Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şehir hastahanesinde yaptırdıysanız kendi sayfasına girip bakabilirsiniz. Özeldeyse çoğu sonuç e nabıza düşmüyorE NABIZDA SONUÇLAR GÖZÜKÜYOR AMA HPV SONUCUMDA SADECE SYNEVO LABARATUARINDA ÇALIŞILMIŞTIR YAZIYOR YANİ SONUÇ ÇIKMIŞ MI ÇIKMAMIŞ M. ÇIKMADIYSA NİYE E NABIZA BU İBARE DÜŞMÜŞ DELİRCEMMM YARRDIMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÖZELDE YAPTIRDIM ONDAN GÖZÜKMÜYOR DEMEK KİŞehir hastahanesinde yaptırdıysanız kendi sayfasına girip bakabilirsiniz. Özeldeyse çoğu sonuç e nabıza düşmüyor
Evet özelde ki çoğu şeyin sonucu e nabıza düşmüyor maalesef. Gittiğiniz hastanenin kendi sayfasından bakin bi belki orada gözükürÖZELDE YAPTIRDIM ONDAN GÖZÜKMÜYOR DEMEK Kİ
aynen baktım görünüyor tip 6 düşük riskli sadece siğile neden olan çıkmışEvet özelde ki çoğu şeyin sonucu e nabıza düşmüyor maalesef. Gittiğiniz hastanenin kendi sayfasından bakin bi belki orada gözükür
Biraz önce merak edip sayfanıza baktım endişenizi ve korkunuzu anlıyorum inşallah hiç bir sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınızaynen baktım görünüyor tip 6 düşük riskli sadece siğile neden olan çıkmış
tip çıkması bir nebze rahatlattı beni.Çünkü doktorum 6 olursa sadece 6 ayda bir test verirsin yeter demişti çok düşük risklilerden biri buna da şükür.Biraz önce merak edip sayfanıza baktım endişenizi ve korkunuzu anlıyorum inşallah hiç bir sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınız
çok teşekkür ederim inşallahBiraz önce merak edip sayfanıza baktım endişenizi ve korkunuzu anlıyorum inşallah hiç bir sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınız
Oh iyi bari inanın sizin adınıza sevindimtip çıkması bir nebze rahatlattı beni.Çünkü doktorum 6 olursa sadece 6 ayda bir test verirsin yeter demişti çok düşük risklilerden biri buna da şükür.
Başka hiçbir belirtim yoktu ve başka belirtisi varmıdır bilmiyorum.Tip 6 çıktı hala hayatımda başka hiçbir belirti yok yani dışardan bakınca bu kız hpvdir denilecek bir şeyim yok grip bile olmam zaten ben.Buna da şükür geçer elbetDoktora siğiliniz çıktığı için gitmiştiniz, başka belirtiniz var mıydı acaba![]()