilo üzerinde olsanız evet 15-20 günde verebilirsiniz derdim ama 78 kilodan o hızda düşmek kas kaybına sebep olur.

21 günde 10 kilo vermenin sağlıklı olduğunu düşünüyor musunuz?
kalorimden kısmıyorum sadece daha fazla egzersiz yapıyorum. eskiden profosyönel spor yapıyordum. yani sağlıksız herhangi bir şey yapmıyorum

10 kilo 2,5 ayda verilirse daha sağlıklı olur. 100 kilo üzerinde olsanız evet 15-20 günde verebilirsiniz derdim ama 78 kilodan o hızda düşmek kas kaybına sebep olur.
kalori açığı yapmıyorum. çoğu kişi zayıflarken 1000 1200 kalori alır ben 1600 kalori alıyorum. ayrıca eskiden profosyonel spor yapardım. şu an yapacağım sporlar eskisi kadar yorucu da değiller. yani sağlıksız bir yanı yokk

Vermek istediğiniz kalori açığı çok fazla değil mi peki?

Vermek istediğiniz kalori açığı çok fazla değil mi peki?
sabahları 2 yemek kaşığı yulaf,bademsütü,muz + avakadolu tortilla
öğlen dilim somon ve yağsız göbek salata
akşam mercimek çorbası, 4 köfte,iki kaşık bulgur pilavı, sınırsız yağsız göbek salata

demek istediğim gün içinde 5000 kalori de alabilirrim. önemli olan nasıl aldığım. yeterli protein demir vs aldığım için bedenimi yoksun bırakmış olmuyorum

Yaptıklarınızdan bahsetmiyorum. Yaptıklarınızın sonucu olan 3 haftada 10 kilo vermekten bahsediyorum.
ablam sana ne desem boş bence ya. inan boş yani. kalori açığı oluşturmadan somunumu salatamı vs yiyip verdiğim kilo. daha önceden profosyonel olarak yaptığım iş diyorum. ama bence yapamadığınız şeylere karışmakta üstünüze yok

Hangi profOsyonelliğin oldu? Daha profesyonel yazamıyorken.

Fitness'a gidip ya da bir sporla uğraşıp sonra bir şekilde eğitmen olunca diyetisyen olmuyorsun. Bunun okulunu okuyor insanlar senelerce. Vücut geliştirmeyi biliyor olman beslenme konusunda uzman yapmaz seni. Yazdığın ütopik hedeften de belli bu. Haftada 3,5 kilo vermenin sağlıklı olduğunu düşünüyorsun. Selametler diliyorum sana canım. Eminim yaparsin ve sağlığını hiç kaybetmezsin.

ablam vallaha tüm dünyası sosyal medya olan bi insansın belli. şu anda üniversitede medipol üniversitesinde beslenme ve diyetetik bölümünde yüzde yüz burslu okuyorum. 6.sınıftan lise 2 ye dek enka spor kulubunde atletizm yaptım. branş olarak disk attım. kız kardeşim marmara üniversitesinde besyo okuyor(bu okul alanında en iyisidir) benim bedenimi bedenimin spora ve beslenme şekillerine nasıl reaksiyon verdiğini bilmiyorsun. örnek olarak ketojenik diyet bana iyi gelebilir ma sana gelmeyebilir. sana belki akdeniz tipi daha iyi geliyordur. kan tahlillerimi dahi bilmiyorsun ama çıkıp konuşuyorsun. lütfen az ötede oyna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…