• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E NABIZDA HPV SONUCU

difemme_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
E NABIZDA SONUÇLAR GÖZÜKÜYOR AMA HPV SONUCUMDA SADECE SYNEVO LABARATUARINDA ÇALIŞILMIŞTIR YAZIYOR YANİ SONUÇ ÇIKMIŞ MI ÇIKMAMIŞ M. ÇIKMADIYSA NİYE E NABIZA BU İBARE DÜŞMÜŞ DELİRCEMMM YARRDIMMMMMMMMMMMMMMMMM

E NABIZDA SONUÇLAR GÖZÜKÜYOR AMA HPV SONUCUMDA SADECE SYNEVO LABARATUARINDA ÇALIŞILMIŞTIR YAZIYOR YANİ SONUÇ ÇIKMIŞ MI ÇIKMAMIŞ M. ÇIKMADIYSA NİYE E NABIZA BU İBARE DÜŞMÜŞ DELİRCEMMM YARRDIMMMMMMMMMMMMMMMMM
Şehir hastahanesinde yaptırdıysanız kendi sayfasına girip bakabilirsiniz. Özeldeyse çoğu sonuç e nabıza düşmüyor

Evet özelde ki çoğu şeyin sonucu e nabıza düşmüyor maalesef. Gittiğiniz hastanenin kendi sayfasından bakin bi belki orada gözükür
aynen baktım görünüyor tip 6 düşük riskli sadece siğile neden olan çıkmış

aynen baktım görünüyor tip 6 düşük riskli sadece siğile neden olan çıkmış
Biraz önce merak edip sayfanıza baktım endişenizi ve korkunuzu anlıyorum inşallah hiç bir sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınız

Biraz önce merak edip sayfanıza baktım endişenizi ve korkunuzu anlıyorum inşallah hiç bir sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınız
tip çıkması bir nebze rahatlattı beni.Çünkü doktorum 6 olursa sadece 6 ayda bir test verirsin yeter demişti çok düşük risklilerden biri buna da şükür.

Doktora siğiliniz çıktığı için gitmiştiniz, başka belirtiniz var mıydı acaba 😊

Doktora siğiliniz çıktığı için gitmiştiniz, başka belirtiniz var mıydı acaba 😊
Başka hiçbir belirtim yoktu ve başka belirtisi varmıdır bilmiyorum.Tip 6 çıktı hala hayatımda başka hiçbir belirti yok yani dışardan bakınca bu kız hpvdir denilecek bir şeyim yok grip bile olmam zaten ben.Buna da şükür geçer elbet

Back