- 22 Kasım 2023
- 889
- 407
- 29
-
- Konu Sahibi Reed Flowers
Testlerim kısmından çıkıyor direkt spermiogram olarak. Ama aynı gün çıkmadı eşiminki ertesi gün çıktı.Bu sabah sprem testi verdik doktor eşime akşam e nabizdan bakabilirsin görenler oluyor dedi nerden bakılıyor bilen varmi
E nabız tahlilllerim kısmındanBu sabah sprem testi verdik doktor eşime akşam e nabizdan bakabilirsin görenler oluyor dedi nerden bakılıyor bilen varmi
Burdan , tahlillerime tıklayın
Bizim çıkmış atsam anlayabilir misinizTestlerim kısmından çıkıyor direkt spermiogram olarak. Ama aynı gün çıkmadı eşiminki ertesi gün çıktı.
Anlarım, maalesef ki keşke anlamasamBizim çıkmış atsam anlayabilir misiniz
Lütfen alıştıra alıştıra kötü olduğunu söyleAnlarım, maalesef ki keşke anlamasam
Morfoloji ile ilgili yorum yapamicam cünkü eşim 2 kez yaptırdı ikisinde de kruger değeri yoktu bilmiyorum. Bizimkinde yüzde olarak verilmişti.Lütfen alıştıra alıştıra kötü olduğunu söyle
Evet yarın randevu aldık göstereceğiz sonuçlari keçi boynuzu pekmezini bizde kullanıyoruz takviyeye gelince maxigo kullandırıcam sanırım ama seninkine de bakarım sonuç olarak doğal yolla gebe kalamam sanırımMorfoloji ile ilgili yorum yapamicam cünkü eşim 2 kez yaptırdı ikisinde de kruger değeri yoktu bilmiyorum. Bizimkinde yüzde olarak verilmişti.
Öncelikle sperm sayısı az sanıyorum. Öyle görüyorum.
Hız bakımından Eşimin değerine benziyor. Benim eşimde de ileri hızlı hareket 0 çıktı, ileri yavaş 28 çıktı. Yerinde hareket 3 çıkmıştı. Sizin eşinizde yerinde hareket daha fazla mesela. Ama maalsef yerinde hareketli spermler bizim bir işimize yaramıyor. Şu 0 olan hızlı ileri değerini yükseltmek gerekiyor. Doktor bize takviye vs vermedi, çoğu erkekte olan yaygın bir sorun ama gebeliğe engel dedi dedi. Proxeed plus aldık biz. Sonra doktora sorduk. A çok iyi kullansın mutlaka, pahalı bir ilaç diye biz söylemiyoruz genelde demişti. Aklınızda bulunsun bir doktora danışırsınız.
Yani eşinizin birşeyler yapması gerekiyor mevcut durumda bence, keçiboynuzu kürü veya takviyeler gibi. Ama mutlaka doktora danışıp ilerleyin, belki doktorun farklı önerileri olur
Valla ben 1 yıldır kalamadım ya. Bu ay aşılama olacağımEvet yarın randevu aldık göstereceğiz sonuçlari keçi boynuzu pekmezini bizde kullanıyoruz takviyeye gelince maxigo kullandırıcam sanırım ama seninkine de bakarım sonuç olarak doğal yolla gebe kalamam sanırım
Bende 1 senedir kendimle uğraşıyordum hsg falan çekildim 3 Aydır takviye kullandım kendi şeylerimi düzelttim eşimde patladık yine inferliteye gitmiştim bugün sence bu sonuçlarla aşılama yada tüp bebek derler miValla ben 1 yıldır kalamadım ya. Bu ay aşılama olacağım
Aşılamaya uygun görülürsünüz muhtemelen. Sende ne sorun vardı?Bende 1 senedir kendimle uğraşıyordum hsg falan çekildim 3 Aydır takviye kullandım kendi şeylerimi düzelttim eşimde patladık yine inferliteye gitmiştim bugün sence bu sonuçlarla aşılama yada tüp bebek derler mi
Benim hormon testlerim iyi çıktı Allaha şükür hsg de de birşey çıkmadi solda tıkanıklık vardı o açıldı sağ tarafim açıkmış bende eylülde kimyasal olmuştum demek ki sebebi eşimin spermleriymiş bende evrakları hazırlıyorum dosya için bi yarın eşimin sonucunu göstericez bide kan vericek sonrada ben tekrar bir kan vericem o zaman belli olacak ne olacağı bizim deAşılamaya uygun görülürsünüz muhtemelen. Sende ne sorun vardı?
Bende bir problem cıkmadı, hafif kalp seklinde rahim cıktı ama hiçbir soruna yol açmaz dendi. Eşimde de ileri harekette biraz sıkıntı var işte. Doktorlar doğal yolla gebelige engel degil diyorlar ama olmadı 1 yıldır. Eylülde başvurdum aşılama için, ekimde çağırdılar. O zaman da geç çağırdılar uygun bulunmadı aşılamaya bu ay gelmemi söyledi adet olunca 3. günü. Bakalım inş aşılama ile olur.
Tüp bebek için 2 başarısız aşılama gerekiyor.
Anladım. Siz özele mi gidiyorsunuz , devlet mi?Benim hormon testlerim iyi çıktı Allaha şükür hsg de de birşey çıkmadi solda tıkanıklık vardı o açıldı sağ tarafim açıkmış bende eylülde kimyasal olmuştum demek ki sebebi eşimin spermleriymiş bende evrakları hazırlıyorum dosya için bi yarın eşimin sonucunu göstericez bide kan vericek sonrada ben tekrar bir kan vericem o zaman belli olacak ne olacağı bizim de
Devlete canımAnladım. Siz özele mi gidiyorsunuz , devlet mi?
Anladım canım siz gittiğinizde evraklarınızı hazır etmeye calısın belki hemen alırlar dosyanızıDevlete canım
E nabızdan tahliller var bir de patoloji var oralarda sonuclar yazıyor.Bu sabah sprem testi verdik doktor eşime akşam e nabizdan bakabilirsin görenler oluyor dedi nerden bakılıyor bilen varmi
Evet canım o yüzden yarın kan ve sonucu göstereceğim sonra çıktıları alıp regli olunca kan vericem hazır olucak evraklarAnladım canım siz gittiğinizde evraklarınızı hazır etmeye calısın belki hemen alırlar dosyanızı
Teşekkür ederim canım bsktim tahlillerde çıktı patolojide de yazar miE nabızdan tahliller var bir de patoloji var oralarda sonuclar yazıyor.
Hadi bakalım hayırlısıEvet canım o yüzden yarın kan ve sonucu göstereceğim sonra çıktıları alıp regli olunca kan vericem hazır olucak evraklar