e2 hormonu yüksek çıkan var mı?

selin deniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
5.669
4.736
118
arkadaşlar e2 hormonu yüksek olanlar var mı?
gebelik isteyenlere olumsuz bir katkısı oluyor mu? doktor düşürmek için herhangi bir tedavi uyguluyor mu? nette bu konuda biraz araştırma yaptım ama tam olarak istediğim cevapları bulamadım.
bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?

gebelik isteyenlere olumsuz bir katkısı oluyor mu? doktor düşürmek için herhangi bir tedavi uyguluyor mu? nette bu konuda biraz araştırma yaptım ama tam olarak istediğim cevapları bulamadım.
bende çıktı tedavisini oldum.eğer dr tedavisi olcaksan duphaston veriyorlar dengelesin diye.4 ay boyunca adetinin 14. günün de başlıyorsun ilaç bitince 1-2 gün içinde adet oluyorsun.e2 yüksek çıkarkene ayrı şişmanlamıştım duphastonda ayrı şişirdi beni.sebebini söylememişti eski dr bulamadım zaten teddaviden sonra .başkasından randevu alıp 4 ayın sonunda e2 tahlilim normal çıktı.o tarihlerde d kontrol hapını bırakmıştım.çocuğum olmamıştı hala normal seviyede olmasına rağmen olmadı.
eğer e2 de yükseklik çıkıyorsa
1)kolestrolün nasıl yüksek mi?hareketsizmisin?
2)troid hormonun nasıl mesela bende hafif bir t4 dalgalanması var az oranda düşüp normale geliyor.
3)pko var mı? kist yada miyom?

bende çıktı tedavisini oldum.eğer dr tedavisi olcaksan duphaston veriyorlar dengelesin diye.4 ay boyunca adetinin 14. günün de başlıyorsun ilaç bitince 1-2 gün içinde adet oluyorsun.e2 yüksek çıkarkene ayrı şişmanlamıştım duphastonda ayrı şişirdi beni.sebebini söylememişti eski dr bulamadım zaten teddaviden sonra .başkasından randevu alıp 4 ayın sonunda e2 tahlilim normal çıktı.o tarihlerde d kontrol hapını bırakmıştım.çocuğum olmamıştı hala normal seviyede olmasına rağmen olmadı.
2)troid hormonun nasıl mesela bende hafif bir t4 dalgalanması var az oranda düşüp normale geliyor.
pko, kist, miyom bu aya kadar yoktu canım, ama bu ay adetimin 3. gününde karından baktı ve sağda 2,5 mm lik yeni bir oluşum var e2 o yüzden yüksek çıkmıştır dedi, önemsiz bişey adetle de atabilirsin dedi, ben de adetim bittikten sonra başka bir doktora gidicem atılmış mı diye alttan ultrasonla baksın diye...
kolestrolüm yok, genelde hareketsiz bir insanımdır, tiroid hormonum da geçen ay 2.84 iken bu ay 3.32 çıkmış ama doktor normal aralıkta dedi.

senin e2 kaç çıkmıştı?

senin e2 kaç çıkmıştı?
1064 mü öyle binli bir şeyler çıktı.yuh dedim sanki bi kutu dkontrol ilacı bi günde içmiş gibi o sıralarda yeni bırakmıştım dkontrol hapını.t3 t4 anti tip filan bakılmadı mı tsh a mı bakıldı sade

1064 mü öyle binli bir şeyler çıktı.yuh dedim sanki bi kutu dkontrol ilacı bi günde içmiş gibi o sıralarda yeni bırakmıştım dkontrol hapını.t3 t4 anti tip filan bakılmadı mı tsh a mı bakıldı sade
bakıldı canım
t3 2.27
t4 1.33
anti tpo 12.32

Merhaba,
bi sonuc cıktı mı yazdıklarınızdan sonra benımde bugun bakıldı. E2 60 cıktı ama

Back