Bence çekimden kaynaklanıyor sizin 'iğrençlik' dediğiniz şey. Fotoğraflara bakarsanız aşağılı yukarılı bir görüntü vede ağız falan düzgün değil habersiz çekim gibi birşey bu haliyle bile biraz tebessüm etse alnındaki sivilcelerden başka göze batacak birsey yok o kadar abartmaya gerek yok.
Bence çekimden kaynaklanıyor sizin 'iğrençlik' dediğiniz şey. Fotoğraflara bakarsanız aşağılı yukarılı bir görüntü vede ağız falan düzgün değil habersiz çekim gibi birşey bu haliyle bile biraz tebessüm etse alnındaki sivilcelerden başka göze batacak birsey yok o kadar abartmaya gerek yok.
hayır habersiz çekim değil magazin programında izlemiştim sinema çıkışı röportaj dı ve röportaj boyunca bu şekildeydizaten oldum olası beğenmezdim ama böyle görünce tamamen soğudum kadından ki emin olun tebessüm ettiğinde daha korkunç bi hal almıştı
Ben istediğim gibi öz eleştirimi yaparım,sana abartılı gelmesi beni ilgilendirmiyor.Makyajsız sıradan da kötü olduğunu düşünüyorum.Bunu ben düşünüyorum,senin çok beğenmene bir laf mı söyledim ? -Hayır. Sende benim yorumuma abartı diyemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?