E nabiz

Reed Flowers

İnne me'al'usri yüsren ✨️
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
889
407
29
Bu sabah sprem testi verdik doktor eşime akşam e nabizdan bakabilirsin görenler oluyor dedi nerden bakılıyor bilen varmi

Lütfen alıştıra alıştıra kötü olduğunu söyle
Morfoloji ile ilgili yorum yapamicam cünkü eşim 2 kez yaptırdı ikisinde de kruger değeri yoktu bilmiyorum. Bizimkinde yüzde olarak verilmişti.
Öncelikle sperm sayısı az sanıyorum. Öyle görüyorum.
Hız bakımından Eşimin değerine benziyor. Benim eşimde de ileri hızlı hareket 0 çıktı, ileri yavaş 28 çıktı. Yerinde hareket 3 çıkmıştı. Sizin eşinizde yerinde hareket daha fazla mesela. Ama maalsef yerinde hareketli spermler bizim bir işimize yaramıyor. Şu 0 olan hızlı ileri değerini yükseltmek gerekiyor. Doktor bize takviye vs vermedi, çoğu erkekte olan yaygın bir sorun ama gebeliğe engel dedi dedi. Proxeed plus aldık biz. Sonra doktora sorduk. A çok iyi kullansın mutlaka, pahalı bir ilaç diye biz söylemiyoruz genelde demişti. Aklınızda bulunsun bir doktora danışırsınız.
Yani eşinizin birşeyler yapması gerekiyor mevcut durumda bence, keçiboynuzu kürü veya takviyeler gibi. Ama mutlaka doktora danışıp ilerleyin, belki doktorun farklı önerileri olur

Evet yarın randevu aldık göstereceğiz sonuçlari keçi boynuzu pekmezini bizde kullanıyoruz takviyeye gelince maxigo kullandırıcam sanırım ama seninkine de bakarım sonuç olarak doğal yolla gebe kalamam sanırım

Valla ben 1 yıldır kalamadım ya. Bu ay aşılama olacağım

Aşılamaya uygun görülürsünüz muhtemelen. Sende ne sorun vardı?
Bende bir problem cıkmadı, hafif kalp seklinde rahim cıktı ama hiçbir soruna yol açmaz dendi. Eşimde de ileri harekette biraz sıkıntı var işte. Doktorlar doğal yolla gebelige engel degil diyorlar ama olmadı 1 yıldır. Eylülde başvurdum aşılama için, ekimde çağırdılar. O zaman da geç çağırdılar uygun bulunmadı aşılamaya bu ay gelmemi söyledi adet olunca 3. günü. Bakalım inş aşılama ile olur.
Tüp bebek için 2 başarısız aşılama gerekiyor.

Benim hormon testlerim iyi çıktı Allaha şükür hsg de de birşey çıkmadi solda tıkanıklık vardı o açıldı sağ tarafim açıkmış bende eylülde kimyasal olmuştum demek ki sebebi eşimin spermleriymiş bende evrakları hazırlıyorum dosya için bi yarın eşimin sonucunu göstericez bide kan vericek sonrada ben tekrar bir kan vericem o zaman belli olacak ne olacağı bizim de

Anladım. Siz özele mi gidiyorsunuz , devlet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…