Ebru Gündeş kararını verdi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.297
42.836
Ebru Gündeş eşi Rıza Sarraf'ı yalnız bırakmayacak. Gündeş yakınlarına ‘Rıza beni yanında ister’ dedi ve Miami’ye gitme kararı aldı.
YazdırAmerika-Miami’de tutuklanan Rıza Sarraf’ın yanında eşi Ebru Gündeş ve 5 yaşındaki kızı Alara vardı.

Olay üzerine kızını alıp hemen İstanbul’a dönen Ebru Gündeş yakınlarına, ‘Rıza beni yanında ister’ dedi ve Miami’ye gitme kararı aldı. Posta'nın haberine göre; Gündeş, 4 Nisan’da Miami’de yapılacak ilk duruşmada eşinin yanında olacak ve 3 hafta Amerika’da kalacak.

Ünlü şarkıcı Miami'den İstanbul'a dönerken uçakta böyle görüntülenmişti.

fft16_mf6782822.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/ebru-gundes-kararini-verdi--magazin-2215655/

Gidecektin madem niye adam tutuklanınca apar topar geri döndün.. ay adam demişim pardon.

yine de seni takdir ediyorum ama şu yönden eşin ne kadar ahlaksız berbat bir insan olsa da kötü gününde onun yanındasın ömür boyu hapis yatacak olsa da boşanmıycan sanırım.ama senin ve cocugunun suçu ne be ebrum :KK43:

yine de seni takdir ediyorum ama şu yönden eşin ne kadar ahlaksız berbat bir insan olsa da kötü gününde onun yanındasın ömür boyu hapis yatacak olsa da boşanmıycan sanırım.ama senin ve cocugunun suçu ne be ebrum :KK43:

Ebru'nun suçu mu ne? kocasının ne menem olduğunu, hırsız olduğunu, dolandırıcı olduğunu bile bile onunla yaşadı, onun hediyeleriyle, uçağıyla, eviyle gününü gün etti, fakirin malına göz diktiler birlikte, sustu, kul hakkı yedi, suçu bunlar sence az mı?

Ebru'nun suçu mu ne? kocasının ne menem olduğunu, hırsız olduğunu, dolandırıcı olduğunu bile bile onunla yaşadı, onun hediyeleriyle, uçağıyla, eviyle gününü gün etti, fakirin malına göz diktiler birlikte, sustu, kul hakkı yedi, suçu bunlar sence az mı?
yok kardeşim inan bu kocasının yediği haltları bildiğini bilmiyordum ben allah islah etsin ne denir

Adam lazım değil ki
Götürdükleri ömür boyu yeter neden boşansın ki
Haram yemekten sakınmayan yüzsüz, edepsiz insan
Böyle bir adamın yanında olmak da erdem değil bana göre

yok kardeşim inan bu kocasının yediği haltları bildiğini bilmiyordum ben allah islah etsin ne denir

Şu haberi okursan anlarsın, görevden alınan savcı ve en alt metin de Ebrunun abisiyle rüşvet konuşması. Kocasına p....venk diyip para sızdırmaya çalışmış.

Kaç yıllık evliler sence kocasının ne olduğundan haberi yok mu, olmanın ötesinde şu habere göre kendi de aynı yolun yolcusu....

http://haber.sol.org.tr/turkiye/ebr...dirmaya-azmettirmis-parayi-verecek-pnk-116633

Sabahları magazin haberleri oluyor ya, bu zarraf ilk tutuklanıp tahliye olduğunda, ebru gündeşi tehdit ettiğini söylemişti o programdaki biri, çocuğu birdaha göremezsin diye etmiş galiba.. Tabi iddia da olabilir.
Adam hapise girse bile artık kurtuluşu olmayabilir..
Ama üzülürmüyüm böyleyse.. Hayır..
Sonuçta para babası, yok sevgi gösterisine kanmayacak yaşta kadındı.

Şu yaşananlarda tek masum el kadar çocuğunuz.
Bu kadını, ki benle yaşıttır, ilk çıktığında çok beğenmiştim, kendi halinde yeni yetişen bir genç kızdı, şimdi yaşananlara bak, büyüdük ve kirlendi dünyamız.
Bari bebeğinin masumiyetini koruyun.

Yalnız iddia doğruysa adam amerikayı nasıl dolandırmış yaa bu da zeka ve kurnazlık gerektiren bi şey arkadaşlar :KK70:

Gider tabi onun için Miami ne ki? İstanbul'dan Ankara'ya gitmek gibi..
Neredennnnn nereyeee diye buna denir işte...
Yıllardır bağrımıza bastığımız adamı alırlar böyle haklarlar işte. Medar-ı iftarımız, eniştemiz...

X