Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???

Hayırlı olsun topiğin cnm ben katılmak isterdim de 65 cmlik top dışında hiç bişeyim yok :)

Teşekkür ederim canım :KK200:
Benim de o topa ek olarak dambıllarım var sadece canım, ama lastik yerine kalın külotlu çorap, bel altına konulan minik top ve çember yerine orta boy kırlent kullanıyorum :KK45:
Çaresizseniz, çare sizsiniz :KK66::KK15:

Benim de o topa ek olarak dambıllarım var sadece canım, ama lastik yerine kalın külotlu çorap, bel altına konulan minik top ve çember yerine orta boy kırlent kullanıyorum :KK45:
Geldim büyük top küçük top ipin dambilim var lastiğin kullanilmamaktan çürümüş :KK70: peki hangi video ile basliycaz

Geldim büyük top küçük top ipin dambilim var lastiğin kullanilmamaktan çürümüş :KK70: peki hangi video ile basliycaz
Hoşgeldin canım :KK200:
Şu an video koyamıyorum ama 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosu ile başlicaz..
Maşallah senin teçhizat tam ve sağlammış şekerim :KK15:

Peki o zaman deneyeceğim benimde verecek yerim kalmadı ama vücudum şekil alsın diye yapacağım :)

Canım şu an nöbetçiyim ve bulunduğum pc kısıtlı olduğundan video yu göremiyorum, 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosu ise tamamdır, ancak kendi pc den görebilirim..

Kuzum kaç kilo oldunki?
Evet plates güzel şekillendiriyor.

Ben 50-51 arasıyım şu an :) Mezun oldum 3.takımdan şimdi kaptanlık yapıyorum :) Ama arada bırakmayayım kendimi diye diyete spora devam ediyorum :)

X