Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu aralar çok yorgunum Hep isyankar , hep mutsuzum Alnımdaki kara yazı Ecel gibi silinmiyor içimdeki kurşun değil Aşk yarası kapanmıyor Söyleyin bir daha anmasın benim adımı Söyleyin daha unutmadım yalanlarını Söyleyin mahşere sakladım günahlarını Söyleyin bilsin , söyleyin bilsin
Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan
Yalan yalan yalan Seni unuttuğum yalan Çocuksu bir sevinç başlar içimde Seni gördüğüm zaman Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan
Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığım duyulmasın Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dışarda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Beni bu sesle oyalar Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dünya handır han içinde Yaşanılmaz gam içinde Biri gelir biri gider Dünya handır han içinde Dertli ağlar, dertsiz ağlar Dünya içinde Hey gidi koca dünya Dert yükümüsün Söyle söyle fani dünya Dert yükümüsün Hey gidi gidi gidi Koca dünya Söyle söyle fani dünya Gam yükümüsün
Yalnızlık kolay değil anladım Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor
Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Mahşer günü günahına inan kefil olacağım Dönmeyeceksen söyle ateşinle yanacağım Yandığım ateşlerde sevdan gibi yalan yalan Dönmeyeceksen söyle ateşinle yanacağım Yandığım ateşlerde sevdan gibi yalan yalan
yalan yalan yalan yalan yalan yalan sevdan aşkın yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan sevdan aşkın yalan yalan
Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Mahşer günü günahına inan kefil olacağım Dönmeyeceksen söyle ateşinle yanacağım Yandığım ateşlerde sevdan gibi yalan yalan Dönmeyeceksen söyle ateşinle yanacağım Yandığım ateşlerde sevdan gibi yalan yalan
Yalan yalan yalan yalan yalan yalan Sevdan aşkın yalan yalan Yalan yalan yalan yalan yalan yalan Sevdan aşkın yalan yalan
Yalan yalan yalan yalan yalan yalan Sevdan aşkın yalan yalan Yalan yalan yalan yalan yalan yalan Sevdan aşkın yalan yalan.
BIRAKAMAM SENI BEN YANIMDAN GIDEMEZSIN SEVIYORSAN BENIMLE OTURUP IÇECEKSIN
UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBIME EN GÜZEL YERINDESIN HER AN SENI CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM ASKINLA SARHOSUM BEN ÇILGINCA SEVIYORUM
UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBİME EN GÜZEL YERINDESIN AYRILIGIN YÜKÜNÜ KALDIRIP TASIYAMAM DÜNYALARI VERSELER BEN SENSİZ YASAYAMAM