Canım payballs ödeme nası oluyo peki
Kredi kartınla siteye üye oluyorsun.site türkçe zaten zorlanmazsın.ebaya da uyelik actiysan tamam.alacagın ürünün satıcısıyla görüşüp türkiyeye gönderip gönderemeyeceğini sorup onay aldiktan sonra satin alma tuşuna basıyosun o seni paypala ynlendiriyor zaten.oradan da kontrol edip ödemeyi yaptıgın zaman sabırla beklemek kaliyor geriye:)
Arkadaşlar merhaba ebaydan ikinci siparişimin de geldiğini haber vermek istedim.baska bi saticidan ablama telefon kilifi aldik 2.30euro gibi birseydi ucretsiz kargo.1 ay gibi surede kapimiza geldi.ben umudu kesip saticiya urun gelmedi diye mesaj armistim sagolsun 1 hafta daha beklememi gelmezse para iadesi yapacagini soyledi.urun gelince tesekkur edip olumlu geri bildirim biraktim.
Tabi ben durur muyum ikinci urunde gelince deli gibi alisveris yaptim.4-5 tane ear cuff kupe aldim.ablamin arkadasina telefon kilifi aldik yine.missha bb krem aldim bi de hem sirt hem kol cantasi olabilen japan style canta aldim.heyecanla bekliyorum ya gözüm kapida.takilar gelirde canta ve bb krem hic olur diye korkuyorum valla.
Ebayla ingilizcemi gelistiriyorum ve sabredip beklemeyi öğreniyorum.ürünler gelince yazarim buraya.
ozaman alışveriş yapabiliceğimz güvenilir biryer öylemi:) bende bir ara vermek istedim güvenemedim pek ama bu yorumlardan sonra denemek lazım birde kredi kartı bilgilerini falan vericez sanırım sorun olmaz dimi canım?
Her saticidan alisveris yapilmaz yüzde yüz olumlu saticilarla irtibata geçmek gerekli.kredi karti bilgilerini de paypala veriyosun ki guvenilirlik acisindan kendini kanitlamis dünya capinda bir site hatta arayip bilgi alabilirsin cok ilgililer.alisveris yapacagin zaman kenardaki free shipping ve buy it now kutucuklarini isaretleyip arama yap.bedava kargo ve acik artirma olmayan ürünler listelenir böylece. Bir de mutlaka satıcıya mesaj at tyrkiyeye gonderiyor musun diye
evet o kadar ucuz, yanlışlık yok. gelme süresi uzar, bir de ptt kargoyla geleceği için, evde olup aldınız aldınız, geri gidebilir. ptt normalde güzel kargo hizmeti sunuyor ama iş yurt dışı kargolarına geldi mi kapıya atıp bile gidebiliyorlar.
arkadaşlar ebay sitesinden verdiğim tüm siparişlerimin geldiğini size haber vermek istedimbelki benim şansım belki de ufak tefek şeyleri umursamıyorlar bilemiyorum bana gelen ürünlerin hiç biri kurcalanmamıs acılmamıstı.şimdiye kadar toplamda 3 telefon kılıfı,1 missha bb krem,1 şapka,4 küpe,1 çanta aldım.kimi 15 günde kimi de en gecç 3o günde kapımdaydı.ufak tefek olmak suretiyle alışverişlerim devam edecek. sağlıcakla kalın
bayadır ebaydan alısveris yapmıyorum canım ama zaten best seller olan kişilerden almak gerekli.sanırım ben sing sing girl ya da bellogirl adlı satıcılardan birinden aldım tam hatırlamıyorum
çok sağol canım ben de bi kaç sipariş verdim bakalım inşallah sorun çıkmaz. son bi sey daha sorucam madem daha önce kullanmışsın siteyi bilirsin, şimdi bi konu daha açmıyım bunun için. teslimat süreci nasıl oluyor? yani telefona mesaj mı geliyor kargoya verildiğine dair diğer siteler gibi yoksa sürekli takip mi edicez siteden? bana şimdi satıcının biri mesaj atmış ingilizcem çok üst seviye değil ama sanırım oradan gönderdiğinde tekrar benimle iletişime geçmesi gerektiğini başka trasnfer firması için gibi bi setler söylemiş çok iyi anlayamadım
Bende ebaya tereddütlüydüm ama bi kaç sitede yorumları okuyunca iphone kapagı aldım 3 tane fln 3üde sorunsuz ulaştı elime fazla pahalı bişi almayınca sorun olucagını zannetmem tabi satıcının profiline bakın pozitif yüzdesi %99 un altına düşmemiş olsun bence. ve her ihtimale karşı paypal üzerinden ödeme yapın