bende gıcık oluyorum bu hatuna.bide saçlarını sarıya boyatmış aysun kayacının kopyası olmuş.
hiçbir yerinde estetik yokmuş
hele dudaklarının ısrarla orjinal olduğunu söylüyor kaydirigubbakcemile3
Fiziği güzel ama dudak kısmı çok çirkin geliyor bana.
Ne desem bilemiyorum :26: Basit bir görüntüsü var .
bencedeacaba doktor silikonu bedava yaptıda o da bedava nasılsa yaptırmışken bol bol yaptırıyım diyemi bukadar şişirtti o dudakları acaba bi açıklama bulamıyorum başka türlü
bence hoş bir kız varsın heryeri silikon olsun
şimdi yolda görsek hangimiz bakmayız
ben hiç dinlemedim şimdi geç oldu yarın sesine de bakarım
Kopartın beni aşkitom yaŞekerim sadece dudaklar olsa iyi gögüslere bakar mısın
Kızın öncesini bilmiyorum ama bu hali facia .Basit bir görüntüsü var .Ayol kızın giyinik fotoğrafını gören varsa koysun ben göremedim
Estetik falann amaa çok sexy cekici bir hatun herkesin zevki farklı amaa dolgun hatun seviyor erkeklerr:))) İst. arkadaşım var güzel değil ama sexy demişti
Heyyyyyy atladığınız bir nokta var .Erkekler dolgun seviyor tamam da doğal olanını.Böyle yapay ,fazlasıyla kendini seksi olacağım diye kasmış birisini beğeneceklerini hiççççççççç sanmıyorum .
Minikom ayyyyyyyyy link atsana şekerim konuşmasını merak ettim
ayy zevkler ne kadar farklıtamam çiroz olmasın ama o değilki olayy o dudaklar ne yahuu yüzünde silikon patlamış gibi
Bazı anketlerde erkekler silikon dudaklarla öpüşmeyi cok sevdiğini dile getirmişlerr ve erkekler ince dudaklı kadınlardan asla hoşlanmazlar ve birçok erkek ebru polatı güzel değil ama sexy bulmuşlardır ebru polat ayrıca zeki bir kadında bazı progrmlarda boş konuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?