Merhaba acaba ne yaptınız sonuçunuz nedir hala aynımı çünkü bende sizin gibiyimMerhaba
iki yıl önce dış gebelik geçirdim ve bütün değerlerim altüst oldu 33 yaşındayım iki yıldır bir daha gene kalamadim 5kere yumurta geliştirici ilaç kullandım 2kere çatlatma iğnesi doktorlar tüp bebek diyor değerlerim çok mu kötü sağ yumurtam da rahme yapışık dedi rica etsem.degerlerime bakar mısınız bı umut yada bir ışık tecrübeleriniz neler
Adetinmin ikinci günü kan verdim ve değerlerim
LH : 5.49
FSH : 10.5
PROLAKTIN : 12.5
ESTRADIOL E2 : 22.06
TSH : 1.96
AMH bir ay önce baktırdım 0.310
Perşembe aşılama olucak eğer tutmazsa bir daha ki ah tup bebekMerhaba acaba ne yaptınız sonuçunuz nedir hala aynımı çünkü bende sizin gibiyim
İnşallah olur stres yapma olacak inşallahPerşembe aşılama olucak eğer tutmazsa bir daha ki ah tup bebek
İns cnm ya benim pek umudum yok ama Allah'ım ol derse olur rabbim.isteyen herkese nasip etsinİnşallah olur stres yapma olacak inşallah
Siz nasıl bir yol izliyorsunuzMerhaba acaba ne yaptınız sonuçunuz nedir hala aynımı çünkü bende sizin gibiyim
Ben iki aydır başladım tedaviye 2 yumurtam gelişti ikisinde 21 mm büyüklüğünde biri boş çıktı diğer ise döllenmediSiz nasıl bir yol izliyorsunuz
Amh değeriniz düşük, diğer hormonlar kötü değil. E2'de sorun yok. 3 ya da 4. gun baktirsaydiniz daha yüksek çıkardı. Çünkü yumurtalar büyüdükçe e2 değeri artar. Kac yumurta görüldü ultrasonda ?Merhaba
iki yıl önce dış gebelik geçirdim ve bütün değerlerim altüst oldu 33 yaşındayım iki yıldır bir daha gene kalamadim 5kere yumurta geliştirici ilaç kullandım 2kere çatlatma iğnesi doktorlar tüp bebek diyor değerlerim çok mu kötü sağ yumurtam da rahme yapışık dedi rica etsem.degerlerime bakar mısınız bı umut yada bir ışık tecrübeleriniz neler
Adetinmin ikinci günü kan verdim ve değerlerim
LH : 5.49
FSH : 10.5
PROLAKTIN : 12.5
ESTRADIOL E2 : 22.06
TSH : 1.96
AMH bir ay önce baktırdım 0.310
Solda bir yumurta 18 mm sagdakiler küçük dedi zaten sağda dış gebelik geçirdiğim için tüpüm yarım ins ordan olmaz dedik gonal f 150mm iğne kullanıyorum bugün akşam da çatlama yapicaz iğne yarın sabah da AŞILAMA olucam nasip artık asilmada herkes zaman kaybı dedi ama bu ay aşılama olmzsa diğer ay tup bebeAmh değeriniz düşük, diğer hormonlar kötü değil. E2'de sorun yok. 3 ya da 4. gun baktirsaydiniz daha yüksek çıkardı. Çünkü yumurtalar büyüdükçe e2 değeri artar. Kac yumurta görüldü ultrasonda ?
Aşılama genellikle erkek kaynaklı sorunlarda tercih ediliyor. Spermlerin en iyileri seçilip rahme veriliyor. Ama belli olmaz, güzel de sonuçlanabilir. Hayırlısı olsun inşallahSolda bir yumurta 18 mm sagdakiler küçük dedi zaten sağda dış gebelik geçirdiğim için tüpüm yarım ins ordan olmaz dedik gonal f 150mm iğne kullanıyorum bugün akşam da çatlama yapicaz iğne yarın sabah da AŞILAMA olucam nasip artık asilmada herkes zaman kaybı dedi ama bu ay aşılama olmzsa diğer ay tup bebe