Ebru Gündeş kararını verdi!

Hey Allahım ya.. Haber doğruysa arka sokaklarda neler oluyor hikayesine döner.. Gerçi olanlar olmuş, olacakları önleme çabası desene..

işte kocişiyle birbirlerine 60 yıl sözü vermişler ya!

Denize nazır kaçak kat çıktığı yalısında bekler artık..
Sıkıcı ama idare etcek artık
Diğer yan yalıylada tüp geçit yaptırmışlar, gel git mekik dokur artık
(Şu kadının hayat hikayesi ve malının derdi hepimizi gerdi bu arada )
En azından yalısı malısı var
Gerçi öyle haramzade olmayı istemezdim valla..

Mallar haksız kazanç olunca gerilmemiz normal :)

Elalemin derdi bizim fakir fukaraları gerdi Ha bi de çenesini yordu
Bırakın napıyolarsa yapsınlar iyi olmuş oh olmuş diye diye kendinize döndürceksiniz demedi demeyin

Bırakın napıyolarsa yapsınlar iyi olmuş oh olmuş diye diye kendinize döndürceksiniz demedi demeyin
Yoo, gerginlik olayı adalet isteyişimizden, aslında biz bu kadar geriliyoruz da, adaletin yerini bulmasını dilediğimizden.. Yoksa bize ne malından..
Kocası gibiler devleti soyup, belki bizim vergimizle yan gelip yatarken, belki hakkı yenen milyon kişi için diyoruz. O kadın gibiler marsı alacak rezza derken, şımarıp zırvalarken bizde bu dediklerini hatırlatır, hatta gerilirizde.. Bize bişey dönmez canım.. Dönmesi için o yolda olmamız lazım.. Yani haramzade.. Vicdanımız rahat..

neden kendimize döndürelim ki, ne alaka yani?
bu konu artık memleket meselesi olmuş durumda
sokaktaki insanlar bunu konuşuyor bugünlerde
olayın malk mülk ya da magazin boyutuyla ilgilenmiyor zaten kimse
ben konuşmazsam, sen konuşmazsan normal kabul edilmeye başlanır böyle şeyler
anladın mı arkadaşım?

Son düzenleme:
Ben konuşmadığım zamanda cezasını çekebiliyo ve herkes biliyo kimin ne olduğunu sadece gereksiz buluyorum yoksa sizin konuşmanız da beni ilgilendirmiyo açıkçası ama bu memleketin daha büyük sorunları var öldürülen kaçırılan tecavüze uğrayan yavrular gibi ama ne yazık ki bu konularda susuluyo madem ki konuşunca düzelcek? ama ünlüler şunu bunu yapmış dedikodu malzemesine dönüşüyo

Brunella gerekli açıklamayı yapmış sağolsun
Valla ben şahsen geriliyorum.. Bu ülkede aç bilaç milyon insan varken bunu eleştirim. Onun malı senin dediğin gibi haksız kazanç olduğu için, bunu dile getirmek yani onların malını mülkünü dile getirmek aslında utanç verici, ama çok ciddi gerçekleri gördükçe, bunlara izin verenleri gördükçe sinirleniyorumda..
Birde aman kınama sana döner hikayelerindede, ota şeye maneviyat girmesine bozulıuyorum..
Alakayı anlayan beri gele..
Ben mesela ilk mesajda sana dediğim gerilme, mallarının çokluğundan ziyade haramzade olmasını vurgulamak içindi.. Acaba ondan mı etkilendi arkadaş çözemedim.
Neyse..

bu konu ve konuştuklarımız sizi ilgilendirmiyorsa ve gereksiz buluyorsanız neden okuyup da yorum yapma gereği hissettiniz?
ayrıca kaçırılan tecavüze uğrayan öldürülen yavruların konuşulmadığını nerden biliyorsunuz
biraz da haberlerin yer aldığı topiklere bakarsanız görürsünüz gayet güzel konuşulup eleştiriliyor böyle konular da

Sen konuşmazsan, ben konuşmazsam onlar konuşur, atını oynatıp cirit atar.. Geriyor ve gerecek, sadece o da germiyor, ona göz yumanlarda geriyor.. Onun hizmet ettikleride geriyor, onunla maddi menfaate girenlerde..Birde aman kınama sana döner hikayelerindede, ota şeye maneviyat girmesine şaşırıyorum, adamlar hamuruna kadar götürürken kınama sözü..

Yine söylüyorum kocası kadar bu kadında suçlu en az onun kadar...

Tvye çıkıp timsah gözyaşları dökmekle olmuyor o işler...

Ben konuşurum arkadaş ülkede açlık sınırının altında bir sürü insan yaşarken milletin hakkından gasp ettikleri paralarla çıkıp " kocam bana marsı alacak ehuehu"diyemez.

Acımıyorum beter olsunlar !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…