E2 ESTRADIOL (ÖSTROJEN) DÜŞÜKLÜĞÜ

merhaba. işe yaradı tabi. bi ürün daha ekledim. forever livingten gin chia aldım. maca günde 1 adet. ada çayı sabah akşam 1 er fincan gin chia günde 2 tablet aldım. bebeğim şu an 4 aylık :)
Çok teşekkürler.forever living ve maca dedigin seyi nerden aldın?nerden duydun bunları?sagliga zararli degil degil mi?

Merhaba arkadaşlar konu çok eski ama benimde E2 8 çıktı çok düşük fsh 20 inir kürü denedim dahada düştü 5 olmuş bu ay ne yapmalıyım lüfen cevap :KK43:

pardon yaşımıda sormuşsun 39 fsh yüksek e2 düşün çocuk olmuyor adetimin 3 günü yapıldı tahliller

pardon yaşımıda sormuşsun 39 fsh yüksek e2 düşün çocuk olmuyor adetimin 3 günü yapıldı tahliller
fsh her ay değişen bir hormon istersen yine tekrarla testini. tüp bebek tedavisine mi başlayacaksın. eğer ki öyleyse teste de gerek yok çünkü önemli olan ultrasonda ne kadar yumurta göründüğü.

Evt başlıyacağım ama e2çok düşükolunca yumurtlama oluyormu birkere kimyasal gebelik geçirdim hamile kalamadım yaşda var :KK43:

Amin canım çok zor bir durum başka birşey için dr gitmiştim testleri bir göstereyim dedim e2 çok düşük dedim o önemlideğil dedi fsh önemli dedi anlamadım hiçbirşey :KK43:

Canim yumurtalar zayif ..büyümedi en son tedavide.tedavi iptal oldu..daha oncekindede yumurta erken catlamis dendi toplanamadi. Ilk tup bebek de kimyasslla sonuclandi...

Nasıl erken çatlayabildi ki yumurtaların onu anlamadım. Tedavinin sonlarına doğru yumurtalar büyünce bana hep yumurta çatlamasını önleyici iğne verdiler onu da vurdum diğer iğneyle birlikte. O koruyormuş bu nasıl oldu?

Arkadaşlar benimde e2 çok düşüktü bi aralar 5 falan çıkıyordu... tere inanılmaz hormon calistiriyo arkadaşlar.. internetten araştırdım o ay bol bol yedim ve 38 e yukseldi e2... netten çok arastidim armut,kavun, tere,sogan ,sarmisak,tarçın şimdi hatirladiklarim... Bular inanılmaz calistiriyor hormonları tavsiye ederim

Arkadaşlar benimde e2 çok düşüktü bi aralar 5 falan çıkıyordu... tere inanılmaz hormon calistiriyo arkadaşlar.. internetten araştırdım o ay bol bol yedim ve 38 e yukseldi e2... netten çok arastidim armut,kavun, tere,sogan ,sarmisak,tarçın şimdi hatirladiklarim... Bular inanılmaz calistiriyor hormonları tavsiye ederim
Hadi yaa peki nasıl tuketicez tereyi yani sabah aksam aç karnına yarım demet gibi tuketsek yeterli olur mu

Hadi yaa peki nasıl tuketicez tereyi yani sabah aksam aç karnına yarım demet gibi tuketsek yeterli olur mu

Yok canım öyle değil yemeklerin yanında istediğin kadar yiyebilirsin salatalara koyabilirsin... Ben zaten çok severim her yemekte yiyorum istediğim kadar.... Sen de öyle yap bide önce ve sonra ölctur farkı goreceksin...

Yok canım öyle değil yemeklerin yanında istediğin kadar yiyebilirsin salatalara koyabilirsin... Ben zaten çok severim her yemekte yiyorum istediğim kadar.... Sen de öyle yap bide önce ve sonra ölctur farkı goreceksin...
Tamam canım çok sağol en kısa zamanda deniycem hem de tam zamanı terenin insallah iyi gelir :)

X