eavantaj

eylemonur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.320
1
merhabalar;
dün internette gezinirken eavantaj diye bir siteye rastladım.fiyatlar uygun gibi...alışveriş yapan var mı aranızda?fisfisfis

yaa kızlar bu site de kütahya porselenin 12 kişilik yemek takımları kendi sitesinde bile 580 tl iken 390 tl ama güvenemiyorum

canım evet o site biraz garip gerçekten bende tefal tencere seti bakarken rastlamıştım fiyatı heryere göre uygundu öbür gün baktım fiyat değişmiş bi öbürkü gün yine değişmiş müşteri hizmetleriyle kavga edecektim azdaha bir iniyor bi çıkıyor fiyatlar insanlarla dalga mı geçiyorsunuz diye.
şok fiyatlı ürünler menüsü var onuda bir gün kaldırıp bir gün koyuyolar.eğer oradaki ürünleri normal aramadan girersen farklı fiyatla alıyorsun şok indirimden girersen farklı.bence onlar da ne yaptığını bilmiyorlar.güvenlik açısından bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ürünlerde problem çıkarmı bilmiyorum.bazı markaarın sorumlu bayileriymiş ondan ucuzmuş bazı ürünleri tefal karaca rowenta filan..
kargo ücreti de diğer sitelere göre çok fazla
bence almasan daha iyi edersin canım problem çıkarsa ilgileneceklerini sanmıyorum
ay ne çok yazdım dertli gibikaydirigubbakcemile3
mutluluklar şimdiden a.s.

tatlım çok çok saol...bende şok oldum gerçek mi deil mi derken...neyse ben cevabımı aldım :) başka sitelere bakayım bari...
sana da mutluluklar canım

canım benim arkadaşım o siteden alışveriş yaptı ve hiç bir sorun çıkmadı ben de uzun zamandır takip ediyorum siteyi ve oradan alacağım tefalin ürünlerini daha önceden bir ürün almaya çalışmıştım sorun çıkmıştı baya ilgilendiler o yüzden zannetmiyorum olumsuz olacağını ama tabi yine de sen bilirsin canım

canım çok korkuyorsan
emnönğnden kütahya porseleni alabilirsin
çeyiz eşyalrısatan yerler var emnönün de ben kütahya porsleen yemek takımını 340 a aldım ki tutuk anıma denk geldi ndirim yaptırmadım:)

istanbuldayım ama eminönü çok uzak ben tuzlada oturuyorumm malesef...gidebileceğim özel bir araçta yokk...
o yüzden eminönüne gitsemde daha hafif ve kırılmayacak şeyler alabilirimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…