- 16 Mart 2016
- 388
- 645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızının etkilendiğini falan söylicek heralde savcıya
ama yaa:))onu önce biz söyledik
Hey Allahım ya.. Haber doğruysa arka sokaklarda neler oluyor hikayesine döner.. Gerçi olanlar olmuş, olacakları önleme çabası desene..Şu haberi okursan anlarsın, görevden alınan savcı ve en alt metin de Ebrunun abisiyle rüşvet konuşması. Kocasına p....venk diyip para sızdırmaya çalışmış.
Kaç yıllık evliler sence kocasının ne olduğundan haberi yok mu, olmanın ötesinde şu habere göre kendi de aynı yolun yolcusu....
http://haber.sol.org.tr/turkiye/ebr...dirmaya-azmettirmis-parayi-verecek-pnk-116633
6 senesi bitmiş, geri kaldı 54 yılişte kocişiyle birbirlerine 60 yıl sözü vermişler ya!
heee sorma 90 küsür yaş eder bu da6 senesi bitmiş, geri kaldı 54 yıl
Denize nazır kaçak kat çıktığı yalısında bekler artık..6 senesi bitmiş, geri kaldı 54 yıl
Ebru G. 98 oluyor galiba, kocası 88 yaşındaheee sorma 90 küsür yaş eder bu da
Diğer yan yalıylada tüp geçit yaptırmışlar, gel git mekik dokur artıkDenize nazır kaçak kat çıktığı yalısında bekler artık..
Sıkıcı ama idare etcek artık
Mallar haksız kazanç olunca gerilmemiz normal :)Diğer yan yalıylada tüp geçit yaptırmışlar, gel git mekik dokur artık
(Şu kadının hayat hikayesi ve malının derdi hepimizi gerdi bu arada )
En azından yalısı malısı var
Gerçi öyle haramzade olmayı istemezdim valla..
Yoo, gerginlik olayı adalet isteyişimizden, aslında biz bu kadar geriliyoruz da, adaletin yerini bulmasını dilediğimizden.. Yoksa bize ne malından..Elalemin derdi bizim fakir fukaraları gerdi Ha bi de çenesini yordu
Bırakın napıyolarsa yapsınlar iyi olmuş oh olmuş diye diye kendinize döndürceksiniz demedi demeyin
neden kendimize döndürelim ki, ne alaka yani?Elalemin derdi bizim fakir fukaraları gerdi Ha bi de çenesini yordu
Bırakın napıyolarsa yapsınlar iyi olmuş oh olmuş diye diye kendinize döndürceksiniz demedi demeyin
Brunella gerekli açıklamayı yapmış sağolsunElalemin derdi bizim fakir fukaraları gerdi Ha bi de çenesini yordu
Ben konuşmadığım zamanda cezasını çekebiliyo ve herkes biliyo kimin ne olduğunu sadece gereksiz buluyorum yoksa sizin konuşmanız da beni ilgilendirmiyo açıkçası ama bu memleketin daha büyük sorunları var öldürülen kaçırılan tecavüze uğrayan yavrular gibi ama ne yazık ki bu konularda susuluyo madem ki konuşunca düzelcek? ama ünlüler şunu bunu yapmış dedikodu malzemesine dönüşüyoneden kendimize döndürelim ki, ne alaka yani?
bu konu artık memleket meselesi olmuş durumda
sokaktaki insanlar bunu konuşuyor bugünlerde
olayın malk mülk ya da magazin boyutuyla ilgilenmiyor zaten kimse
ben konuşmazsam, sen konuşmazsan normal kabul edilmeye başlanır böyle şeyler
anladın mı arkadaşım?
Valla ben şahsen geriliyorum.. Bu ülkede aç bilaç milyon insan varken bunu eleştirim. Onun malı senin dediğin gibi haksız kazanç olduğu için, bunu dile getirmek yani onların malını mülkünü dile getirmek aslında utanç verici, ama çok ciddi gerçekleri gördükçe, bunlara izin verenleri gördükçe sinirleniyorumda..Brunella gerekli açıklamayı yapmış sağolsun
bu konu ve konuştuklarımız sizi ilgilendirmiyorsa ve gereksiz buluyorsanız neden okuyup da yorum yapma gereği hissettiniz?Ben konuşmadığım zamanda cezasını çekebiliyo ve herkes biliyo kimin ne olduğunu sadece gereksiz buluyorum yoksa sizin konuşmanız da beni ilgilendirmiyo açıkçası ama bu memleketin daha büyük sorunları var öldürülen kaçırılan tecavüze uğrayan yavrular gibi ama ne yazık ki bu konularda susuluyo madem ki konuşunca düzelcek? ama ünlüler şunu bunu yapmış dedikodu malzemesine dönüşüyo
Sen konuşmazsan, ben konuşmazsam onlar konuşur, atını oynatıp cirit atar.. Geriyor ve gerecek, sadece o da germiyor, ona göz yumanlarda geriyor.. Onun hizmet ettikleride geriyor, onunla maddi menfaate girenlerde..Birde aman kınama sana döner hikayelerindede, ota şeye maneviyat girmesine şaşırıyorum, adamlar hamuruna kadar götürürken kınama sözü..Ben konuşmadığım zamanda cezasını çekebiliyo ve herkes biliyo kimin ne olduğunu sadece gereksiz buluyorum yoksa sizin konuşmanız da beni ilgilendirmiyo açıkçası ama bu memleketin daha büyük sorunları var öldürülen kaçırılan tecavüze uğrayan yavrular gibi ama ne yazık ki bu konularda susuluyo madem ki konuşunca düzelcek? ama ünlüler şunu bunu yapmış dedikodu malzemesine dönüşüyo