• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebru nun ceyiz hazirliklari :))

güle güle kullan hepsi çok güzel, özellikle süpürgeni çok beğendim :nazar:

$307513_KMA.webp$320727_KM.webp$358835_KMA.webp

kocisimlaaa benimm iki kisilik kahvaltiliklarimizz :))

güle güle kuullan ebrum kırmızı cokk güselmişşşş güsel günlerde kullan insallah:nazar:

canımm çok güzel herşeyinn güle güle mutlu huzurlu zamanlarda kullan:16:

özellikle yemek takımına bayıldımmm markası ne acaba ??

cok tesekkur ederim tatlimm.. her ikisinin de markasi porland canim internet siteside var ordanda bakabilirsinn

herşeyin çookk güzell maşallahh güle güle kullan canmm özellikle kırmızılı yemek takımına bayıldımm :16::16:

$SAM_1019.webp$SAM_1020.webp$SAM_1018.webp

bernardo dan aldigim saklama kaplari daha diger boyutlarinida alicam metal almak istemedim bunlar daha saglikli ve kullanisli .. digeri ise nisanlimin cok beyenerek aldigi sabuunluk :))) kendi kendine almis iste :)))))))))))))))))))))

tesekkur ederim tatlim.. bende bernardodan aldiigmi ilk once beyenmedim ama sonra gozume guzel gelmeye basladii.. bu teflonun ayni modeli celik takiminida aldim .. bende celik de falan pilav yapmasini sevmiyorum dibinin tutmasinda dolayi sevmiyorum..o yonden teflonuuda tercih ettim.. bence al kenarda dursun derim tatlim :)
evet canım pilav için teflon şart çelikte yapışma sorunu oluyo bende onu düşünerek pilav tenceremi tefalden aldım :)
Eki Görüntüle 219349 Eki Görüntüle 219348 Eki Görüntüle 219347

bernardo dan aldigim saklama kaplari daha diger boyutlarinida alicam metal almak istemedim bunlar daha saglikli ve kullanisli .. digeri ise nisanlimin cok beyenerek aldigi sabuunluk :))) kendi kendine almis iste :)))))))))))))))))))))

bernardoda bu saklama kapları varmı yaa geçen yine gidip talan etmiştim ama görmemiştim demek burdaki mağazada yok. cam mı canım bunlar ?

ayyy maşallah canım hepsi çok güzel güzel günlerde kullanırsın inşallah

çok zevkli seçimler yapmışsın canım :nazar: iyi günlerde kullan inşallah

Son düzenleme:
Back
X