• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E nabız

hanedan15

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
176
9
16
29
Arkadaşlar kendi e nabızımda bebeğimin tahlillerini görmek istiyorum ama öyle bişey gözükmüyor bunu nasıl yapıyoruz

Arkadaşlar kendi e nabızımda bebeğimin tahlillerini görmek istiyorum ama öyle bişey gözükmüyor bunu nasıl yapıyoruz
Bebeginiz dogduktan sonra nufus kaydi yapildiysa sol tarafta profillerim yazan kisma bakiyorsunuz orada bebegin adi cikiyor, adina tikladiginizda bebeginizin e-nabiz'ina gecis yapiyorsunuz.

hayırlı akşamlar var mı aranızda böyle yeni bişey yapan yada bilen arkadaşlar

Bebeginiz dogduktan sonra nufus kaydi yapildiysa sol tarafta profillerim yazan kisma bakiyorsunuz orada bebegin adi cikiyor, adina tikladiginizda bebeginizin e-nabiz'ina gecis yapiyorsunuz.
Nüfus kaydı derken tam olarak kimliğinden mi bahsettiniz

Eşiniz ve siz ebeveyn onayı vereceksiniz sonrasında görünüyor.

Eklentiler

• IMG_0916.webp
    IMG_0916.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 11
Bebeğim 14 aylık oldu kimliği doğduğu zaman çıktı onda sıkıntı yokta e nabızda hiç bir şekilde bulamadım
Tamam littlemom'in paylastigi seyi eklemeyi unutmusum ben, babasi ya da siz ebeveyn onayi vereceksiniz, buna simdiye dek denk gelmis olmaliydiniz halbuki, bildirim geliyordu cunku.

Sizin profilinizde cocuklarim sekmesi yoksa esinizin e-nabiz'ina bakin bi.

sizinde vaktinizi alıyorum kusura bakmayın ama 1 haftadr bakıyorum ne bende ne eşimde çocuklarım sekmesi yok

Back
X