Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeginiz dogduktan sonra nufus kaydi yapildiysa sol tarafta profillerim yazan kisma bakiyorsunuz orada bebegin adi cikiyor, adina tikladiginizda bebeginizin e-nabiz'ina gecis yapiyorsunuz.Arkadaşlar kendi e nabızımda bebeğimin tahlillerini görmek istiyorum ama öyle bişey gözükmüyor bunu nasıl yapıyoruz
Nüfus kaydı derken tam olarak kimliğinden mi bahsettinizBebeginiz dogduktan sonra nufus kaydi yapildiysa sol tarafta profillerim yazan kisma bakiyorsunuz orada bebegin adi cikiyor, adina tikladiginizda bebeginizin e-nabiz'ina gecis yapiyorsunuz.
Kimlik cikartmak icin nufusa gittiyseniz e-nabiz'i acilmistir.Nüfus kaydı derken tam olarak kimliğinden mi bahsettiniz
İşte bende öyle bölüm yok çocuklarım diyeEşiniz ve siz ebeveyn onayı vereceksiniz sonrasında görünüyor.
Bebeğim 14 aylık oldu kimliği doğduğu zaman çıktı onda sıkıntı yokta e nabızda hiç bir şekilde bulamadımKimlik cikartmak icin nufusa gittiyseniz e-nabiz'i acilmistir.
+ ebeveyn onayi verilecekmis ustteki arkadas benden daha yeni anne sanirim :)Kimlik cikartmak icin nufusa gittiyseniz e-nabiz'i acilmistir.
Onayı nasıl veriyoruz öyle bişeyde görünmüyor :)Eşiniz ve siz ebeveyn onayı vereceksiniz sonrasında görünüyor.
Tamam littlemom'in paylastigi seyi eklemeyi unutmusum ben, babasi ya da siz ebeveyn onayi vereceksiniz, buna simdiye dek denk gelmis olmaliydiniz halbuki, bildirim geliyordu cunku.Bebeğim 14 aylık oldu kimliği doğduğu zaman çıktı onda sıkıntı yokta e nabızda hiç bir şekilde bulamadım