Nişan E&S Ve beklenen Nişanımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım cok teşekkür ederim öncelikle ...evet ben yaptımm :)) tepsi nin üsütnden alta dogru büyük bir kare tülü aşağıya doğru topluyorsun sonnra da alttaki kurdelayı sabitle oraya silikon yarıdmı ile çünkü kayıyor.......küçük kadehler içinse oraya eklememişim birere adet nikah süsüsleri satan yerden aldım bir pembe ona bir pembe bana diye....GOLD cnm yüzükerimiz :) aynı değil ama biz öyle begendıkk...sana daaa çooook mutlulullarr senınde resımlerını bekliyor olacagıızz

canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin herşeyin çok güzel olmuş maşallah:)) kıyafetini çok beğendim bende seninki gibi bişey giymek istiyorum ama üzerimde kabarık nişanlık giymem konusunda bi baskı var acaba nişan elbiseni nereden aldığını öğrenebilirmiyim belli bir markaysa belki istanbuldan 'da bulabilirim ve bulursam da çook sevinebilirim:))

canim masallah cok guzel olmus gercekten elbisenin sirtinda ki islemelere bayildim opuyorumnanaktan allah tamamina erdirsin

cok teşkür edrizz öncelikle..kıyafetım diktirdim hazır değil,kınamda da şimdi model değiiştirip tekrar giyeegım inan giymezsem yollayaım sana ne var diktir sende..inş gönlüne göre olur herşey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…