eBay 'dan Alışveriş Yapan Var mı ?

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
Merhba arkadaşlar internette bi alışveriş sitesi var sizler de biliyorsunuzdur belki.
eBay diye bir online alışveriş sitesi.Biraz göz gezdirdim çok güzel şeyler var.hihoyyyt

Acaba içinizde ordan alışveriş yapan var mı ? Site yabancı ve pek bir şey anlamadım
ben.Ordan alışveriş yapmayı çok isterim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim a.s

ben sadece duydum orayı, çok biLinen bi site oLması Lazım yurt dısında, ben de merak ediyorum acaba ne kadar guvenLidir

ebay dünyanın 1 numaraLı aLışveris sitesi.. güvenirLik konusunda hic probLem oLmaz...yardımcı oLabilirim..

gittigidiyor.com ebay ın türkiye uzantısı diyebilirz. yani ortaklar. aynı alışverişi gittigidiyordan da yapabilirsin. ebay dan gelen ürünlerin vergileri, gümrükleri hakkında bir bilgim yok ama eğer bilmiyorsan dikkatli ol. aldığın ürün gümrükte takılırsa dünya para öder masraf edersin yine kurtaramazsın. o yüzden kendi ülkenden şaşma derim. gittigidiyorda satıcıların profllerni oku ve aldığı yorumlara dikkat et. en fazla alışveriş yapıp en az olumsuz oy alan satıcı iyidir.

angel77 canim biz bebek sahibi olmayi kolaylastiran bir vajinal jel ürününü ebayden aliyoruz, amerikadan. gümrük filan olmuyor. siparis veriyorsun geliyor. sonucta saglik firmasi yolluyor tabi. ama baska sey olursa gümrüge takilirmi bilmem.
güvenli bir site, bilgisayarinizda güvenli olmali tabi. sifrenizi filan kopyalamasinlar yeter.

arkadaşlar,ödeme nasıl gerçekleşiyor,paypal ile mi sadece?
daha ayrıntılı ve açıklayıcı deyatlar verirseniz sevinirim ..
üye oldum bir kaç makyaj malzemesi beğendim ama ödeme ve kargo kafamda soru işareti ?

arkadaşlar,ödeme nasıl gerçekleşiyor,paypal ile mi sadece?
daha ayrıntılı ve açıklayıcı deyatlar verirseniz sevinirim ..
üye oldum bir kaç makyaj malzemesi beğendim ama ödeme ve kargo kafamda soru işareti ?

yok canım havalede var ama gittigidiyor gibi değil sanırım yani direk satıcıya ödeme yapıyosun, paypalla ödeme zaten kredi kartıyla ödeme gibi bişey, paypal kredi kartından alıyo sonuçta parayı
bide sanırım 100 doların altı ürünler ve üstünede gift yazdırırsan gümrüğe takılmıyor diye biliyorum
:hulya:

angel77 canim biz bebek sahibi olmayi kolaylastiran bir vajinal jel ürününü ebayden aliyoruz, amerikadan. gümrük filan olmuyor. siparis veriyorsun geliyor. sonucta saglik firmasi yolluyor tabi. ama baska sey olursa gümrüge takilirmi bilmem.
güvenli bir site, bilgisayarinizda güvenli olmali tabi. sifrenizi filan kopyalamasinlar yeter.

slm canım bize o siteden alabilirmisin preseed.biz o siteye kayıt olduk şama paypala kredi kartımızı kabul ettiremedik .biz senin hesabına parayı yatıralım daha sonra ürünü sipariş verirsin olurmu bize yardımcı olabilrimisin .şimdiden teşekkür edrim kendine ii bak

bence bi bankadan dusuk lımıtlı 500 tl fln bı kart cıkartıp onunla internetten alışveriş yapın derim... en kötü ihtimalde bile en azından canınız çok yanmaz....

bizde ebaydan çok alışveriş yaparız hatta laptop bile aldık 5 sene oldu çok iyi durumda.birkere sorun oldu sağlıkla ilgili bir ürün gümrükten geçmemiş satıcıya dönmüş ama ben hala bekliyorum gelsin diye sonra mail attım ürün gelmedi ne oldu diye.bana cevabı gümrükten döndü istersen aynı fiyatta başka ürün yollayım dedi.bende parayı yollayın dedim.ertesi gün hesabıma girdi para ama üzerine gitmek lazım yoksa güm olur para.

ebay dünyanın en güvenli alışveriş sistemi diyebilirim.Satıcıyla problem yaşasanız bile paranızı paypal iade ediyor.Kredi kartı bilgilerinize sadece bir kez paypale giriyorsunuz ve o hesap üzerinden ödeme yapyorsunuz.Şu noktalara dikkat ederseniz hiç sorun yaşamazsınız;
öncelikle satınalmak istediğiniz şeyi burada araştırın,ne almak istediğinize karar verin.yapabiliyorsanız marka modeli net olarak belirleyin.fotoğraftan alışveriş yanıltıcı olacaktır.
satıcının profilini feedbackleri okuyun.bunlar gerçek bilgilerdir.
pahalı bir ürün alıyorsanız satıcıya gift işaretler mi ve fiyatı düşük gösterir mi diye sorun,bazı satıcılar buna yanaşmazlar.
aldığınız ürünü mutlaka ve mutlaka kayıtlı postayla getirtin,bazı bölgelerdeki helal süt emmemiş postacılar kayıtsız postaları çalıyorlar.haram zıkkım olsun çalanların hepsine.
20 günde gelmeyen postanız varsa satıcıyla irtibata geçin,paranızı hemen iade ediyorlar.
Bazı ürünler ebaydan çok ucuza gelebilir bazılarıysa türkiyede daha ucuzdur,ebayda -n almaya değmez.
ben burada teki 3000 tl olan işitme cihazının çiftini 1000 liraya ingiltereden getirttim.Çinden bir sürü aksesuar toka falan getirttim.amerikadan rayban aldım buradakinin üçte bir fiyatına.

yaa bende ordan alışveiş yapmak istiyorum ama kredi kartım yok nasıl olcak bide orda kullanıcı varsa bana özelden msj atabilir mi

Arkadaşlar merhaba; ben de ebay sitesini çok beğeniyorum; hatta üye de oldum... Harika ürünler var ve çok uygun fiyatlılar... Ancak yurtdışından strawberry harici hiçbir firmadan alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum... Bana yardımcı olur musunuz? Acaba sanal kart kullanmak mümkün mü? Bir de kargo ücretleri sizce nasıl oluyor? En indirimli kargo nasıl olur? Kargo ücreti ürüne mi yansıyor yoksa geldiğinde mi ödüyoruz? Kargo ücretleri Avrupa, Amerika ya da Asya`ya göre çok mu farklı? Lütfen deneyimli arkadaşların öneri ve yardımlarını bekliyorum... Şimdiden teşekkürler...

benimde bi kac begendim urun var ve malesef kredi kartim olmadigi icin alamiyorum bu nasil sansizliktir :( herhangi biri bana yardimci olabilir mi ?

Back