- Konu Sahibi yellowbomb
burda agır bi makyaj yokki dügündede genelde bütün kuaförler beyaz farı ta kaşa kadar sürüyo aydınlık göstersin die bence hoş hatuna yakışıyo zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir arkadaş gelin makyajı dahi olsa çok abartılı demiş kendisine katılıyorum ama kısmen.
evet abartılı ve gelin makyajı zaten sade olmalı bence.
ebru gündeşin kaş göz yapısı bu tür göz makyajına çok uygun....bende göz makyajlarını beğeniyorum...ama aynı makyaj herkese olmaz....
bence gelin makyajı dediğin çok dikkat çekmeli aynı zamanda onu dediğin gibi çiçek gibi göstermeli ve ağır olmalıbence gelin makyajı dediğin sade olmalı duru göstermeli gelini.çiçek gibi.bu kadar ağır koyu vamp makyajları hayatım boyunca kullanmayı düşünmüyorum
bencede yaa ağır makyaj bu değilki her hatuna ykışır illakiburda agır bi makyaj yokki dügündede genelde bütün kuaförler beyaz farı ta kaşa kadar sürüyo aydınlık göstersin die bence hoş hatuna yakışıyo zaten
ama zaten gelinlikler gelin makyajları gelin topuzları kalıplaşmış şeyler ...ve gelinlere en çok yakışan bu tarz ağır makyajlardır tabi bu benim fikrim canım yaaaen büyük sorun da o zaten bütün kuaförler aynı makyajı yapıyorlar ama hatuna yakışıyor o ayrı zaten genelde gelinlere de yakışıyor sadece sade olanları ben daha çok beğeniyorum fikrim bu
canım bende düğün ve kına gecemde kuaförüme özellikle ebru gündeş makyajı yapılmasını rica ettim kına gecemde ki çok güzel olmuştu tam istediğim gibi ama düğünümdeki biraz farklı olsun dedi kız okadar beğenmemiştim bence sende evlenirken tabiki yaptırabilirsin bence gelin dediğin herkesten farklı biraz daha ağır ve göze çarpan makyaj yaptırmalı ben öyle düşünüyor ve seviyorum :))
kadın güzel makyaj da güzel e daha ne olsun ki