Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun topiginiz umarım işe yarar kurtulursunuz yağlardanÖlçülerimi yazıp, gün gün buraya yazıcam inşallah..
Bakalım 21 günde kaç cm incelicem ve kaç kilo gidicek?
Siz de gelin birlikte eritelim pis yağları
Ayy inşallah canım kurtulurum pis yağlardan..Hayırlı olsun topiginiz umarım işe yarar kurtulursunuz yağlardan
Keşke isterdim bende boyun fıtığı var pilates yasak ben günde 2 saat spor salonunda spor yapıyorum istersen onu yazarım 1 saat ağırlık + 1 saat KardioAyy inşallah canım kurtulurum pis yağlardan..
Teşekkür ederim bu arada
Eee sen de başlamak istermisin peki ?
HmmKeşke isterdim bende boyun fıtığı var pilates yasak ben günde 2 saat spor salonunda spor yapıyorum istersen onu yazarım 1 saat ağırlık + 1 saat Kardio
Hayırlı olsun topiğin cnm ben katılmak isterdim de 65 cmlik top dışında hiç bişeyim yok :)
Geldim büyük top küçük top ipin dambilim var lastiğin kullanilmamaktan çürümüş peki hangi video ile basliycazTeşekkür ederim canım
Benim de o topa ek olarak dambıllarım var sadece canım, ama lastik yerine kalın külotlu çorap, bel altına konulan minik top ve çember yerine orta boy kırlent kullanıyorum
Çaresizseniz, çare sizsiniz
Hoşgeldin canımGeldim büyük top küçük top ipin dambilim var lastiğin kullanilmamaktan çürümüş peki hangi video ile basliycaz
Canım senin pc müsaitse paylaşırmısın o video yu ?Geldim büyük top küçük top ipin dambilim var lastiğin kullanilmamaktan çürümüş peki hangi video ile basliycaz
Şuan koşu bandindayim bitince paylasiyim canim olur muCanım senin pc müsaitse paylaşırmısın o video yu ?
Teşekkür ederim canım
Benim de o topa ek olarak dambıllarım var sadece canım, ama lastik yerine kalın külotlu çorap, bel altına konulan minik top ve çember yerine orta boy kırlent kullanıyorum
Çaresizseniz, çare sizsiniz
Şuan koşu bandindayim bitince paylasiyim canim olur mu
Waoooooo işte budur, hem koşu bandında hem de bizimle, süpersin şekerŞuan koşu bandindayim bitince paylasiyim canim olur mu
Kuzum kaç kilo oldunki?Peki o zaman deneyeceğim benimde verecek yerim kalmadı ama vücudum şekil alsın diye yapacağım :)
Tabiki şekerim..Ben paylaşayım istersen müsaitim cnm :)
Canım şu an nöbetçiyim ve bulunduğum pc kısıtlı olduğundan video yu göremiyorum, 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosu ise tamamdır, ancak kendi pc den görebilirim..Bu video mu :)
Kuzum kaç kilo oldunki?
Evet plates güzel şekillendiriyor.