Gelinlik Modelleri ebru akelin gelinliği!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
ay kızlar bittim ben bu gelinliğe yahuuu boyle puf puf duruyor eteği ay bayıldımmmm

bu kumaş nasıl bir kumaş kızlar? sizce nasıl?

Merhaba,

Benim tahminim bu gelinliğin eteğinin şu şekilde olduğu yönünde:

Bir farklı uygulaması:

Mesele şu, plise kumaşı ince şeritler halinde kesiyorlar, iki ucundan overlok yapıyorlar. sonra bu şeritleri istedikleri düzende, dikiş tam ortasından geçecek şekilde eteğin baz kumaşına dikiyorlar. Pliseyi hangi kalınlıkta kestiğinize ve eteğe nasıl bir düzende yerleştirdiğinize göre eteğin tipi değişiyor.

Orijinal malzemeleri severim. Bence güzel durmuş...

offf para var zevk yok kadinda. gitmis bi de senemiko ayakkabi almis peehhh

o para bende olsa off alirim bi elli saab gelinlik, bi de aruna seth mint yesili ayakkabi....

hadi etek neyse de o üstündeki işlemeler zımbırtılar biraz fazla gelmiş bence ya bi garip durmuş hiç özenilmemiş aceleye getirilmiş gibi

Kış gelinliği bence etek kısmı ama kötü mü derseniz bence değil üst tarafında ki işlemeler fazla gibi geldi banada model olarak şu gelinliğin az kabarığına benziyor

Bi ara çok beğeniyordum bu gelinliği ilerde olurda kışın evlenirsem böyle bişi düşünürüm diyordum

offf para var zevk yok kadinda. gitmis bi de senemiko ayakkabi almis peehhh

o para bende olsa off alirim bi elli saab gelinlik, bi de aruna seth mint yesili ayakkabi....

ben senın gelınlıgını daha cok begendım..ve sen ebrudan daha zevklısın,, güzelsin..
ebrunun gelınlıgı ne oyle havlu gıbı..bı arkadasın dedıgı gıbı gercekten yuz havlusuna benzıyo

ben beğendim özellikle üst kısmı çok güzel eee zten ebru akel manken gibi tam bir afet olmuş canım o herşeyin en güzeline layık ballım o benim ballım

Ebru Akelin tarzini hep begenirim kendine has bir tarzi vardir herzaman abartidan uzak zerafetini konusturur özelikle Davetlerde
Ama Gelinlik secimi beni cok sasirti onu yansitmadigini düsünüyorum hele o saclar

Dügün

yorumlarınız için teşekkürler kızlar özellikle de havlu benzetmesine bayıldım

benim hoşuma gitti orjinal geldi. düğünümde bu tarz bi gelinlik giyebilirim. dediğiniz gibi belki kış gelinliğine daha çok uyabilir. ama yine de bence farklı bir gelinlik olmuş. inşallah hepimiz hayallerimizden çok daha güzel gelinler oluruz

bence bunlardan daha farklı tatlım ya asagıda bi arkadas daha buyuk halını koymus gelınlıgın. sanki daha farklı duruyor sence de oyle degıl mı?

Gelinliğin net bir fotoğrafı:

daha net gormemıze yardımcı oldugun ıcın cok tesekkurler canım.

ust tarafı bıraz fazla hareketli geldi bana da. o kadarı fazla. ama etek kısmını ben yine beğendim. ama kış gelinliği yorumlarınız konusunda sanırım haklısınız kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…